Sweet Potato Dočítám, musela to být hodně náročná situace
Snad bude slečna v pořádku, mohlo by z toho vyklubat pevný kamarádství/přátelství.
Stěžovací vlákno
Děkuju všem. ![]()
Sweet Potato Je úžasná, má být po kom! ![]()
Chuděra holka i její rodiče, to je obrovský stres, měla štěstí na tvoji dceru!
Netuším, kde je dcera, a nefunguje internet.
Isca Ať se ti brzy ozve ![]()
Sweet Potato Ať se z toho i dcera rychle oklepe. Takovej zážitek by si každej rád odpustil, tak hlavně, že to dopadlo dobře ![]()
Isca Ať technika brzy naskočí a uklidní tě ![]()
Sweet Potato notna DruI Děkuju moc všem,druhá dcera vypátrala v jejích FB kontaktech podle křestního jména a bývalé VŠ ( všechno, jsem od té zatoulane věděla) známou, která ji na akci pozvala, a pak nejela kvůli nemoci, a prý tam není signál. Jako dítě má třicet, je někdy až moc inteligentní, ale přece jen..
Isca to bude dobré![]()
Isca Dítě je dítě už na furt :o) Tohle je holt nevýhoda těch moderních technologií, člověk si strašně zvykne na to, že má neustálý přehled a když ten na chvíli zmizí, je to jako došlápnout na neexistující schod.
Liesel děkuju, ozvat se tady fakt pomáhá :-)
DruI No právě, když si vzpomenu, jak jsem mizela z radaru rodičům..
A internet se řeší, dovolala/dopsala jsem se do O2, kam mě převedli od Nej.cz (akorát ten slibovaný přivítací mail od O2 nedošel), ale telefonická podpora (AI) a pak Moje O2 mě poznaly podle telefonu, a pak jsem si nakonec psala i s (prý
) živým operátorem, akorát jim ta porucha na páteřním kanálu trvá už skoro dva dny![]()
Když jsem si na jejich stránkách (data v mobilu) četla, jak lákají na služby chytré domácnosti, hystericky jsem se rozesmála.
Sweet Potato dcéra je super ![]()
Sweet Potato no teda! Je moc šikovná ![]()
Teď je to určitě hrozný zážitek, ale časem určitě převáží hrdost to, že kamarádce zachránila život.
Sweet Potato teda! Hodně zdraví oběma děvčatům, věřím, že je takový zážitek hodně sblíží.
A stěžuju si na vinted. Co je to za nablblou novinku, ze kdyz clovek neco prodá, neukáží mu kod k odeslání?!
Nez jsem našla tam zaregistrovaný email, ktery jsem používala naposled na střední, tak jsem se solidně opotila... taková zbytečnost.
Malenge to už je dlouho. Já myslím, že je to proto, že některé společnosti umožňují akorát naskenovat QR kód a nemusíš nic tisknout ani psát.
Mixit zahájil předprodej adventního kalendáře ![]()
Malenge A přes co posíláš? Pro zásilkovnu a balíkovnu ten kód chodí i do těch vinted zpráv (a k tomu do mailu).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.