Pavlena na lžičku se myslím dávala obrna
![]()
Ale nám teda ve škole nic nepíchali!
Myrtila v tom dinoparku jsou myslím jen ty rychly občerstvení, on neni zas tak velky
ale třeba hranolky tam meli uplne překvapivě skvely, a pak dole v ty zoo jídelně měli strašný, přitom na stejným tácku
Nám píchali ve třídě i tetanus, do zadku, přede všemi. Ale nijak mě to nepoznamenalo, úplně bych na to zapomněla, jen mi to utkvělo, protože sebou pár lidí buď švihlo, nebo to museli rozdýchávat u okna, a byli to výhradně kluci, samozřejmě ti největší namachrovanci. ![]()
Pinot Noir jono, akorat jedna spoluzacka utrpela ujmu na dustojnosti, protoze se ukazalo ze nosi klucici slipy (po brachovi)
Já si pamatuju očkování do ramene ve čtvrté třídě podle učitelky, která si nás jednoho po druhém přitiskla na hruď, abychom neviděli jehlu. To půlminutové přidušení pro mě bylo větší zátěž.
A ve školce jsme stáli frontu na výtěry, při kterých byly spoďáry dole. Mám to jako jednu z nejbizarnějších vzpomínek spolu s výkladem o soudruhu prezidentovi, při kterém jsme museli zvlášť způsobně sedět.
a takový mini-tabletky do polévky ve školce jste dostávali? fluor to byl myslim...
ad očkování: moje teta mi vyprávěla, že před školu přijel autobus, jedněma dveřma lezly děti dovnitř a druhejma vylejzaly naočkovaný - rodičů se nikdo neptal, ani info předem nedostali
Pavlena Jo, plyšáka jsme taky nechali na letišti, ale ten byl volně na lavičce a už se nenašel. :-( Toho někdo hodil do koše, starý, opelichaný, navíc dítě už docela velké....ale myslím, že mu cuká brada kdykoli si na něj někdo vzpomene. Upřímně řečeno, to jsem oplakala i já, byl to v podstatě člen rodiny! :-)
Karja No tak to je super historka!
Já už tady kdysi dávala k dobru, jak známým přišel vyčištěný spacák někde ze Skandinávie a v něm byl zapomenutý medvěd v novém minispacáku se vzkazem "medvídkovi byla zima". :-)
Evaeva Trochu se bojím, že z robopsa by byl starší nadšený víc než z našeho živého jorkšíra ![]()
Potrefenáhusa Díky, to je fakt dobrý vědět, jak je to tam s jídlem, vloni ani Google moc neporadil.
A jestli myslíš v zoo tu jídelnu dole mezi tučňáky a tropickým pavilonem, tak ta je dost zoufalá, už jsme ji taky vyzkoušeli. Přitom nahoře Na Statku vaří dobře, ale bohužel je to tam dost daleko z většiny zoo, zvlášť když tam mám do toho kopce dostat kočár a unaveného staršího.
Já si pamatuju očkování do ramene ve čtvrté třídě podle učitelky, která si nás jednoho po druhém přitiskla na hruď, abychom neviděli jehlu. To půlminutové přidušení pro mě bylo větší zátěž.
A ve školce jsme stáli frontu na výtěry, při kterých byly spoďáry dole. Mám to jako jednu z nejbizarnějších vzpomínek spolu s výkladem o soudruhu prezidentovi, při kterém jsme museli zvlášť způsobně sedět.
Ve školce... mě se to stalo na chmelu na VŠ. Asi rok 1992. Celá ubytovna studentů jsme blili a s... Mezi námi pobíhaly vyděšené paní z hygieny a my nastavovaly zadky. Holky a kluci teda zvlášť, ale určitě hromadně na pokojích, protože jsme se nebyli schopní nikam přesunout. Bylo to něco z jídla...
Myrtila plzeňská ZOO je na jídlo zoufalá roky. Fakt je lepší mít svačinu.
Ad kopec - než tam vznikla zologická, tak na tom kopci bývala třešňovka a müj táta tam chodil sáňkovat. Vyrostl "přes luka" u Škodovky.
Myrtila ale zas tam nahoře je to hřiště na půdě, tam vždycky strávíme docela dost času na závěr
Archivářka to jsou historky
ale zas kolektiv to stmelilo? ![]()
PavlenaNeteři přišel letos z Chorvatska zub a petieurovka, ale jako vážně. Normálně darek od zoubkový víly, co tam zapomněla:D Ta asi vyhrává. A rodiče to nepoptavali, přišlo jim to nečekaně;-)
nene ![]()
![]()
![]()
Garfie medvídek ve spacáku je taky top ![]()
to psal někdo tady taky, jak za asistence francouzské policie lovil medvídka v travnatém pasu mezi dálnicemi?
Vzdycky si na to vzpomenu, kdyz se pro plyšáka odněkud vracíme
ze by mohlo být hůř
Potrefenáhusa To jsme objevili naposledy, ale jenom jsme ho minuli, zrovna jsme se tam trefili na školní výlet tak osmáků, bylo to tam dost divoký na to, abych tam vypustila čtyřletý dítě a jenom to sledovala zvenku s miminem v kočárku. Snad někdy příště, no ![]()
Naše dítě teda ještě dost zaujala expozice ryb zezadu toho statku, je to tam docela zastrčené, a přitom moc hezké. Letos to ale zrovna nějak rekonstruovali, s kočárkem se tam prakticky nešlo dostat.
Myrtila Jj, ryby jsou skvely a maj tam i vydry, ted zrovna maj mláďata, pro kocar to teda neni
no to se nedivím, ty velky děti mezi malejma, to je vzdycky špatný
Pavlena jj, já to tak zažila, hromadný očkování a hromadná návštěva zubaře. Mě dokonce jednou něco naočkovali, co mi týden předtím už píchla doktorka při prohlídce, maminka z toho byla tenkrát dost špatná...
Archivářka Zážitek z chmelu by ze mě udělal zarytého individualistu, i kdybych nebyla odjakživa. Au.
Garfie plyšáka člena rodiny jsme měli taky, ten byl dřívější. Na jedný procházce jsme se vyfotili na samospoušť, koukali se, jak nám to sluší a dcera asi 1,5 letá se nejdřív bavila, že vidí všechny i sebe a pak hned rozplakala, kde je medvěd, co zůstal doma... ![]()
Peetra1 Přesně tyhle situace mě napadají, nebo pošleš do školy děcko po nemoci a ATB a oni ti ho z voleje bodnou.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.