Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 22:03

Evaeva to jo, ale mi to u zasilkovny neukázalo nic, driv byl bud kod nebo QR nebo oba, dneska se tam zjevila jen hláska: kod jsme vam zaslali na email.

Myrtila byla to zasilkovna, ve zprávách nic nemam, fakt jsem to nepochopila, ale zase jsem se dozvěděla, ze mail je funkční i po mnoha a mnoha letech nepoužívaní

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 22:46

Malenge Tak to je divný, možná nějaká úplná novinka? Shodou okolností jsem včera něco prodala přes zásilkovnu a kód mi přišel i do té vinted zprávy. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 10:24

Myrtila ja si myslela, ze je to nejaka novinka, jak chtěli odsouhlasit nove obchodní podmínky, tak jsem je dokonce pročetla a tam to neni. Každopádně to byl nejaky výpadek či chyba, protože dnes se mi tam ten kód normálně objevil. Tak aspon ze tak, to s tim mailem je otravné.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 14:56

Na základě včerejší debaty ohledně novotvaru na obličeji jsem šla na kožní . Nad horním rtem se mi před třemi měsíci udělala hrča a doktorka řekla "bazaliom". Posílá mě na chirurgii k vyříznutí . Ještě mi dusíkem zlikvidovala na čele něco vystouplého . Jsem ráda za tyhle debaty, člověka to nasměruje .

Ten bazaliom  prý sám nezmizí , ale roste.

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 16:18

Tak Betty Karja a Černochová páchají osvětu!

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 17:11

Tak Betty

určitě běž co nejdřív. Neohrožuje sice život, ale když naroste, blbě se toho zbavuje.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 18:19

continuity určitě, zítra se hned objednávám.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 11:11

Stěžuju si na sebe, něco jsem zvrtala v mezilidských vztazích (mezi známými na vsi) a vlastně nevím ani jak a co se stalo. Každopádně mě to moc mrzí, ale nějak není jak a kdy to napravovat. Nečekám že to zdejší stížnost spraví, jen jsem to potřebovala sdělit.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 13:46

andulka01 Hele, spraví :-). Já si tady postěžovala, a pak poslala omluvnou sms člověku, kterého jsem neprávem očernila. On mi neodepsal, tak jsem to brala jako průser, za 4 dny jsme se potkali, druhá strana samej úsměv. K problému jsme se nevrátili, asi si odškrtl vyřešeno :-).

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 15:27

Bývá v Z boxech normální úložná doba jen dva dny....jeste necelé? 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 15:32

stes jj, když to potřebuješ dele, je lepší to poslat na pobočku, tam se to dá i prodloužit. 

Má to tak většina služeb, určitě i ppl

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 15:36

continuity ja vzdycky do práce nebo na tu pobočku,ale ted jsem se uklikla a dneska jsem to dostala do boxů s vyhruzkou, ze do zítra.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 15:43

999 jsem moc ráda, že se ti to takhle vyřešilo

Díky, ale u mě to nebude takový případ, dotčená osoba je superurážlivá do třetího kolene a v žádném případě se o ničem nehodlá bavit, sms vymaže nepřečtenou. Takže ani nemám šanci zjistit o co přesně jde. A mezi tím stojí ještě někdo jinej, kdo mu něco napovídal a já jen tuším kdo a za jakým účelem. No nic, je to škoda a uzavřelo to nějaké období.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2025 15:59

stes já tam mám zrovna zásilku a je to dva plus den dodání Co mi přijde absurdní, že pak už se k tomu nedostaneš, i když reálně to samozřejmě o půlnoci nikdo neodveze. Jednou mi tam takhle ležela zásilka celý víkend, ale nedostala jsem se k ní.

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 16:43

stes do zítra je nějak blbě. Přes apku by to každopádně mělo jit o jeden den prodloužit. 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 12:30

Jindřichohradecká úzkokolejka

Gepard (teda jeden z jeho partnerů) poslal pozdě prachy a tím shodil celý prodej. Fikáček celý prázdniny pořádá brigády, jezdí tam makat hromada lidí a tohle... Achjo.
Příští víkend bude festival Obrataňka, měla to být oslava nového začátku. Snad to nebude tryzna, lístky jsem stejnak koupila, i kdyby to měl být jen sponzoring.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 13:46

andulka01 nene...

Edit: prej to koupí druhý v tendru, ale s obnovením provozu bude postupovat obezřetněji, psali

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 13:54

Mohučanka ani si nechci představovat, co znamená obezřetněji

mě se to tam na jihu vůbec všechno sype, opouští mě věci, co mám ráda a na kterých jsem nechala dost práce. Ta dráha je další hřebíček (tu jen podporuju, na brigády jsem kvůli zlomenině nemohla).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. zaří 2025 14:01

andulka01

Na jihu, to vždycky říkával můj děda, kdyz se ho ptali, kde byl na dovolené, tak on že "na jihu". 

Já jsem tam strávila půl dětství, teď už tam raději ani nejezdím. Děda byl velký patriot, v důchodu amatérsky bádal o dějinách svého městečka, kraje a právě i úzkokolejky. Ach jo.

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 14. zaří 2025 15:31