Karja tak to si musí každý zvážit. Já tam netrpěla
Skoro mám pocit, že muž si toho na průmyslovce musel odpustit víc.
Stěžovací vlákno
Evaeva jj, myslela jsem základkaXgympl. Středoškoláci to už je jiná, taky mi přišlo, že u těch společenskovědních předmětů si člověk spíše odpočine než kamarádi na stavebce:D:D
Janulik03 muž teda nemá močový mechúr až v rámci onkoliečby, ale tiež mu nenarastie, že? Úplne sú trápnis tým preverovaním.
Karja my měli dost matiky (což je dobře, u té si odpočinu rozhodně víc
), ale škola nám za celých těch osm let končila později než ve 14.15 asi jeden den v týdnu po dobu dvou let. Na té průmce měli běžně do šesti.
Janulik03 tak v žádném případě to nebylo "plytké a hlúpe"...klasický úřední postup bez rozumu a citu...
Jedna známá musela k odvodu,protože její syn (mentálně retardovaný,ležák) jaksi nebyl schopen osobně přijít..tak aby doložila,že fakt není schopen dorazit..čekala v místnosti plné branců v trenýrkách...ne ona-ti chlapci![]()
Karja víš co, znám i děti (resp. mládež), co jsou na gymplu a zároveň v repre, každý měsíc soustředění... Nemyslím si, že osmiletý gympl je konec života.
Konec života to není, ale na chillování a lítání venku to není, v tomhle souhlasím s Karja Pokud to není sportovní gympl nebo aspoň sportovní třída na tom gymplu, kde jsou podle mě trochu nižší nároky, většinou čas na tyhle aktivity nezbývá. Aspoň to, co vidím ve svém okolí. Kdo přešel na gyml, toho volného času mu dost ubylo. Vůbec pokud má gympl jako podmínku třeba prospěch, aby uvolňoval na sportovní aktivity. To pak makají děcka jako barevní. Mít prospěch nejhůř vyznamenání a k tomu máš třeba 50% absence, to není stejný jako chodit normálně do školy a pak mít kroužek.
Nevidím do všech sportů, jen do dceřina a pak pár kamarádů, ale tam nikdo na úrovni repre nebo mezinárodní to nedává easy a moc volnýho času nemá.
continuity u nás je právě základka super, ale stojí to a padá s učitelkou a složením třídy. Obojí se v šestce změní. Ale syn je ten typ, co když nechce, tak s ním nehneš. Takže si umím představit, že to nějaký moula rebelsky napíše na nula bodů. Spíš si neumím představit, jak rodič takové dítě motivuje k přípravě.
notna já neznám nikoho ze sportovního gymplu
Já jsem ráda, že je syn na 8g. Když ted prožíváme jeho pubertu a telecí léta, tak si nedovedu přípravu na přijímačky představit. Takhle má své jisté, trénink 4 x týdně stíhá v klidu a chilluje víc než dost. Jen učit by se občas taky mohl.
Nefunkční paskvil JMHZ... !!!!
Dnes byl šéf na jednání s Juchelkou a prý má systém drobné nedostatky. ![]()
Pinot Noir Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky...
Prý se šíří po OSSZ, že to bude příští rok celé jinak...
Pinot Noir Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky...
Prý se šíří po OSSZ, že to bude příští rok celé jinak...
no to nevím, jestli je výhra ![]()
continuity u nás je právě základka super, ale stojí to a padá s učitelkou a složením třídy. Obojí se v šestce změní. Ale syn je ten typ, co když nechce, tak s ním nehneš. Takže si umím představit, že to nějaký moula rebelsky napíše na nula bodů. Spíš si neumím představit, jak rodič takové dítě motivuje k přípravě.
Hrozně to záleží i od reditele. Já bych neplasila předem a spíš bych zjistila, jak ten druhý stupeň vypadá.
Každopádně takové dítě nenamotivujes vůbec (já teda nejsem vůbec zastánce motivace zvenčí), v té devítce je to jiné, ona se připravuje víceméně celá třída, je v tom velký rozdíl. Spíš jsou v Praze problém přemotivovaní rodiče než málo motivované děti.
Jinak považuji důvod: v pětce ho k přípravě snadněji dotlačím, chci se tomu vyhnout v devítce, za nejhorší možný ze všech důvodů proč dávat dítě na 8G.
v pětce ho k přípravě snadněji dotlačím, chci se tomu vyhnout v devítce
Ono dost záleží na formulaci ![]()
Janulik03 Nedivím se ti, podle mě je těžký se udržet a nezeptat se!
Stížnost mám banální. Kdy už přestane ten hnusnej ledovej vítr
a taky by mohlo zas zapršet.
notna já neznám nikoho ze sportovního gymplu
Tak to smekám. Neznám nikoho, kdo by přestupem na gympl se nemusel víc učit a tím pádem mu to neubralo z volného času. Dcera teda šla až po devítce a trénuje jen 3x týdně plus závody jen některé víkendy, ale stejně se musí učit víc než na základce, aby měla vyznamenání a spoustu těch akcí s kamarády oželet. A to narozdíl od kamarádů fotbalistů nebo hokejistů má toho volného času luxusně moc. Kdo trénuje dvoufázově a má závody skoro každý víkend, má toho volného času už tak málo. Když k tomu přibyde víc učení, je toho času fakt minimum.
Od kamarádky dcera hraje tenis, jezdí dvakrát ročně na nějaké tenisové kempy do zahraničí. Když se jí ptáme, jak se jí v které zemi líbilo, tak většinou ani neví, protože buď je na kurtech nebo dohání školu.
notna tak hokej je asi extrémní. Ale každý se musí na druhém stupni víc než na prvním a na střední víc než na druhém stupni. A já nemám pocit, že by ten gympl byl o tolik náročnější než druhý stupeň.
notna Hlásím, že dítě se neučí (a proto mu hrozí čtverec z chemie), ale až do minulého pololetí měl vyznamenání. (Co si budem, to že se neučí, taky není dobře.)
Evaeva Tak záleží jaké dítě tam přejde, zda na to má, mít to bez snahy nebo tomu musí dát víc. Synovec je teda bystrej i pomerne samostatnej, ale vidím, že mají více nějakých projektu, že to v hlavě prostě nosí víc než ten druhý, co chodí na ZŠ.
Pokud se dítě věnuje sportu vrcholově nebo víc intenzivně, tak to velmi doporučuji probrat na Dni otevřených dveří a pak pořádně s ředitelkou. Na Keplerovi se tvářili, že dítě jde na gympl a tomu se musí podřídit všechno, u nás to asi nějak jde, protože kamarádky dcera je v reprezentaci a nemá problém (kromě toho, že nemohla na lyžáky, aby si tam náhodou nezlomila nohu).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje