Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 16:46

Garfie naprosto přes kopírák by to bylo i u nás, s drobným vylepšením, že po poznámce o knedlíku s vajíčkem (tj.spotřebování zbytků, nikoliv jídlo!) - by se mamka urazila. Zdravím i (evidentně) třetí sestru, 999

Offline Myrtila
5364 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 16:55

Jinak teda já si nestěžuju, že máme při návštěvě u našich navařeno, ale fakt mě mrzí, že se takhle mamka připravuje o čas s našimi kluky, čas, kterého není mnoho, protože prostě bydlíme daleko, a když nepřijedeme my tam, naši kluky nevidí. Vždycky, když slyším jako odpověď na cokoli našemu staršímu "počkej, já jenom...", napadne mě akorát, že mění děti za knedlík. (Když jsem navrhla ho koupit, to byla jízda )

Online 999
19837 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:13

Garfie Jak já tě chápu :-). To je přesně ta situace, zajít si společně někam do restaurace nebo objednat Wolta :-). Sedět, kecat a jíst třeba pizzu :-). Ale vysvětluj to naším matkám...

Offline stes
9314 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:23

Nenapadlo Vas někdy,že ty babičky vlastně nevědí,co s detma dělat...co si povídat a tak. Pokud nejsou v nějakém blízkém kontaktu, tak vlastně nevědí, co kromě dotazovani co škola, co kroužek.. blablabla . A spousta deti, hlavně kluků, taky nejsou zrovna sdilny. Ono je to těžký no. Navíc ne vždy jsou prarodiče natolik fit, aby s dětmi neco akcniho podnikaly. 

Online 999
19837 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:33

stes Hele, moje matka to má asi odjakživa:-). Myslím, že i nám radši uvařila, než by si s námi hrála. A vnuk po ní chtěl, aby si s ním hrála na mámu a na tátu. Mohla sedět v křesle a odpovídat na otázky typu, co ta naše holka, kam pojede na prázdniny :-). 

Offline stes
9314 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:37

999 ale jo, jsou i takový, ktery to proste nebaví, ale to jsou i rodiče, ne jen prarodiče. Moje tchyně byla to samý a matka v podstatě taky. Chtěly deti vidět, ale v podstatě jen to. 

Online Karja
44765 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:40

Myrtila Já to mám stejne, taky radši varim než si hraju s logem.. já se plně věnují dětem snad jen na výletech, doma mě prostě nenapadne si s nimi třeba hodinu kreslit nebo hrát,  tříštím proste pozornost do x cinnosti...vždycky žasnu nad těmi deskovými hry, že to fakt s těmi dětmi rodiče tolik hrají. No a myslím, že čím jsou tyhle typy lidi starší, tím je to víc.

Online 999
19837 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:41

stes Já si vždycky říkám, jak dlouho budou malí, roztomilí a ochotní si s ní hrát :-). To bych se i překonala, být na jejím místě :-).

Online Karja
44765 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:47
Reakce na Torrah:

Karja držím palce, at se vrátí. ŠVagr je taky jinak fajn, ale tohle prostě nezvládl. 

​No jako ona prostě každou naši nepritomnost někam zdrhne, nejde s tím nic dělat... Doma být zavřená nemůže, je zvyklá chodit ven, navíc škrábe dveře, to bych ji nenechala ani u nás doma, ani u našich, nějakej ten kocici hotel to nepřipadá v uvahu, ona nemá ráda jiné lidi, ani ty co k nam chodi casto,to by jako venkovní kocka někde uvnitř u cizích fakt trpěla. Takže je to osud, buď přijde nebo ne ;-(

Online 999
19837 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 17:54

Pavlena Tak hlavně, že je pořád máme :-).