continuity No to bych skoro nechala vzkaz ať se s tím vypořádá a odkráčela na celý den do lesů!
Stěžovací vlákno
Tak nám zřítelnice prošvihla let
V šest ráno mi píše zeť že nic nebude... ať se s ní nějak domluvím anžto on je na těch svejch latifundiích.
Volám tý vopici a ptám se rovnou jaký bylo včera pivko
a ne, prej že jí jen nezvonil mobil! Vzápětí ovšem bezelstně dodá, že moc nefunguje anžto jí ho včera polili pivem. No tak určitě, starou babi bude učit znát život ![]()
Jinak no problema, přisviští zejtra... trdlo jedno.
continuity
Bagr si asi budu půjčovat! Naštěsti nás ze zadu jistil kamioňák, ty japonští jsou fakt dobří, minule se nám přehřál motor v tunelu a borec za náma kamionem zablokoval silnici, abychom auto dotlačili do zálivu.
Výměnu jsme měli objednanou na příští týden, ale borci na vsi nám to i s pohotovostí a odtahem udělali skoro zapolovic. ![]()
Garfie ten tvůj je dítě štěstěny.
Jak to bylo v tom Bullet trainu? Tentomuši?
Katastrofa zlikvidována, dost se přičinil, tak si ho ještě chvíli nechám.
Ono to stejné už bylo potřeba, ale nemohla jsem se k tomu odhodlat.
continuity s dětmi jsem se podobné katastrofy naučila brát jako příležitost to konečně udělat. Ale muže bych teda hnala
(k tomu mrazáku)
Pomáhám dítěti upravit jeho vlastní prezentaci na iPadu a asi mi praskne cévka, jak je to otravný tam dělat. Nemůžu nic najít. Třeba jak změnit formátování písma. Jednou mám, podruhý nenajdu. ![]()
Evaevajá mám heslo: hledám uklízením.
Dost to pomáhá, muž i děti vždy vše rozhrabou a nejsem si jistá, že je to o tolik rychlejší.
continuity já většinou vím, kde co je, i když je všude zakrámováno. Ale když malý nalil několik litrů vody do koupelnové skříňky, byla to dobrá příležitost ji kompletně uklidit. Nebo když vylejou džus, tak konečně vytřu a tak.
continuity a nejnověji, oříšky po celé polici ![]()
barbucha No jedna už to bere to letecké cestování, jak zaspat na autobus;-)
Ty jo, jsem týden nějaká nemocná, takže to sem napíšu a určitě mě to prejde:D. Potřebovala bych pracovat těchto posledních 14 dní a tak nějak fungovat i doma s detma...zatím ale jentaktak krisim to nejnutnější, jak v práci tak doma...Naštěstí sambo si vzal volno a dělá takovej domácí support, na mladochy vůbec nemám elán.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my