Gatita V téhle knížce jsou normálně mobily a jiné věci 21. století, ale babička s dědou jak před sto lety :-).
Stěžovací vlákno
MP Marge teda.. kolegové super. A tak velká změna je prostě náročná. Dobré to bude ![]()
MP Marge
Já si teď v knihovně půjčila knížku o Češích v Chicagu a hned jsem si na tebe vzpomněla, a ty už to máš takhle za pár. Stížnosti plně rozumím a zároveň fandím do budoucna.
Dekuju ![]()
A co to je za knizku, ze bych si pripadne doplnila mezery ve vzdelani?
Jinak ja doufam, ze budu brzy podavat zpravy o Cesich jinde nez v Chicagu - stay tuned
Jinak vsem dekuji za porozumeni a za podporu, hned je mi lip ![]()
MP Marge A kam se vlastně nakonec stěhuješ?
Hele, do te Nebrasky prece jen ne ![]()
Ja jsem chtela vyhlasit soutez, jestli to nekdo uhodne, tak ze ma u me panaka, az se nekdy zase prijedu do rodne vlasti! Ale do stezovaciho vlakna se to nehodi, tak se presouvam do radostneho!
rasaNori Dodatecne jeste tlapkam, tahle rodinna dramata, to je na palici
Keď budem mať 50, syn bude mať 14, tak dúfam, že ako pubertiak už nebude na mne prikliešteny a budem tráviť čas podľa seba!
Chalupu máme pod menším kopcem, na kterém je pole. Před několika lety tam vyseli kukuřici, ta nezadržela přívalový déšť a půlka pole projela chalupou a přes zahradu. Pročež zemědělci tetě slíbili, že kukuřici tady už ne. Hm, tak hádejme co letos zasejou? Vzhledem k tomu, že přívalové srážky začínají být standardem, začínám mít kapku strach.
rasaNori Ale pokud tu chatu oba prodat chtějí, je to jejich věc, akorát, pokud už to chtěj řešit s vámi, tak by měli mít pripravené reálné plány, o tom žádná. Viděla bych pozitivně, že tu krizi chtěj řešit a to evidentně společně. Udělat životní změny (i chyby) v 53 letech snad není trestné.
Edit: Ale tím nechci říci, že by tyhle situace nebyly blbé.
andulka01 to chce jen mamka, protoze aby mohli cestovat, potrebujou peníze, a ty nemají. Mě a taťkovi přijde kratkozrake ji prodat a vše rozfofrovat, protoze ji kupovali na zajištění na stáří. Prostě oni dva jsou nekompatibilní, co se týče požadavků na bydlení. Máma chce být ve městě, táta v přírodě.
andulka01 hele ale na tu kukuřici nad obytnejma objektama je nějakej zákon/vyhláška... se mi to teď nechce hledat, ale asi přes starostu bych to řešila...
RoSa díky za tip, jdu pohledat. Akorát, tohle už je asi rekreační objekt...
Evaevajá bych teda ráda měla víru, že v 60 tu budeme oba honit motorky a milence a nové karavany... Ale fakt nevím, jestli se to věkem o tolik zlepši.
Nás už vyčerpá i výměna oken.
Co se týká milenců.. no, tak jako kondice by možná byla, ale myšlenky se posouvají jinam
Teď když v parku venčím psy a uvidím pěkného chlápka, tak první, co zkoumám je, zda má v ruce vodítko. A pokud má, tak moje myšlenky jsou asi toto: "Kde má psa?" a "Jak ho má velkýho?"
(psa, samozřejmě...
)
Samantha Já mám právě pocit, že ten můj myšlenkový pochod, snad vůbec nestárne.
Kan Tak záleží na tom, kolik ti je. Já už nejsem 50+, ale 60- ![]()
Ja to s frenchpressem nejak neumim, kafe z nej mi vzdycky vyjde jako svestkova voda
Taky jsem říkávali "švestková voda"
Zeť to vylepšil, vzhledem k mým preferencím - vždycky se ptá, jestli chci kafe nebo hnědou vodu jako obyčejně ![]()
Já to s těma jeho přístrojema ani neumím, doma piju překapávanou, úplně mi to stačí, dělám si konev o víkendu. Co teda těžko snáším je rozpustný kafe. Ne a ne naučit milostpána, aby ráno zapnul ten překapávač, vždycky mě ve všední den ničí tím rozpustným patokem. Ještě nepřinesl značku, která by byla jakžtakž pitelná... ale jako jo, ta hrůza mě pokaždý v šest ráno aspoň probere ![]()
barbucha no a nemůžeš si ten překapávač zapnout sama a pít dobrý kafe i od pondělí do pátku? ![]()
Ty nevíš, jak probíhaj moje rána
Za strašlivýho klení lezu z postele resp. nechám se z ní tahat za nohu (tak natřikrát), pak se půl hodiny napůl v bezvědomí motám, načež v posledních pěti minutách nasazuju závěrečnej trhák a tryskem vyrážím ze dveří.
To kafe už musím mít v hrnku a strategicky umístěný, abych ho při tom motání nahmátla... hele já si i hadry připravuju už večer ![]()
barbucha kdysi před lety jsem měla překapávač, kde šlo přednastavit zapnutí. Třeba by to byla cesta..
barbucha ani Nescafe Gold? To jediny z tech rozpustnych toleruju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.