Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5550 příspěvků moje polička 21. června 2026 09:46

continuity No to bych skoro nechala vzkaz ať se s tím vypořádá a odkráčela na celý den do lesů! 

Offline barbucha blogger
35596 příspěvků moje polička 21. června 2026 09:49

Tak nám zřítelnice prošvihla let V šest ráno mi píše zeť že nic nebude... ať se s ní nějak domluvím anžto on je na těch svejch latifundiích.

Volám tý vopici a ptám se rovnou jaký bylo včera pivko a ne, prej že jí jen nezvonil mobil! Vzápětí ovšem bezelstně dodá, že moc nefunguje anžto jí ho včera polili pivem. No tak určitě, starou babi bude učit znát život

Jinak no problema, přisviští zejtra... trdlo jedno.

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 21. června 2026 10:40

continuity Bagr si asi budu půjčovat! Naštěsti nás ze zadu jistil kamioňák, ty japonští jsou fakt dobří, minule se nám přehřál motor v tunelu a borec za náma kamionem zablokoval silnici, abychom auto dotlačili do zálivu.

Výměnu jsme měli objednanou na příští týden, ale borci na vsi nám to i s pohotovostí a odtahem udělali skoro zapolovic.

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 21. června 2026 11:05

Garfie ten tvůj je dítě štěstěny. Jak to bylo v tom Bullet trainu? Tentomuši?

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 21. června 2026 11:06

Katastrofa zlikvidována, dost se přičinil, tak si ho ještě chvíli nechám. 

Ono to stejné už bylo potřeba, ale nemohla jsem se k tomu odhodlat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 11:12

continuity s dětmi jsem se podobné katastrofy naučila brát jako příležitost to konečně udělat. Ale muže bych teda hnala (k tomu mrazáku)

Offline Tabea
8011 příspěvků moje polička 21. června 2026 11:12

Pomáhám dítěti upravit jeho vlastní prezentaci na iPadu a asi mi praskne cévka, jak je to otravný tam dělat. Nemůžu nic najít. Třeba jak změnit formátování písma. Jednou mám, podruhý nenajdu. 

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 21. června 2026 11:31

Evaevajá mám heslo: hledám uklízením. 

Dost to pomáhá, muž i děti vždy vše rozhrabou a nejsem si jistá, že je to o tolik rychlejší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 11:39

continuity já většinou vím, kde co je, i když je všude zakrámováno. Ale když malý nalil několik litrů vody do koupelnové skříňky, byla to dobrá příležitost ji kompletně uklidit. Nebo když vylejou džus, tak konečně vytřu a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2026 11:42

continuity a nejnověji, oříšky po celé polici

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 21. června 2026 12:44

barbucha No jedna už to bere to letecké cestování, jak zaspat na autobus;-)  

Ty jo, jsem týden nějaká nemocná, takže to sem napíšu a určitě mě to prejde:D. Potřebovala bych pracovat těchto posledních 14 dní a tak nějak fungovat i doma s detma...zatím ale jentaktak krisim to nejnutnější, jak v práci tak doma...Naštěstí sambo si vzal volno a dělá takovej domácí support, na mladochy vůbec nemám elán.