Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42090 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:12

brrr moje dítě se učí, co uzná za vhodné. 

Známky má pořád přijatelné (ona hlavně bude potřebovat výborný prospěch, pokud chce do toho Německa, protože tam žádné jiné kritérium přijetí není) Ale je schopna se připravovat na chemickou olympiádu a zároveň přitáhnout čtverku z chemie, protoze naznala, že chemii se už věnovala dost.

Pak si na tu olympiádu ještě zapomněla doma kalkulačku, takže logaritmy počítala na telefonu pod lavicí a zbytek nějak dopočítala/odhadla. 

Já jsem celkem kliďas, pokud jde o nejrůznější zkoušky, ale možná by mohla část těch špagatů, co má místo nervů podarovat segre. 

Offline Janulik03
19948 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:29

Maureen tak to už vôbec nepochopím 

Offline Janulik03
19948 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:31
Reakce na Aranel:

Janulik03 Nedivím se ti, podle mě je těžký se udržet a nezeptat se!

Stížnost mám banální. Kdy už přestane ten hnusnej ledovej vítr a taky by mohlo zas zapršet.

Stížnost mám banální. Kdy už přestane ten hnusnej ledovej vítr a taky by mohlo zas zapršet.

Pridávam sa k tejto sťažnosti 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:38

continuity tak zrovna z Keplera vrcholového sportovce znám maturuje asi za rok 

Online brrr
12218 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:39

continuity Naše chlapeček razí teorii, že známky z nižšího gymplu nikoho nezajímají, že počítat se budou až ty z vyššího. Mno

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:40

Karja jo, určitě nemá smysl tam někoho cpát jen tak z plezíru.

Online brrr
12218 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:42

Janulik03 Aranel To sucho je příšerné. Vítr neodhadnu, většinu dne jsem na místě, které v zasadě funguje jako tunel, tam fučí severak furt.

Offline notna
9192 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:47
Reakce na brrr:

continuity Naše chlapeček razí teorii, že známky z nižšího gymplu nikoho nezajímají, že počítat se budou až ty z vyššího. Mno

​Rozumím mu :-) Jestli to nevadí škole, tak bych to neřešila. Znám gymply, kde právě při poklesu průměru přestanou uvolňovat na sport. Dají třeba šanci opravit si to, ale když student neopraví, má smůlu. Co vím, muselo to vyřešit přechodem na jinou školu, kde neměli tak přísné podmínky.

Offline continuity
42090 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:51

No, děvčata. Tohle všechno je prd, muže kamarád, super kluk, přemýšlím, jestli už mu je 40, dvě malé děti, má nějakou šílenou rakovinu mozku. Operace to neodstranila všechno, paliativní chemoterapie a prognóza měsíce.

Offline notna
9192 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 21:53

continuity To je strašný! To si člověk fakt říká, že má houby starosti...

Offline continuity
42090 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 22:43

notna Když už jsem to tady otevřela, je nějaká legální možnost jak jeho ženě posilat peníze, aby se to nedanilo?

Posilat přes Donio? Jenže by to chtěli jako neveřejnou sbírku. 

Offline notna
9192 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 23:00

continuity Můžeš darovat max 50 tis za rok a je to osvobozený příjem obdarovaného.

Offline Torrah
3234 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 23:07

continuity to je strašný... tohle mě vždycky srovná, když si říkám, že mám nějaké problémy. Mám prod problémy. Je mi té rodiny líto. Ach jo. Vždycky jsou to normální hodný lidi, a ti darebáci jsou tady pomalu do stovky. 

Offline continuity
42090 příspěvků moje polička 29. dubna 2026 23:09

notna a týká se to jednotlivce, takže třeba když dostane 50 tisíc od každého z pěti lidí, tak to pořád danit nemusí?

Nebo kdyby se to třeba poslalo jakože dětem? 

A kdyby se to řešilo tou sbírkou, taky je to dar, co se daní?

Offline Samantha
3249 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 06:35

continuity

hele, omlouvá tě jenom, žes to psala v noci

50x5 = 250 tisíc se sejde na jednom účtu

nejedná se o daně donátora, ale  příjemce

ale veřejné sbírky (např. Donio) jsou prý osvobozeny 

Offline Potrefenáhusa
38407 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 07:35

continuity mne umřel hodně oblibenej kolega v lednu, trvalo to několik let a stejně jsem to ještě nevydejchala, byl stejnej ročník jako já 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 30. dubna 2026 07:41

continuity notna Torrah tohle je úplně strašný...mám pocit,že rakoviny je čím dál tím víc,zejména u lidí max.do 40 a bohužel se špatným koncem a vždycky jsou to lidé hodní,pracovití a milí a váže se k nim osobní příběh (malé děti atd.)...

Zrovna včera jsem jednu tragédii slyšela,nemohu napsat víc,ale chtěla jsem se na místě rozbrečet a to jsem nemohla...strašný strašný strašný...svět je nespravedlivej,hodní odcházejí a zlí jsou vysmátí a nic se jim nestane...

A ne,nepřeju nikomu nic zlého...

Offline continuity
42090 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 08:04

Potrefenáhusa Maureenjá mám kolem sebe i několik šťastných příběhu, kde stačila jen operace bez další léčby. Tchýně měla nádor na plicích a vyvázla z toho nějakým speciálním ozařováním v Ostravě, 14 dní léčby a je v pohodě už 7 let. 

Jako jsou i dobré konce, hodně se to posunulo, ale tohle je prostě rána mezi oči. 

Offline Marbuša
1390 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 08:05

To je strašný. Mně umřela v březnu kamarádka, co jsme spolu běhaly. Takže jsme nebyly úplně nejbližší, znaly jsme se od roku 2019 z  kurzu, ale i tak mě to hrozně sebralo. V říjnu psala, že je v nemocnici, tak to taky šlo rychle. Taky nádor na mozku. Jak jste tu některá psala, proč sakra odcházejí brzo ty fajn lidi? Nedejbože děti?

Offline notna
9192 příspěvků moje polička 30. dubna 2026 08:06

continuity Ano, osvobození je max 50tis od jednoho dárce. Počet dárců není limitován. 

Sbírku její příjemce taky nedaní, ale tam je potřeba dodržet podmínky toho, aby to byla sbírka. Z hlavy nevím, jaké jsou ty podmínky.