whiskas k te psycholozce chod a nesnizuj to nejakym "vykecat".
Stěžovací vlákno
whiskas Proč nechceš zkusit ty prášky? Třeba by ti to alespoň trochu ulevilo. Vždyť ta tíha, kterou na svých ramenou neseš je objektivně strašná.
Zemřela Diane Keaton ![]()
Kokoska Ale ono je to zatím opravdu jen o tom "vykecat se".
DruI Zatím se snažím medikamentům vyhýbat. Ale je dobré vědět, že mám něco v záloze. Obávám se toho, že bych je musela brát dlouhodobě, logicky, respkektive je pak zdlouhavě vysazovat. Ale asi jsou dnešní prostředky modernější, vychytanější a snad nehrozí nějaká návykovost, nebo extrémní vedlejší účinky.
whiskas myslím že prijať pomoc je pre nás asi to najťažšie. Či už lieky, alebo psychológ. Ono už aj obyčajné stretávanie sa s priateľmi je úžasná psychohygiena, tak dúfam, že aspoň týmto smerom máš možnosť úniku. Je to dôležité, lebo istú dobu sa držíš. Musíš byť silná ale nie sama so sebou, ale mať tú možnosť sa oprieť. Je to veľmi ťažké, dúfam že to obe zvládnete ![]()
whiskas
. Vis, u nas uz ubehlo par mesicu a mam okolo sebe blizke. Spis se ted trochu bojim o tebe. Mas nejakou blizkou kamaradku, nekoho z rodiny? Prijde mi, ze jsi v tom hroznem kolotoci uz strasne dlouho. Prasky by ti asi prospely ale uplne te chapu. Vlastne uz roky uvazuju, ze si AD nasadim. Nakonec si ale vzdycky reknu neco jako, ze mnozi jsou na tom hur a zvladaji. A ze mam problem jen ve sve hlave. Pritom vim, ze to neni spravny nahled a antidepresiva jsou dnes bezpecna alternativa. Nicmene ty bys mela opravdu zkusit pravidelne navstevy psychologa a i ty prasky. Jsi proste v situaci, kdy uplne nemuzes zmenit to vnejsi deni, strasne se to na tebe sype. Drz se a zkus si rikat okoli o pomoc
whiskas, vykecat se u odborníka je v pohodě, když nic jiného, dáváš aspoň někomu vydělat a tím pomáháš ve výdělku jemu…a najednou zjistíš, že pomáháš i sobě
Konzultace (pardon, vykecání) u profesionála má tu výhodu, že si nemusíš dělat starosti, že někoho obtěžuješ - sakryš, vždyť je za to placený
A jedno bych ráda napsala- pokud máš pocit, že bys obtěžovala kamarádku, ke které se chodíš vykecávat, tak se ji přímo zeptej, jestli ji to nevadí. Ale vsadím všechny moje knihy od Kinga, že kámoška, ke které přijdeš a řekneš : " Pomoz" , tak pomůže. A ráda. ![]()
whiskasantidepresiva nejsou totez co navykovej Neurol/Lexaurin.
whiskas Víš co, lepší zdlouhavě vysazovat, než se dlouhodobě trápit, pokud to může pomoct ![]()
Brát antidepresiva a chodit psychiartrii nebo psychologii se tady v ČR stále považuje za stigma, řekla bych u lidí nad 40. Smutné. A mnoha případech hloupé a nebezpečné.
Já si jenom malinko postěžuju, protože, jedno střihnutí v pátek, druhý dnes, další střižený prst už nedám...třeba to pomůže

Catherinne Auauauau ![]()
Catherinne Neneee
Catherinne Auuu. Tak zítra žádný stříhání, jen hreben, maximálně fen ;)
Catherinne Auu! Je to nebezpečná profese!!
Janulik03 Jos Samantha 711990 DruI ....
Děkuji všem za názory. Přiznávám, že jsem vše jen prolétla, ale během dneška si Vaše názory přečtu v klidu (snad). Včera jsem byla v běném režimu za maminkou, ale nebylo to ono. Nevěděla, kdo jsem ... zdálo se mi, že jí není moc dobře. Snědla svůj oblíbený puding, ale komunikovala méně než obvykle. Sestřička jí přeměřila tlak, saturaci, nebylo to nic moc, ale nic kritického. Odpoledne jsem odjela a večer telefon, že je maminka opět v nemocnici :-(. Měla saturaci kolem 70 a museli ji nechat odvézt. Dostala kyslík a údajně se jí ulevilo. Takže dnes opět vyrážím do nemocnice. Je to její třetí zápal plic v horizontu 3 měsíců. Je mi z toho šoufl. Po každé hospitalizaci, respektive po takové epizodě, se její stav zhoršil. Nejsem schopna myslet na nic jiného, natož se soustředit na pracovní věci. Jsem naprosto nepoužitelná.
Catherinne Auuuu, ale manikúru máš super
. Ať máš zranění brzo v pořádku a bez následků.
whiskas držím palce, at se mamince a potažmo i tobě brzy uleví.
whiskas moc držím palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.