Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:15

Jsem u soudu, kde mam svedcit ve prospech klienta; cekam az me zavolaji. A dela se mi spatne. Boli me hlava na nekolika mistech, mam zatuhly krk, je mi spatne od zaludku a mam pocit, jako by to se mnou melo kazdou chvili seknout. Nesmi, nesmi se mi nic stat do te doby, nez me zavolaji do soudni sine! Dle pravnika jsem klientova nejvetsi nadeje

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:17

MP Marge Držím palce, ať stihneš svědčit a dopadne to dobře. A pak ať pořešíš úspěšně své potíže. Ať je ti líp!

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:17

MP Marge to bude dobry, to je jenom nervozita

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:19

MP Marge tak se to snad odroci?

Nemáš problémy s rovnováhou nebo akomodaci? Prosím, ať na tebe nekdo koukne. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:25

continuity To se nemuze odrocit, dnes se vynasi rozsudek

S rovnovahou problem nemam, ted jsem schvalne vstala a prochazim se po chodbe a dobry! Ale ta hlava

Pritom pres vikend mi nic nebylo, jen jsem byla unavena, ale to jsem porad, protoze v noci blbe spim... 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:27
Reakce na SunEclipse:

MP Marge to bude dobry, to je jenom nervozita

​To rika kolegyne taky, ale proc bych byla najednou takhle nervozni!? Nesvedcim poprve!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:27
Reakce na notna:

MP Marge Držím palce, ať stihneš svědčit a dopadne to dobře. A pak ať pořešíš úspěšně své potíže. Ať je ti líp!

​Diky

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:29

MP Marge Ať to vsecko dobre dopadne - soud i tvý bolení! ♥️

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:29

MP Marge držím palce, ať je ti líp a ať to dopadne pro klienta co možná nejlépe. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:31

Ja stary hypochondr uz si samozrejme predstavuju, jak po te nehode budu mit nejake strasne neurologicke trvale nasledky  

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:31

eM Pinot Noir Diky

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:34

MP Marge to mas jedno k druhymu, ta nehoda, starost o auto i o sebe, otres to jiste byl a hlava muze zacit zlobit i pozdeji. K tomu spatne spani, prece jen asi trochu nervy, kdyz klientova budoucnost zavisi na tobe, to je na jednoho najednou az az. Doufam, ze to u soudu dobre dopadlo. Nemohla by sis vzit nejaky den volna?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:35
Reakce na MP Marge:

Ja stary hypochondr uz si samozrejme predstavuju, jak po te nehode budu mit nejake strasne neurologicke trvale nasledky  

​Chápu, taky si dokážu sama sobě diagnostikovat pěkný věci Ale můžeš mít tu krční třeba jen nějak bloklou. To nadělá velkou paseku. Snad se ti podaří sehnat dobrou fyzio.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:46
Reakce na Kokoska:

MP Marge to mas jedno k druhymu, ta nehoda, starost o auto i o sebe, otres to jiste byl a hlava muze zacit zlobit i pozdeji. K tomu spatne spani, prece jen asi trochu nervy, kdyz klientova budoucnost zavisi na tobe, to je na jednoho najednou az az. Doufam, ze to u soudu dobre dopadlo. Nemohla by sis vzit nejaky den volna?

​Mohla, ale ja jsem prave mela volno cely minuly tyden - vzala jsem si tyden dovolene, abych se distancovala od tech nervu v praci a odpocinula si. No, to jsem si teda odpocinula

Samozrejme pokud mi bude blbe, tak mi nic jineho nezbyde.

Akorat ze zitra vecer mam navstivit jineho klienta v kriminale v sousednim okrese, a ve stredu rano mam dalsi soud, rovnez v sousednim okrese. To by se clovek fakt pos..

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:49
Reakce na notna:

​Chápu, taky si dokážu sama sobě diagnostikovat pěkný věci Ale můžeš mít tu krční třeba jen nějak bloklou. To nadělá velkou paseku. Snad se ti podaří sehnat dobrou fyzio.

​Urcite, my tady mame spoustu pracovist a vsechny mozne specializace. Sportovni fyzio, chronicka bolest fyzio, specializace na pater fyzio - fakt vsechno. A co neni tady, je v Iowa City.

Mne by spis zajimalo, kdo to zaplati

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:56

MP Marge Potíže se ti zhoršily po nehodě, jestli se dobře pamatuji. Tudy cesta nevede?

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:59

MP Marge ty ruce te pořád neposlouchají? 

Já tomu zas tolik nerozumím, ale prvně bych šla na neurologii. Nemohlo by se to spláchnout s tou bourackou co se týče placení?

Otřes mozku není žádná sranda, i když se to má za banální úraz, pořád je to zhmoždění mozku. 

Dávej na sebe pozor, protože pak už nepomůžes nikomu.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:08

notna continuity To si prave rikam, ze bych mohla poslat ucet rovnou pojistovne te druhe ridicky

Na pohotovosti si vyslechli, co se stalo, a hned mi rekli, ze vzhledem k tomu, ze je naprosto jasne, ze jsem nehodu nezavinila, budou moji navstevu rovnou uctovat ji. 

Ale nevim, jestli by to takhle slo porad, anebo jestli bych to musela dat k soudu. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:11

continuity Hele, ty ruce se, myslim, zlepsily, ale porad pobolivaji. Jsou takove jakoby namozene. Jako bych to prehnala v posilovne? Lip to nedokazu popsat. 

Na tu neurologii si zajdu urcite, uz jsem nechavala zpravu doktorce, jestli se muzu objednat sama, nebo jestli potrebuju zadanku. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:13

MP Marge

Mám za to, že čím dyl to budeš odkládat, tím hůř se bude prokazovat nějaká spojitost. 

Dcera ležela na neurologii loni po otřesu mozku 4 dny (ona to měla spojené s bezvedomim a křečemi). A když ji pouštěli, tak nám napsali do zprávy, že jakékoliv zhoršení podobné tomu tvému je důvod pro urychlený navrat zpět do nemocnice. 

Možná to nic nebude, ale zrovna tak to může být průser. Alespoň zavolej tam, kde tě předtím ošetřili, pokud to jde.