Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9144 příspěvků moje polička 30. června 2026 09:26

Evaeva stromy....jedeme úplně jinou cestou, všude se kácí a nahrazuje betonem :-(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2026 09:37

stes no podívej se, kdo sedí nahoře

Offline Mohučanka
7354 příspěvků moje polička 30. června 2026 09:41

rasaNori já bývám taky nesvá - tedy teď už jen když dcera jede někam poprvé. Loni jsem kontrolovala táborovou kroniku kvůli fotkám 10x denně, letos už jsem v klídku...

Ale vždycky si řeknu, že když jsem byla dítě, jezdila jsem na vodácký puťák a rodiče nevěděli vůbec nic. Akorát se na loděnici vylepilo, že jsme dobře dorazili do Lenory a pak před příjezdem, v kolik hodin se vrátíme vlakem z Budějic. A občas došel pohled. 

A když jeden chlapeček dostal angínu a bylo potřeba, aby si pro něj přijeli rodiče, tak vedoucí odjel autobusem na poštu a odtamtud telefonoval.

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 30. června 2026 09:52

999 no to staveni jinak uz jsme tu diskutovaly tusim s Evaeva ? nebo Zuzuli? jako architekti/projektanti ta reseni znaji, ale investori to nechteji pac to je drazsi. zacinat by to melo od mistni samospravy- no tam kde je investorem mesto, co myslis?

Offline stes
9144 příspěvků moje polička 30. června 2026 09:56

Evaeva no mně se zdá, že to je trend několika uplynulých dekád, ať je tam kdo chce

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 30. června 2026 10:23

Catherinne To jsem si říkala o víkendu, že mně je hrozně, ale Catherinne určitě někde 10 hodin leží na přímým slunci a pak 2 hodiny běží

Offline Pinot Noir
29802 příspěvků moje polička 30. června 2026 10:40

Evaeva no, to fakt nevymyslíš. Ale někdo tu má podobný, nebo stejný systém klimatizace v práci, o zakrývání průduchů nějakou zbytečnou literaturou jsem tu nedávno četla a nepsala jsem to já.

Offline Mulen
4993 příspěvků moje polička 30. června 2026 10:41

Vzpomínám si, tak byl syn poprvé na táboře a já jsem ho hledala na každé fotce. Nikde nic... Pak na jedné jsem ho našla jak sedí někde stranou.

Pak mi říkal, že mu bylo dost často smutno, že chodil plakat na záchod a že si představoval, že vede za ruku svou sestřičku o osm let mladší. Ježiš už mě to zase dojalo..

Jo a došel od něj pohled Ahoj mami a tati, mám se dobře, je mi moc smutno, už jsem zvracel.

No chudák malá. Ty další roky byly lepší

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2026 10:42

stes ano, máš pravdu, všichni před tím zavírají oči 

viktorka_od splavu jo, určitě. Tlak a vysvětlování od samospráv a odborníků, nějaké pobídky/dotace, nastavení pravidel... 

Online Zuzuli
3742 příspěvků moje polička 30. června 2026 11:12

viktorka_od splavu za sebe muzu rict, ze temer kazda bytovka zacne v projektu velmi velkoryse. Zelene strechy, velke balkony, predokenni rolety, priprava na vzduchotechniku do bytu, retencni nadrze. Materialove velmi kvalitni, okna hlinikova s trojsklem, obklad drevem nebo obkladovymi deskami... kazdy investor chce moderni ekologicky dum. A nakonec vsechno az na opravdu exkluzivni vyjimky skonci s omitkou, plastovymi okny a kacirkem na strese, bez integrovane klimatizace.

A co me osobne celkem stve, je ta soucasna moda cernych domu. Snad brzo prejde. Loni vedle nas dostaveli bytovky, ktere maji cernou fasadu, cerne zabradi a cerna okna. Maji sice pomerne velkoryse balkony, ale musi tam v lete byt na chcipnuti.