Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. října 2025 19:42

My jsme kousek od Lázní Libverda, počasí že bys psa nevyhnal, a přesto jsme v sobotu dali traily, v neděli jsem nás popovezla do Polska na Zajecznak, tam jsou taky traily, ale hodinu jsme seděli v autě než přestane lít a kroupy:D Holky jsem po těch 10km na kole v lese mohla ždímat, ale ony byly nadšené:D Dost tomu pomohla i velká parta dětí, bylo dost veselo a mít letos kameru, mohl být i dobrý materiál na video...včera už bylo tak hnusně, že jsme vzdali výlet i kolo, a jeli do Jelenie Gory do aquaparku, a dnes je ještě hůř, takže jsme půl dne strávili na stěně v Jablonci. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. října 2025 19:58

A my stojíme už přes hodinu na D6 kvůli nehodě cestou z Plzně a ještě to přes hodinu uzavření hlásí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2025 20:26

Potrefenáhusa a jéje! Pevné nervy.

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 28. října 2025 20:26

Jitka77 Mám to taky!

No a venku samozřejmě denně. Vlastně včera ne, včera mokla hlídačka ale mně to nějak nevadí, snažím se trefovat, když nejsou úplně provazy vody, a jak psala Karja , hlavně že spí!

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 28. října 2025 22:23

continuity moora Maureen Díky, mám fakt radost! 

Ovšem shledám se s nima až na Vánoce.

A vtipná historka, mezi tím mi z letiště napsali, že je nenašli a hledají dál....

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 10:03

Garfie Husty! 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 10:07
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa a jéje! Pevné nervy.

​no desbes, dve hodiny jsme stali, maly dite se porad dožadovalo vody, kterou jsme nemeli....kdyz se to konecne rozjelo, cesta na prvni benzinku byla teda hodne krušná, naštěstí zachod, voda, parky v rohliku a gumovy bonbony to dost vylepšily, domu jsme dojeli po 10

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 29. října 2025 10:09

Potrefenáhusa to je zlej sen. Já toho už v autě taky moc nevozim, ale říkám si, že nějakou KPZ bych tam mít mohla, včetně třeba nějakýho náhradního oblečení pro děti, nějaký křupky a tak, přes zimu se snese i ta voda.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 10:26

Karja no my jeli z plzeňský zoo, všechno jsme tam spotřebovali, vodu jsem chtěla dotočit, ale na záchodech tam neteče pitná, tak jsem si rikala, ze deti budou spát až domu, my si koupíme cestou kafe...chyba! 
ale moc pěkný jinak! 

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 29. října 2025 11:35

Potrefenáhusa Jů, do plzeňského dinoparku se chystáme v létě, až tam zase pojedeme na pár dní. Vloni jsme ho okoukli aspoň ze zoo, co šlo. Zeptám se, na jak dlouho to tam asi je? Zatím jsme chodili jen do zoo i proto, že se tam dá strávit krásně celý den, býváme tam s dětmi v den, kdy má muž pracovní povinnosti, jsem tam na ně sama, tak mi vyhovuje, že s nimi nemusím nikam přejíždět, ale zoo už staršího moc nebaví, tak by se mi hodilo vědět, jestli se tam dá celý den zabavit a třeba i v poledne najíst? Na webu moc info tohoto typu není. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 12:05

Myrtila tu délku neposoudím, deti by vydržely dyl, ale (dospělým) byla zima, takže ty pískoviště a klouzacky a prolejzacky jsme spis minuli. Uz jsme tam jednou byli v lete a to jsme vydrželi dyl, ted jsme tam byli asi hodinu a pul? Ale deti jeste jit nechtěly :-) v tý zoo jsme uz ted v lete objevili expozici v chodbě v podzemí pod Hanzelkou a Zikmundem, taky tam maj moc pěkný hady (a nebojej se toho, takze krom různých zmiji i kobry, taipany a černou mambu (musime se starsi povinne) 

jsou tam stánky s rychlým občerstvením ala hranolky (myslim jsem jeste u nekoho asi videla klobasu nebo obalovanej sýr) a taky dve (myslim) restaurace s frontou a tácem, kde mají vařené jidlo - vcera jsme si tam dali bramboračku a byla fakt hodne hnusna, tak to nevim, jestli bych doporučila, ale ostatní jídla jsou možná ok 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 12:06

Myrtila jo ale maj tam ted nove prochazku s robotickým mládětem stegosaura, ten nam nahlédnul do kinosálu a deti vypadaly hodně nadsene 

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 29. října 2025 12:11

Potrefenáhusa to je super, že ji ti hadi pořád drží

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 12:35

Pinot Noir prijde mi, ze uz to trochu opadá ale 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 29. října 2025 12:46

Potrefenáhusa 

Hadi! To bych nedala já to nemůžu vidět ani na obrázku...

Včera u mě byli haranti a pustili si nějaký zvířecí videa - samozřejmě tam jednu chvíli byl kýbl hadů. Já v mrákotách pevně zavřela oči... a za chvíli Adéla: babi už můžeš, už tam nejsou!

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 29. října 2025 13:13

Potrefenáhusa No, my se tam podíváme v létě, takže zima nás nevyžene, ale hlad by mohl už nevím podle čeho, ale měla jsem dojem, že pokud tam půjdeme, lepší bude mít vlastní jídlo, takže asi fakt jo. Jedeny hranolky dítěti dopřeju, ale stejně na tom nevydrží. 
Ten podzemní pavilon jsme objevili při první návštěvě s mužem kdysi, ale teď s kočárkem, i když vím, že tam někde je, ho vždycky minu

No a mládě stegosaura jsme potkali v dinoparku ve Vyškově a syn z něj byl úplně na větvi, tak to je hezký, že je tam taky My jsme byli zatím v dinoparku jednou v tom Vyškově, a tam jsme strávili asi 4 hodiny, moc hezký to tam bylo

Online Tabea
8141 příspěvků moje polička 29. října 2025 14:56

Potrefenáhusa a tatinek už se trochu otužil, co se hadů týče?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2025 15:52

Myrtila my jsme toho robopsa viděli "neoblečeného v dinosauřím". Dokonce ho kluci zkoušeli vodit. Je roztomilý

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2025 15:53

barbucha já do takových míst nelezu

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. října 2025 16:06

Tabea no docela jo!
Jeste tam maj hrozne zvláštní zmiji pavouci, ktera neni na pisku skoro videt a takovou hodne děsivou zelenou zmiji s placatou hlavou, co ma oci jako Goliasek