Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42088 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 09:36

Karja

Tlapkam moc, týden jsem nebyla v kanclu a taky mi to padá na hlavu, podklady na zítřejší schůzku dorazily včera nekompletní a zároveň se mi furt něco předřazuje před úkoly, co mám měsíc na stole.  

Pokud můžu radit, jediná šance, jak se z toho nezblaznit a udržet to alespoň trochu pod kontrolou, je tvrdě prioritozovat, ale všechno, i tu domácnost. (Právě vysvětluji nějakému manažerovi, že opravdu nemůžu cestovat v týdnu, kdy je druhé kolo přijímaček ).

můj muž děla celý život v provozu, kde od něj slušně nebo méně slušně něco neustále chtěji vyšší články potravního retezce (a opravdu to urgentně potřebují, i tři věci najednou) a na tyhle stavy má prupovidku: dvě díry do prdele ti neudělají. 

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 10:46

continuity no neudelaji, ale mohla jsem si vybrat, jestli na me bude jecet klient nebo programator, to chces. 

Karja rodina a domacnost byly samozrejme na poradu dne taky, syn nejak zrovna prechazel na stredni, dcera jeste na zakladce... ale aspon uz jsem  neresila svaciny a takovy ty denni veci kolem skoly, to uz si obstarali sami, nebyly řevy kvuli spatne namazanymu chlebu nebo zlutymu tricku misto modryho.

Offline DruI
5468 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 11:15

Pinot Noir Karja Holky fakt to nepodceňujte a nejezděte nadoraz. Já se takhle začala cítit, když dcera nastoupila do školy a tak mě to vyšťavilo, že když pak loni na podzim vygradovaly ty naše školní problémy, tak jsem spadla do deprese, protože už jsem prostě neměla kde brát. A to jako nechcete, protože to je pak člověk ve stavu, kdy zcela objektivně neudělá fakt skoro nic. A prášky mi sice pomohly srovnat psychiku, ale moje výkonnost zůstala docela mizerná.

Offline Janulik03
19948 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 11:38

Skrabala som sa z preťaženia pol roka. Ale k tomu si asi každý musí prísť sám. Boli dní keď som vracala pri myšlienke, že si sadnem k počítaču. Dievčatá, majte sa rady

Offline continuity
42088 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 13:12

Karja no to je přesný. Ale fakt nemusíš stíhat vše, abys byla dost. 

Já si vždy říkám, že co nejhoršího se stane, pokud něco neudělám a většinou mi z toho vyjde výpověď a to mne nemůže rozhodit.

Offline JankaM
3030 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 13:16

Já mám zas pocit že teď čas hrozně rychle utíká. U nás se nic moc neděje, každý týden je skoro stejný, mám pocit že je pořád čtvrtek, protože ve čtvrtek večer honím jedno nebo obě děti aby si připravili tašku na plavání na pátek. Odevzdání krabiček od svačiny urguju taky každý den večer, já jim snad tu svačinu už fakt neudělám, kydž krabičku neodevzdají. Od pátku mám doma 8 kalhot, které jsem si ještě nestihla pořádně vyzkoušet a zhodnotit, abych některé vrátila. Dcera už měsíce  urguje, že chce jít se mnou na stříhání, ale kdy? V po a st má atletiku, v út malování, já v út a čt. cvičení, my se potkáme faktu jen v pátek, a to i kadeřnictví končí brzo. Taky mi doma stojí práce, jako ne ta urgentní, ale třeba zatřídění papírů do šanonů, knihy na přečtení, naplánování termínů na léto, mám taky nějaké projekty stran šití a oprav nabo kytek, na co chci mít trochu klid a ne to dělat večer současně s úkolem do školy ...         

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2026 13:53

JankaM tahle neurgentní práce mi doma stojí už osm let

Ale taky mám pocit, že čas strašně letí. Vždyť už je skoro květen

Offline slniecko admin
19423 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 15:10

Dám to pre istotu aj sem, keby niekto nečítal administratívne debaty:

Dámy, hlásim, že budeme dnes pridávať tri stránky:

- O nás

- Kontakt

- Ochrana osobných údajov

Nie je to dokonalé, budú sa ešte upravovať, ale potrebujeme ich mať zverejnené čo najrýchlejšie, tak ich zatiaľ dáme, ako máme.

Ak nájdete akékoľvek chyby, alebo akékoľvek pripomienky, tak sú vítané!

Podľa možnosti ich prosím dávajte sem:

https://parfumanie.cz/forum/detail/administrativni-debaty:c10/t7619.htm?paginator-page=6#m1356298

Offline letfenixa
10784 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 19:09

JankaM ku kaderničke som bez šance sa čo len objednať, nedviha telefon a ja tam nestiham ísť. Tak som si dnes odstrihla tretinu vlasov, zarovnala strojčekom a hneď som spokojnejšia.

Offline letfenixa
10784 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 19:13

continuity mojich deviatakov nejaké prijímačky vôbec  nevyrušuju. Nepotrebuju si nič zopakovať, nič natrénovať, 5:0 je 5 a sú v zene.

Offline Aranel
6414 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 20:00

Janulik03 Ufffff

Pinot Noir Karja Davejte si bacha! Sambo má pravdu a muž od continuitykoneckonců taky.
Evaeva NECHÁPU Ale co je super, dnes tu byla moje ségra a přesadily jsme hodně pokojovek! To už bylo taky krajně potřeba a s miminem hodně špatně uskutečnitelný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. dubna 2026 20:46

Aranel taky se na to po x letech chystám. Mám naštěstí jen tři

Offline barbucha blogger
35313 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 20:51

Dopravovala jsem obě mladé dámy (popravdě řečeno spíš pivní sudy ) na letiště a přitom utržila příšernej, hrůznej zážitek...

Zvolila jsem autobus, že by taxík mohl na tý výpadovce uváznout v odpolední špičce. Přicházely jsme ke stanici a tu se ke mně přidružila divná (mně zcela neznámá) osoba, holka stará asi jako ty "moje"... šla mi bok po boku a jen na mě čuměla. Zkusila jsem změnit krok, poodejít... nic, držela se mě jako klíště. Ptám se co chce, nic. Přijel autobus, my do něj nastoupily - osoba s náma.

Holky na dvojsedačce, já přes uličku vedle nich... osoba mezi náma v tý uličce, divně se potácela, občas si sedla na zem, a nakonec se vrhla zřítelnici do klína a plačtivě huhlala. Pak si klekla vedle a za hlasitého kvílení začla na podlahu plivat, z huby jí visely sliny jak opratě... a pak rovnou v tý uličce hodila záda

Řidič nereagoval (jakož ani ostatní spolucestující), ujeli jsme tak pět stanic. Nevydržela jsem s nervama a ve chvíli, kdy se osoba dala překročit, jsem za ním zašla ať to řeší. Zastavil v další stanici, někam volal, že prej přijede záchranka. Dveře nechal otevřený, takže jsem nařídila holkám ať vystoupěj že počkáme na další autobus, tohle vypadalo na dlouho (a já nervy v kýblu aby stihly let). No a co myslíte? Osoba ožila a chutě nás následovala! I do toho druhýho autobusu, kam jsme přestoupily!! Já totálně zoufalá, holky koukaly... tak jsem musela zastavit i druhýho řidiče, aby neodjížděl že sanitka je na cestě... naštěstí fakt byla a za chvíli, kdy se osoba odmítala od nás hnout a držela se tyče jak klíště, přišel záchranář a víceméně násilím - za hurónskýho řevu osoby - ji vytáhnul ven.

Něco fakt úděsnýho, já se třásla ještě i po návratu domů. Co to doprdele bylo?!

Offline continuity
42088 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 20:53

barbucha no ty vole. Ani se ti nedivím. 

Offline continuity
42088 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 20:57

letfenixa

já z toho stres nemám, ale 15. 5. budou výsledky prvního kola a když ji nevezmou nikam, máme týden na to, podat přihlášku do druhého. Jako i když si myslím, že vezmou, radši budu tou dobou v Praze.

Domluvili jsme si jiný termín, nejsem stodolarovka, abych udělala šťastným úplně každého. Je to jen práce. 

Online Pinot Noir
29524 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 23:20

barbucha ježiš, to je strašný.

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 07:55

barbucha no fuj! Hrozny je, jak to nikdo neresil, ani ridic. Jinak taxik jede rychle, muze i tim pruhem pro busy, snad by ses bat nemusela. A znaji zkratky a unikovy cesty, nas jednou vezl rano ve spiče manik na letiste uplne divnou cestou nekde zadem pres Dejvice a dojel dobre. Od nas je to pres celou Prahu, objednavame si taxika primo z letiste, za cestu tam i zpatky je to levnejsi nez 6 dni parkovani na letisti.

Offline Janulik03
19948 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 09:08

barbucha tak to je sila, zrovna som pozerala jeden film, kde bol niekto nakazený besnotou, úplne by som chytila paniku.

Offline Janulik03
19948 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 09:12

Náš mladý robil prijímačky z osmičky na gymnázium. On je výborný žiak, veď je to aj podmienka aby mohol hrať futbal a neprešiel. A s kludnym postojom zahlásil,  že tam nechcel ísť, že až z deviatky, tak ako jeho kamaráti

No tak si vyskúšal aspoň 

Offline Karja
43983 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 09:45

Janulik03 Tak tohle udělala i neteř, ani se neučila, pak byla ráda, že ty výsledky byly anonymní teda:D. A ještě dvojčata jedné známé si schválně zapomněly rýsovací potřeby, to je to co bylo očividné, jestli to ještě nějak i jinak schválně zkopaly to nevím, že tam také nechtěli jít. Neteř jde nakonec z devítky a bez nervů, u nás je větší přetlak na ten osmiletý.