barbuchaPříště to určitě zvládne sám:D...
Stěžovací vlákno
Myší mrtvola pod postelí. Dva týdny melduju, že pod postelí je stopro mrtvola, že to cítím. Inspekci provedl a prý nic, že mám čuchový halucinace. Vcera se odstěhoval z ložnice, že nemůže spát. Ha, jasně že tam byla! Lopatu i pozemek mám. Mam to udělat?
ty potřebuješ na zakopání mrtvý myši lopatu? ![]()
Samantha o myš nejde ![]()
Loni v létě na chalupě. Máme sebou psa a kočku. Večer pes nechce žrát, i vajíčko nechala v misce. Já v panice co se jí chuděrce stalo. Říkám si "počkám do rána a uvidíme, kdyžtak veterina". Ráno v polospánku slyším jak kočka chroupá něco podélného a podivného tvaru. Vystřelím z postele a vidím zaječí packu. V tu ránu mi to seplo a začala jsem hledat zbytek (pes celý den vyháněl kočku od mé postele což je nezvvyklé, vychází spolu dobře). Takže pod mojí postelí půlka uloveného zajíce.
A já nad tím celou noc spala
. Myslela jsem že mě trefí. Dnes mě ovšem mrzí, že jsem si aspoň neudělala fotku.
rysamona zajíc! No vidět kočku jak okusuje zaječí packu, to by mě asi kleplo
a jo, to spaní nad mrtvolou, i když o ní člověk neví, fujky
U nás zatím největší byla veverka. Taky pod postelí. Ovšem ležela tam v létě týden co jsme byli pryč, takže to bylo na hloubkový úklid, strašný, strašný to bylo. Jsem tak moc ráda, že v bytě je všude lino!
A ja sa tu sťažujem na mŕtvoly pod sedačkou na terase ![]()
Dievčatá, to by som nedala, iba raz, RAZ! mi vbehla lovena myš dní a to bolo pre mňa veľký spätný, nájsť niečo pod posteľou, kočky sú navždy vonkajšie.
Tak Betty ja tam púšťam robotický vysávač, ten keby to začal tlačiť a navyše asi aj teda rozmazávať, klepne ma z fleku
rysamona Loni v létě, v noci, po návratu z dovolené doma podivný smard. Vynášíme tříděný odpad, že to bude asi ono a jdeme spát. Ráno pořád smrad. Odhalili jsme mrtvého zajíčka za sedačkou, kterého si domů asi donesla kočka těsně před naším odjezdem na dovolenou, a pak šla na hlídání k babičce. Půl dne jsme odsmraďovali spáry v dlažbě! Fakt hnus. A glosovala to kolegyně, že chudák kočka u babičky na přázdninách určitě tesknila, že si domů donesla kamaráda na hraní ...
Amy_Mee v tombole na posvícení jsme vyhráli dvě kačeny. Prý že mohou být vyvěšené pár dní. Nene, nebyl to dobrý nápad je nechat týden na chalupě, i když v té místnosti bylo okolo 4 stupňů. Celý víkend větrání, savování a fujky. Naštěstí to neproniklo do obytných místností.
No místním jse se k tomuhle plýtvání nepřiznali. A mrzí mě to moc.
andulka01 ježiši, takové škody ![]()
to fakt musel být humus, ale dyť 4st jsou míň než lednice, to by mne taky nenapadlo
andulka01 Ono taky kdoví jak dlouho to už viselo na tom plese. Pokud to byly ty divoké, tak s tím bych si hlavu nelámala, u nás o ty kachny nikdo na plese nestojí a 90% to bere jako danajskej dar, většina to tam stejně nechá, nevím, že to pořád dávaj. Nehledě, u nás část té tomboly nakoupí, není to všechno z lesa, nevím, kde by u nás vzali bažanty a koroptve. Tak kdoví jakou měly ty kachny cestu než se o pulnoci dostali k vám na stul;)
Karja v tomto případě byli kachny střílet ráno před posvícením, pro srnku si došli v podvečer, tam to neflákají :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje