Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline leona mp
příspěvků moje polička 15. června 2026 22:12

Tak Betty Oni ti stejně zatím nic neřeknou. Ono chvíli trvá, než se LB objeví v krvi. Alespoň teď to řekli kamarádce. Ta měla velký flek měsíc. Šla k doktorce- kožní, tak hned poznalaLB , nasadila atb a krev to nyní potvrdila. Ale takhle brzy se to prý v krvi neukáže. 

Offline Makara
3602 příspěvků moje polička 15. června 2026 22:22

leona mp ona to nemusí byt rovnou LB. Jo, na tu se nějaký tyden čeká.

Tak Betty může to být i jiná infekce. Já měla ATB po kousnutí nevim čím. Zafungovala. Při jiné příležitosti jsem léčila homeopatiky - taky za nějaký čas zafungovala . Anebo to prostě splasklo tak, jako tak. ATB byla na rychlejší. 

Online Karja
44399 příspěvků moje polička 15. června 2026 22:28

Tak Betty Neporadím, ja osobne bych s timto bezprostredne hned nesla, ale nevim vubec. Ale dobře že si to vyfotila, ono se to má vzdycky pozorovat, no tak super, ale já vždycky zapomenu, jak to vypadalo predtim, takhle to máš zaznamenané a můžeš porovnat.

Offline brrr
12288 příspěvků moje polička 15. června 2026 22:34

Tak Betty Já mívám podobný flek od klíštěte vždycky (a ještě svědí). Do pár dnů zmizí, LB jsem ještě neměla a to mi brali kvůli ni krev, když mne bolely klouby.

Offline Tak Betty
6074 příspěvků moje polička 15. června 2026 22:35

Děkuji , ještě vyčkám.

Offline dupali
470 příspěvků moje polička 15. června 2026 22:59

Tak Betty ja mela loni po klíštěti ze začátku stejný flek, vyfotila jsem, pak na dva týdny zmizel a pak se udělal ukázkový červený s bílým středem a to mi dala dr antibiotika na boreliózu bez testu. Zepry úplně jasný. Takže také bych s návštěvou dr počkala, ale určitě hlídala. 

Offline RoSa
10086 příspěvků moje polička 15. června 2026 23:05

Tak Betty moje doktorka teda na druhej flek po dvou týdnech ani až se to objeví v krvi nečeká - dostávám okamžitě ATB... a jsem za to ráda

Offline continuity
42604 příspěvků moje polička 15. června 2026 23:22

Tak Bettyjá bych to sledovala, kdyby to zaclo uprostřed blednout, je to jasné. Ale taky bych řekla, že pár dní trvá než se objevi. 

Offline continuity
42604 příspěvků moje polička 15. června 2026 23:24

RoSa to bych měla antibiotika celé celé léto. 

Včera jsem se po návratu prohlížela, klíště jsem vytáhla dnes, asi jsem ho vyklepala z nějakého oblečení. 

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 15. června 2026 23:34

Tak hádejte čí povedenej manžel dokáže na benzince hodinu a půl od domova zjistit, že nemá peníze....

A to vůbec nemluvím o tom, že se to přihodilo na cestě zpátky z letiště, kam vezl dceru, kdyby se to přihodilo cestou tam, tak ho asi přerazím (teda spíš ona ). 

Offline viktorka_od splavu
49167 příspěvků moje polička 16. června 2026 06:17

Tak Betty hned. na krev se neceka, atb se davaji neprodlene. muze to byt cokoliv, neriskovala bych ani omylem

Offline Tabea
8005 příspěvků moje polička 16. června 2026 06:24

Garfie

mně takhle kdysi syn na informaci, že jim oproti předchozí domluvě nemůžu nic koupit, protože jsem nechala doma peněženku, řekl: "A proč neplatíš telefonem jako babička?"

Zastyděla jsem se a karty nahrála do mobilu a do hodinek.

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 16. června 2026 06:43

Tabea No on kartu v mobilu má, ale platit se dalo jen fyzickou.

Offline Tabea
8005 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:19

Garfie tak to by se měli zastydět ti na benzince.

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:33

Tabea Možná se i styděli, ale já musela sednout do vlaku (i s návštěvou a dítětem, protože jsme mířili na výlet) a jet ho zachránit.

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:35

Garfie a jak to vyresil? Nerikej mi, zes jela hodinu a pul nejakou mistni dopravou za nim s kartou?

Edit - mezi tim jsi to napsala. To bych ho teda nemela rada.

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:42

Kokoska Vyřešil to tak, že mi vysvětlil, že to vlastně bude win-win situace a nejhorší je, že měl pravdu, ale to mě vlastně nas...lo nejvíc!

On totiž vezl ráno dceru na letiště a potom jsme chtěli na výlet do městě, které je asi dvě hodiny cesty (od nás i z letiště). Aby se nemusel vracet domů (další dvě hodiny), dali jsme si sraz až na cílovém místě...jenomže takhle jsme jeli vlakem jen hodinu a půl, ušetřili peníze a ještě jsme pohodlně dojeli autem až na místo, místo toho abychom šlapali z nádraží 20 minut. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:45

Garfie tak to mel teda stesti, ze nebyl uplne v opacnym smeru

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 16. června 2026 08:47

Kokoska Trochu jo, ale náš dům, letiště i to město jsou prakticky v rovnostranném trojúhelníku, tak to ho zachránilo, že už se lehce přiblížil.

Online Blanka
příspěvků moje polička 16. června 2026 08:56

Garfie--  páči sa mi, ako vo vašom podaní  v závere  až pohodovo vyznejú  všetky vaše krízové historky  ! Všetko prejde tak v kľude , /  / , neviem si podľa toho predstaviť, že by ste sa nejako  hroutila, hystericky kričala, alebo si inak zoufala ! To s nedá natrénovať, to v sebe človek musí mať ! Dobre vás sudičky obdarovali !