Jsem u soudu, kde mam svedcit ve prospech klienta; cekam az me zavolaji. A dela se mi spatne. Boli me hlava na nekolika mistech, mam zatuhly krk, je mi spatne od zaludku a mam pocit, jako by to se mnou melo kazdou chvili seknout. Nesmi, nesmi se mi nic stat do te doby, nez me zavolaji do soudni sine! Dle pravnika jsem klientova nejvetsi nadeje ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge Držím palce, ať stihneš svědčit a dopadne to dobře. A pak ať pořešíš úspěšně své potíže. Ať je ti líp!![]()
MP Marge to bude dobry, to je jenom nervozita ![]()
MP Marge tak se to snad odroci?
Nemáš problémy s rovnováhou nebo akomodaci? Prosím, ať na tebe nekdo koukne.
continuity To se nemuze odrocit, dnes se vynasi rozsudek ![]()
S rovnovahou problem nemam, ted jsem schvalne vstala a prochazim se po chodbe a dobry! Ale ta hlava ![]()
Pritom pres vikend mi nic nebylo, jen jsem byla unavena, ale to jsem porad, protoze v noci blbe spim...
To rika kolegyne taky, ale proc bych byla najednou takhle nervozni!? Nesvedcim poprve!
MP Marge Držím palce, ať stihneš svědčit a dopadne to dobře. A pak ať pořešíš úspěšně své potíže. Ať je ti líp!
Diky ![]()
MP Marge Ať to vsecko dobre dopadne - soud i tvý bolení! ♥️
MP Marge držím palce, ať je ti líp a ať to dopadne pro klienta co možná nejlépe.
Ja stary hypochondr uz si samozrejme predstavuju, jak po te nehode budu mit nejake strasne neurologicke trvale nasledky
eM Pinot Noir Diky ![]()
MP Marge to mas jedno k druhymu, ta nehoda, starost o auto i o sebe, otres to jiste byl a hlava muze zacit zlobit i pozdeji. K tomu spatne spani, prece jen asi trochu nervy, kdyz klientova budoucnost zavisi na tobe, to je na jednoho najednou az az. Doufam, ze to u soudu dobre dopadlo. Nemohla by sis vzit nejaky den volna?
Ja stary hypochondr uz si samozrejme predstavuju, jak po te nehode budu mit nejake strasne neurologicke trvale nasledky
![]()
Chápu, taky si dokážu sama sobě diagnostikovat pěkný věci
Ale můžeš mít tu krční třeba jen nějak bloklou. To nadělá velkou paseku. Snad se ti podaří sehnat dobrou fyzio.
MP Marge to mas jedno k druhymu, ta nehoda, starost o auto i o sebe, otres to jiste byl a hlava muze zacit zlobit i pozdeji. K tomu spatne spani, prece jen asi trochu nervy, kdyz klientova budoucnost zavisi na tobe, to je na jednoho najednou az az. Doufam, ze to u soudu dobre dopadlo. Nemohla by sis vzit nejaky den volna?
Mohla, ale ja jsem prave mela volno cely minuly tyden - vzala jsem si tyden dovolene, abych se distancovala od tech nervu v praci a odpocinula si. No, to jsem si teda odpocinula ![]()
Samozrejme pokud mi bude blbe, tak mi nic jineho nezbyde.
Akorat ze zitra vecer mam navstivit jineho klienta v kriminale v sousednim okrese, a ve stredu rano mam dalsi soud, rovnez v sousednim okrese. To by se clovek fakt pos..
Chápu, taky si dokážu sama sobě diagnostikovat pěkný věci
Ale můžeš mít tu krční třeba jen nějak bloklou. To nadělá velkou paseku. Snad se ti podaří sehnat dobrou fyzio.
Urcite, my tady mame spoustu pracovist a vsechny mozne specializace. Sportovni fyzio, chronicka bolest fyzio, specializace na pater fyzio - fakt vsechno. A co neni tady, je v Iowa City.
Mne by spis zajimalo, kdo to zaplati ![]()
MP Marge Potíže se ti zhoršily po nehodě, jestli se dobře pamatuji. Tudy cesta nevede?
MP Marge ty ruce te pořád neposlouchají?
Já tomu zas tolik nerozumím, ale prvně bych šla na neurologii. Nemohlo by se to spláchnout s tou bourackou co se týče placení?
Otřes mozku není žádná sranda, i když se to má za banální úraz, pořád je to zhmoždění mozku.
Dávej na sebe pozor, protože pak už nepomůžes nikomu. ![]()
notna continuity To si prave rikam, ze bych mohla poslat ucet rovnou pojistovne te druhe ridicky ![]()
Na pohotovosti si vyslechli, co se stalo, a hned mi rekli, ze vzhledem k tomu, ze je naprosto jasne, ze jsem nehodu nezavinila, budou moji navstevu rovnou uctovat ji.
Ale nevim, jestli by to takhle slo porad, anebo jestli bych to musela dat k soudu.
continuity Hele, ty ruce se, myslim, zlepsily, ale porad pobolivaji. Jsou takove jakoby namozene. Jako bych to prehnala v posilovne? Lip to nedokazu popsat.
Na tu neurologii si zajdu urcite, uz jsem nechavala zpravu doktorce, jestli se muzu objednat sama, nebo jestli potrebuju zadanku.
Mám za to, že čím dyl to budeš odkládat, tím hůř se bude prokazovat nějaká spojitost.
Dcera ležela na neurologii loni po otřesu mozku 4 dny (ona to měla spojené s bezvedomim a křečemi). A když ji pouštěli, tak nám napsali do zprávy, že jakékoliv zhoršení podobné tomu tvému je důvod pro urychlený navrat zpět do nemocnice.
Možná to nic nebude, ale zrovna tak to může být průser. Alespoň zavolej tam, kde tě předtím ošetřili, pokud to jde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.