Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 05. března 2023 09:49

999 Děkuju!

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 05. března 2023 09:50

Garfie tlapkám moc, ať to rychle povolí. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 05. března 2023 09:59

Garfie ou to je strašný moc, ať se ti to brzy zlepší..!

A mám taky stížnost spojenou s dotazem na alergičky.. Sama jsem nikdy alergická nebyla, ale za cca poslední rok jsem měla pár asi? záchvatů alergie, zřejmě spojeno s jídlem.. A to co se mi děje už druhý den je k nesnesení! V jednom okamžiku mi začalo téct z jedné nostní dírky, ale jakože z kohoutku. Z jednoho oka taky, asi jako při krájení cibule, už druhý den nepřetržitě. Hrozně nepříjemný pocit v nosohltanu. Pamatujete se ty počátky covidu a výtěry, kdy se myslelo, že čím víc špejle v mozku, tím lepší výsledek? A jak nám ti zdravotníci povídali: to nebolí, to je jen nepříjemné..? Tak přesně ten pocit špejle v mozku už mám druhý den vlastně při každém nádechu. Nucení na kýchnutí, které ale nepřijde.. Už druhý den mám dojnásobnou dávku antihistaminik, ale zlepšení jen nepatrné. Co to doprkýnka je a kdy to skončí...??? Asi mi to provedla snězená hrst mandlí.. Já si myslela, že při potravinové alergii nějak oteču, opupínkuju se a přejde to, ale toto..??

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. března 2023 10:01

Garfie to si vůbec nedovedu představit! Ať to brzo poleví!

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:05

Pavlena takhle dopadl syn, když jsem po něm chtěla, ať nastrouháme brambory na bramborák...

Lituju moc. 

A Garfie taky. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:11

Fakirka za jak dlouho ho to přešlo?

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:18

Garfie 

Hrůza děs, zažila jsem... Tak ať to brzo přejde! Co východní medicína, nepomohla by, když jsi u zdroje?

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:19

Pavlena no postupně se to mirnilo, ale ty 3 dny určitě 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:21

Fakirkano do pr.... A teď ještě, jestli mi dvojitá dávka antihistaminik něco udělá nebo ne..

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:26

Pavlena Ua, taky dobrý! Ať to brzy přejde. Tady v Japonsku je nějaká typická alergie, je to tady běžná součást small talku, protože teď vrcholí, prý ji každý nově příchozí dostane do pěti let, tak jsem zvědavá! 

barbucha zatím jsem ráda, že sejdu schody, vyjít ven je úplná utopie! :-) Ale muž mi donesl nějaké náplati na bolest a zdá se, že to pomáhá. 

Offline žluťásek
8815 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:36

Garfie moc lituju, pomáhá suchý teplo, to asi víš ale, žejo. Termofor, pytlíky do mikrovlnky, vyžehlený šátek co nejvíc horký sneseš...

Pavlena pomůžou jako podpůrná věc studený obklady, celej obličej pod studenou vodu, klidně i chladnější vodu na celou hlavu včetně vlasů, jestli to sneseš. Já mám alergie pylový a milion potravinových, kromě antihistaminik studená voda je to nejlepší. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:40

žluťásek díky, zkusím..!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. března 2023 10:50

Pavlena Garfie Lituju vás obě. Ať jste co nejdřív zase v pořádku. 

Alergii mám jedinou ještě zímní, ale takovou normální, pylovou. Tohle opravdu vypadá z jídla, ta dokáže být dost rychlá a dost urputná. Hlavně pozor, pokud tušíš z čeho by to mohlo být, tak další reakce může být zase horší. Možná takové základní odběry na alergie by mohl vzít i obvodní, ale raději si to nech někde zjistit. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 05. března 2023 11:16

Garfie  at to brzy povoli

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 05. března 2023 11:45
Reakce na Pavlena:

Fakirkano do pr.... A teď ještě, jestli mi dvojitá dávka antihistaminik něco udělá nebo ne..

​Neboj, neudělá 

Online Kokoska
34409 příspěvků moje polička 05. března 2023 12:52

Pavlena to teda musi byt! Je divne, ze takhle jednostranne, ale asi jeste ze tak. Tak at to brzo prejde.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. března 2023 13:26

KokoskaKdyž to odlehčime. Seš si jistá Pavlena , že si nějakou mandli nevdechla?

Offline Kammila
754 příspěvků moje polička 05. března 2023 22:32

Pavlena nemusí to být "jen" ty mandle, existují tzv. zkřížené alergie. Zkus si vybavit, nebylo ještě něco kromě nich v krátkém časovém rozestupu? Prostě samotné mandle by neudělaly až takovou paseku, ale v kombinaci s jinou potravinou klidně. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 06. března 2023 08:22

Fakirka Garfie Kokoska Renusatko žluťásek Kammila Děkuju všem.. Už to opadlo, studené opravdu pomohlo (ač to byly běžky bez čepice.. ). Mandle jsem nešňupala, ale možná to byla spíš ořechová buchta (vlašáky) a mandle to jen dorazily. Já jím ořechy dost, jednou to takto dopadlo po ořechových musli tyčinkách. Ale od té doby už arašídy zase v pohodě. Možná to bude spíš o kondici ořechů (alergeny-plísně prý vznikají spíš špatným skladováním, nevím..). Každopádně na alergologii musím a musím se ořechům vyhýbat, což bude mnohem horší..

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 06. března 2023 09:44

Pavlena to jsem ráda, že je to lepší