Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3662 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 15:58

Evaeva prave ze mam. Mam tam nastavene, ze to chci do zboxu a zadane vsechny zboxy v okoli. Ale z nejakeho duvodu to posilaj na vydejnu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. dubna 2026 17:43

Zuzuli pitomci. Je to asi jednodušší než to cpát po jednom balíku do těch boxů.

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 17:58
Reakce na Lenka22:

Já jsem po x-té prolezla M&S, H&M, C&A, jakož i ostatní podobné obchody, co mám v dosahu, a nekoupila jsem nic. Jsem odsouzena chodit celej důchod ve starejch hadrech. Odvážila jsem se online koupit podprsenku, a je mi samozřejmě malá, takže on-line nemůžu, to neumím.

​Jednou jsem v dobré kondici a dobrém rozmaru vyzkoušela pár velikostí podprsenek zrovna v tom Marksovi... hele našla jsem tam dva typy který mi seděj perfektně, a od tý doby jiný neberu, jdu na jistotu. Chce to ale přesně zapamatovat si tu velikost (mívala jsem ráda třeba i Timo, tam ale kapku změnili střihy a už to není ono)

Offline Lenka22
2586 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 18:10

barbuchajá jsem tam mívala taky dobrej pro mě střih, ale už je to tak 10 let, už ho dávno nemívají. Teď jsem si tam znovu zkoušela, velikost jako vždy , střih na pohled ok, ale nesedělo mi to.

Mívala jsem i z Timo, z F&F, různě, ale střih vždy zmizí po pár letech, a hledej znovu.

Dáš mi tip, jestli ho najdeš,  z M&S? Čistě pro inspiraci, tam by bylo koupení nejsnažší. 

Offline Samantha
3247 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 18:12

Jos

je to blízko, je to naprd... 

co napsat - všechno je to takové nespravedlivé, fajn lidi, co známe a jsou náš svět, odcházejí  a kxkxti, co tu jenom škodí - škodí pořád a nic 

tak snad jen hodně sil a carpe diem

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 18:26

Lenka22 

Tak jsem se mrkla do skříně... nevim jestli to bude úplně přesný a navíc jestli to bude to co hledáš ty... já jdu po těch sportovnějších a "zmenšujících", žádný fru fru ozdobný (mě krajka vždycky škrábe) 

Beru ty Flexifit  bez kostic nebo Flexifit s kosticema, snad jsem to našla dobře. Ale jak říkám, nejdřív jsem je vyzkoušela naživo.

Offline Lenka22
2586 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 18:43

barbuchadíky, já taky spíš zmenšující, hladký, bez ozdob.

Offline Lenka22
2586 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 18:44

barbucha taky vyzkouším naživo, snad je tam najdu.

Offline RoSa
10016 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 19:10

Lenka22 taky si tyhle kupuju - až najdeš správnej model a velikost, mívají je občas za dobrou cenu na Zalando-lounge !

Offline Myrtila
5130 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 20:03

Zuzuli Evaeva Zásilkovna se s tím nemaže, nevím, proč nabízí v aplikaci ta další preferovaná místa doručení, když se tím stejně neřídí. Možná jsem tu i psala, jak mi přesměrovali balík sice vzdušnou čarou 10 km od nás, ale prakticky do nějaké pobočky firmy v průmyslovém areálu u dálnice, vjezd přes závoru a pouze autem, zákaz vstupu chodců

A teď mi právě cestuje balík od PPL někde po všech čertech, protože se nevešel do boxu. Je to role střihového papíru, válec 70 cm dlouhý a asi 4 cm v průměru. Snad se s ním ještě shledám a benzín za cestu na konečné výdejní místo nebude stát víc než ten papír

Offline baltik
4960 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 20:03

Lenka22 ja kupuju triumph, tento druh, na zalando lounge, protoze normalne je draha, porad dokola, v ruznych barvach

https://cz.triumph.com/amourette-charm/6720_creamy-dream/10199586-6720.html

Offline Lenka22
2586 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 21:18

RoSa díky za tip.

Offline Lenka22
2586 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 21:25

baltik díky. Triump mám taky teď už moji poslední slušnou, ale už je zase nemají....ale ještě teda prozkoumám to Zalando, tam normálně nechodím.  

Offline JankaM
3026 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 21:51

Lenka22 já tedy můžu doporučit na prádlo Caresse nebo Správná podprsenka, tam mají i nestandardní velikosti, pokud potřebuješ. Kdysi jsem nosila triolu, ale ten střih už bohužel nedělají v potřebné velikosti. 

Offline 999
19535 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 22:11

baltik Ta je hezká, musím si ji zkusit někde naživo :-). Jen teda začíná až na 70, ale třeba to půjde.

Offline baltik
4960 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 04:34

999 je dost pevna, tak treba zvladnes i tu 70

Offline 999
19535 příspěvků moje polička 22. dubna 2026 07:53

baltik Nakonec jsem ji našla na Zalandu od 65 :-).

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 12:07

Milostpán si převlíká postel:

Jaký povlečení si mam vzít?

Nebo počkej, radši snad tohle? Nebo to druhý?

Kde je k tomu polštář?!

Ježiš pocem, se mi nevejde prostěradlo!

Jo tak já to dal blbě...

Mně to furt nejde natáhnout!

Aha takhle teda?

Jak do toho dám tu peřinu?

...

Lopatu! Hned!!!

Offline Zuzuli
3662 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 12:17

Mam doma svuj balik, co mi zasilkovna presmerovala. Mela bych se asi zasilkovne omluvit, za tu kritiku. Eshop totiz tu krabici lega zabalil tak poctive, ze ten balik byl tak obri, ze se do zadneho zboxu nemohl vejit

Krabice lega byla v kartonove krabici, na tom tri vrstvy bublikove folie. Pres to nekolik vrstev smrstovacky. Pak dalsi tri ctyri vrstvy bublinkovky a zakonceno dalsi smrstovackou. Vsechny casti byly poctive omotane izolepou. My se do toho vecer dobyvali snad dvacet minut za pomoci nuzek. A obaloveho materialu bylo tolik, ze se to neveslo do naseho 60l kose na plast, toho casu vyneseho a prazdneho, a tak jsme to brali hned ke kontejneru.

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 23. dubna 2026 12:27

barbucha Ale musíš vidět to hezké, incioval to zřejmě ne? Pak bych možná začala hrát na nedoslýchavost. Já to někdy doma předstírám, prostě když to jde z jiné místnosti, tak dělám, že se to ztrácí nějak....