Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 28. října 2025 11:04

Karja tak to ti rozumiem, fakt neznášam byť vonku, keď je vietor, prší a hmla. A už vôbec nie vychádzky. Akože keď musíš, tak musíš, ale inak nie

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 11:04

Karja ten vítr je hrozný, já byla venku asi jednou, mám něco v dutinách, tak se mi fakt nechce. Naštěstí jsme nikam nejeli. Muž i děti mají volno až do konce týdne, to už má být hezky, tak snad se zahojíme. Mám deficit přírody.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 28. října 2025 11:15

Evaeva Mně už je nějak z přírody mdlo, dneska jak mi napsala ta segra, že pujdeme zase na výlet, tak říkám, už to nedávám:D, děti naštěstí jsou v pohodě, užívají si hraní a že jsou se sestřenicí a bratranci, ty to teda nevnímají, což je super;). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 11:21

Karja my je venčit musíme, jak nemáme zahradu, jim to taky nevadí. Já už jsem v pořádné přírodě nebyla několik týdnů. Jako ta zeleň na sídlišti dobrý, ale těšila jsem se na nějaké pořádné výlety. Původně jsme chtěli navštívit působiště MPLee ale tím, že nejsem úplně ok jsme to odpískali. Akorát muž bude po těch devíti dnech s nimi takhle doma zralý na Bohnice

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. října 2025 11:23

Karja my se zrovna vracíme z Tábora, byli jsme tam od soboty, a bylo teda otřesně, hned první den jsme promokli durch, další dny se přidala vichřice... Ještě že jsme si vybrali ubytování s božími kamny, celé tři dny jsme dokola sušili hadry a boty.

Ale svoje pozitiva to mělo, chvílemi bylo tak hnusně, že jsme zalezli pod peřinu a jak je v tom ubytování jediná práce umýt po sobě hrnek, nedělala jsem nic, fakt třeba hodinu nic! To se mi nestalo několik let.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 11:26

Pinot Noir naše děti v takovém případě boří ubytovaníoni jsou fakt téměř nezastavitelní

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. října 2025 11:48

Evaeva no tady je to teď pro otrlé 3-6 stupnu a vytrvalý déšť. Včera nahoře aspoň napadl sníh, sle protože jsme se s autem nemjak nezvládli včas dostavit do Prahy, tak se mi na letňácích s dětma nechtělo riskovat a vyjíždět za sněhem. Ale až napadne, nebo naopak bude sucho, tak přijeďte a dejte vědět!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 11:53

MPLee my máme právě taky nepřezuto. No odkládáme to asi na neurčito (jaro?)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 28. října 2025 12:37

My jsme vyrazili na podzimky do Jizerek. Mezi dešti jsme zvládli dva malé výlety a jednu menší procházku, několik jídel v restauracích, bowling, hřiště, koulovačku a sněhuláka. A večery s deskovkami. Já jsem absolutně spokojená a vůbec jsem nečekala, že se to takhle pěkně vydaří. Zocelena letními Jizerkami jsem očekávala vytrvalý déšť a vítr všech pět dní

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 13:25

žluťásek

S kluky by to byl asi očistec, oni nějak neumí klidné zábavy na ubytování. Pokud bych nevzala šest sad legaU nás funguje akorát být do šesti venku.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:26

Garfiegratuluji! Tady fakt ta stížnost pomůže. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:28

Uším říct, že jak mi n vadí téměř jakékoliv počasí, tak to, co bylo poslední dny v Praze odradilo od nějakého delšího pobytu venku i mně. 2x jsem zkusila procházku: vítr, déšť, chvilemi zas vedro. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 13:30

continuityjojo, mně nevadí zima, déšť a vlastně ani ten vítr. Ale všechno dohromady je prostě mocAle už se to vylepšuje, vítr ustává a je docela teplo.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:31

Evaeva mně vadí vítr, i zdravotně, odjakživa. Ale když je jinak přičetne, tak to nejak dám. Ale tohle bylo fakt moc. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:33

Karja My jsme včera vůbec nevystrčili nos a vůbec mi to nechybělo Dneska se počasí na chvíli tvářilo snesitelně, tak jsme to zkusili, ale zahnal nás domů déšť. Ovšem sousedy trochu lituju, jak se ty děti nemají možnost vylítat venku

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:38

Garfie to je super!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 28. října 2025 15:06

Garfie no ale tak to je bombanezapomeň se pak ozvat,až hodinky přiletí!!!...mám ráda příběhy s dobrým koncem..

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 28. října 2025 17:40

My jsme dnes zvolili indoor aktivitu, takové vyrábění v muzeu, abychom cestou zpátky stejně vyšli s bratranci na procházku. Ono počasí je vseljaky furt, ale toto skutečně nepěkně vyšlo na ty prázdniny;-)

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 28. října 2025 18:24

Mňa tá zima, dážď a tma úplne paralyzuje.

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 28. října 2025 19:35

Já mám dneska utkvělý dojem, že je neděle.