Evaeva stromy....jedeme úplně jinou cestou, všude se kácí a nahrazuje betonem :-(
Stěžovací vlákno
stes no podívej se, kdo sedí nahoře ![]()
rasaNori já bývám taky nesvá - tedy teď už jen když dcera jede někam poprvé. Loni jsem kontrolovala táborovou kroniku kvůli fotkám 10x denně, letos už jsem v klídku...![]()
Ale vždycky si řeknu, že když jsem byla dítě, jezdila jsem na vodácký puťák a rodiče nevěděli vůbec nic. Akorát se na loděnici vylepilo, že jsme dobře dorazili do Lenory a pak před příjezdem, v kolik hodin se vrátíme vlakem z Budějic. A občas došel pohled.
A když jeden chlapeček dostal angínu a bylo potřeba, aby si pro něj přijeli rodiče, tak vedoucí odjel autobusem na poštu a odtamtud telefonoval.
Evaeva no mně se zdá, že to je trend několika uplynulých dekád, ať je tam kdo chce
Catherinne To jsem si říkala o víkendu, že mně je hrozně, ale Catherinne určitě někde 10 hodin leží na přímým slunci a pak 2 hodiny běží ![]()
Evaeva no, to fakt nevymyslíš. Ale někdo tu má podobný, nebo stejný systém klimatizace v práci, o zakrývání průduchů nějakou zbytečnou literaturou jsem tu nedávno četla a nepsala jsem to já. ![]()
Vzpomínám si, tak byl syn poprvé na táboře a já jsem ho hledala na každé fotce. Nikde nic... Pak na jedné jsem ho našla jak sedí někde stranou.
Pak mi říkal, že mu bylo dost často smutno, že chodil plakat na záchod a že si představoval, že vede za ruku svou sestřičku o osm let mladší. Ježiš už mě to zase dojalo..
Jo a došel od něj pohled Ahoj mami a tati, mám se dobře, je mi moc smutno, už jsem zvracel.
No chudák malá. Ty další roky byly lepší![]()
stes ano, máš pravdu, všichni před tím zavírají oči
viktorka_od splavu jo, určitě. Tlak a vysvětlování od samospráv a odborníků, nějaké pobídky/dotace, nastavení pravidel...
viktorka_od splavu za sebe muzu rict, ze temer kazda bytovka zacne v projektu velmi velkoryse. Zelene strechy, velke balkony, predokenni rolety, priprava na vzduchotechniku do bytu, retencni nadrze. Materialove velmi kvalitni, okna hlinikova s trojsklem, obklad drevem nebo obkladovymi deskami... kazdy investor chce moderni ekologicky dum. A nakonec vsechno az na opravdu exkluzivni vyjimky skonci s omitkou, plastovymi okny a kacirkem na strese, bez integrovane klimatizace.
A co me osobne celkem stve, je ta soucasna moda cernych domu. Snad brzo prejde. Loni vedle nas dostaveli bytovky, ktere maji cernou fasadu, cerne zabradi a cerna okna. Maji sice pomerne velkoryse balkony, ale musi tam v lete byt na chcipnuti.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my