Snad i to vypsání pomůže.
Stěžovací vlákno
Na to není slov, snad aspoň holcickam bude brzo lépe a bude o starost míň. Držte se...
marieu to je mi líto. Ono když se to sype, tak vždycky ve velkém, aspoň u nás to tak bývalo. Držím palce, ať to všechno zvládnete. A neuštvi se, prosím tě.
Zemřela Diane Keaton
Ach ne... před chvilkou jsem se dodívala na Dámský klub a teď čtu tohle
Není to veselé čtení, je fajn, že podle popisu, už situaci zvládáte?
ach jo. Když se daří ... Nechci mít chytré řeči, ale vzhledem k aktuální zkušenosti se přidávám k poznámce, najdi si čas na relax, protože ta nálož je strašná. Drž se! ![]()
A že tento rok je na h....? To už se jen jede další kolo. A příští rok? Raději se neptám.
berushTaké jsem to před chvílí četla. ☹️
whiskas zrovna jsem si nedavno na tebe vzpomnela. Uz si maminka zvykla?
Ja dnes takto

Janulik03 oje... tak se hlavně nijak nehoň. ![]()
Janulik03
to je pochopitelný... vem si prášek, odpočívej a drž se!
Prázdny barak, dcéra všetkých vzala k sebe na obed tak mám kludovy režim.
KokoskaDěkuji, no, zvykla ... to asi není ten správný výraz :-(. Nejsem si jista, jestli má ještě vůbec sílu tohle vyhodnotit :-(. Sobecky odpovím za sebe, já si nějak zvyknout, na aktuální situaci, nemohu. Po návratu z nemocnice maminka už vůbec nechodí, špatně polyká, takže vše mixované. Vždy, když ji krmím, jsem s ní, cítím takovou lítost, chce se mi brečet, ale samozřejmě to před ní nedávám najevo. Přibrala 1 kg (!), jak šílené, že jsem za to ráda. Málokdy otvírá oči a když se jí zeptám proč, tak mi řekne, že je má přece otevřené, nebo že to nejde. Děsí mě, že si třeba uvědomuje svoji bezmoc a to je opravdu hrůzná představa. A já ji nemohu pomoci :-(.
whiskas jo, tohle je hrozne tezke, nemusis psat nic o sobeckych pocitech. Ono to prave byva mozna horsi pro cloveka "zvenku", ktery si tu situaci plne uvedomuje.
whiskas
kam ještě chodíš pro podporu?
Nejsi jen tady, viď ? ![]()
Samantha Jak to myslíš, jestli otravuju ještě někde jinde? Ne. Občas mám konzultaci s paní z Alzheimer společnosti, párkrát jsem se byla "vykecat" u psycholožky. Praktická lékařka mi doporučila "podporu", abych byla nad věcí, ale ty zázračné tabletky mám zatím stále jen v šuplíku. Říkám si, že to přece musím zvládnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.