Zuzuli Že zrovna Lego by mělo být nějak křehké, se mi nezdá...
Stěžovací vlákno
mně takhle jeden eshop poslal malinký produkt v obrovský krabici (ale opravdu obří!), jako výplň nahňácaný cucky papíru a plastu... podezřívám je, že se takhle zbavujou svýho firemního odpadu ![]()
RoSa nekde tu mam fotku obriho baliku, ve kterem byly jedny jedine tenke rukavice na kolo...taky jsem absolutne nechapala.
ty baliky s bordelem mi pripominaji, jak jsme v byte za sadrokartonem misto izolace nasli zbytky od svaciny![]()
viktorka_od splavu Zřejmě u nás byla stejná staveni firma. My měli v izolaci střechy starou zimní bundu ![]()
Raz som v baliku ako výplň mala cca 500 ks rúšok.
Zuzulipředpokládám, že to bylo v tom lego kartonu:ready to ship. ![]()
Tak to ještě trochu připravili.
continuity jo, kartonova krabice, co presne sedi na tu s legem ![]()
Ona to je bradavicka velka sin, ta krabice je sama o sobe velka. Ale timhle balenim to nakynulo o dalsi centimetry kazdym smerem, ze ten balik byl obri ![]()
Zuzuli jj, zamyslena je tak, že se prostě na ni nalepi štítek a je to. Ale tady byly asi stížnosti, že se karton s nápisem lego poničil.
Jitka77 mozna chteli krabici ochranit, aby s nejak neobouchala, kdybychom si ji chteli doma vystavit a za par let to lego prodat jako sberatelsky predmet ![]()
Akorat ze my ji po sestaveni lega stejne vyhodime, nechavame si jen navody. Skladovat doma jeste prazdne krabice od lega je mimo nase prostorove moznosti
continuity jo, třeba Alza se s tím neštve ![]()
Zuzuli už jsem viděla i boxy, kam by se vešel i vysavač
Ale zásilkovna má ty schránky poměrně malé. Tak hlavně, že je to doma.
barbucha u prosteradla musim asistovat, muz ma tak tlustou a tezkou matraci, ze mi dela problem s tim hybat. Ostatni zvlada v pohode a bez kecu. Jake povleceni neresi, povleka to, co mu hodim na postel. Ale vcera me teda hnul zluci. Cim, vypisovat nebudu, jen mi hucel hlavou ten znamy vers, pravda, trochu modifikovany: "Opustim-li te, nezhynu, opustim-li te, zahynes."
U skolky je naprosto otresnej přechod pro chodce, hlavni ulice a zastaví chodci tak jedno auto z pěti? Je tam skolka i skola, deti tam chodi samotny, dneska me vidělo několik řidičů, jak stojim na přechodu a drzim za ruku utíkající tříletý dítě a nikdo nezastavil, chlápek v protisměru pak tak ublizene dupnul na brzdu na poslední chvíli, ten me musel videt tak na 30 metru aspoň ![]()
Potrefenáhusa pouštějí čím dál míň ![]()
Potrefenáhusa Hrozný!! ![]()
Myší mrtvola pod postelí. Dva týdny melduju, že pod postelí je stopro mrtvola, že to cítím. Inspekci provedl a prý nic, že mám čuchový halucinace. Vcera se odstěhoval z ložnice, že nemůže spát. Ha, jasně že tam byla! Lopatu i pozemek mám. Mam to udělat?
andulka01 To není nijak zásadní prohřešek , nech si ho .
Ale teda myš pod postelí. ![]()
andulka01 Asi bych začala spíše u kocoura:D.
barbucha Ale musíš vidět to hezké, incioval to zřejmě ne? Pak bych možná začala hrát na nedoslýchavost. Já to někdy doma předstírám, prostě když to jde z jiné místnosti, tak dělám, že se to ztrácí nějak....
Inicioval, a co já s tim? Já mu nakukala že si musí pouštět do postele čokla?! ![]()
Jo z jiný místnosti, to by mě nechalo zcela chladnou, ne nadarmo jsem napůl hluchá! Ale já si v klidu sedím u noťasu v kuchyni... a von nelení a leze za mnou a strká mi to povlečení pod nos. Už při druhým dotazu mi začne cukat voko... při třetím se mi roztřesou ruce... a při dalším mi hlavou hučej akorát představy, kolik to asi tak hodí za prostý zabití v afektu ( Kokoska ) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje