A kde tys vyčetla, že se někdo 10 let utápí v sebelítosti?? Co když po 10 letech narazí na společnou známou a napadne ho vyjasnit si starý nesrovnalosti? Ježiš vy jste dramatičky to je šílený
Stěžovací vlákno
napadne ho vyjasnit si starý nesrovnalosti
ano, tak toto přesně je pro mě úchylný. pokud tobě to připadá super, tak jo, si to nech, ale zkus se pro změnu nevozit po těch kterým to vadí.
Proč užírat?? Ježiš jen tak ne, člověk je tvor společenský, tak ku*va komunikuju a ne se blokuju před "psychopatem", opět dodávám - pokud to jde, což nezjistím, dokud to nezkusím
Víš co, blokuju tě, to je jak do dubu, začínám tomu blokování rozumět, snad aspoň to mi přičteš k dobru![]()
Multitasking baby![]()
![]()
Mutziputzi skoro bych se zeptala s čím se ti tak těžko žije ty roky... ale nebudu tě rušit od učení![]()
Neboj, to taky zvládnu, ničim, čim by mělo? Jenom když je šance (pokud jeeeee), tak radši dobré vztahy, i tady se můžu rozkrájet
Baby furt to isté? Kurnik šopa, mne sa chce strašne spať a čakám ešte jednu návštevu. Nemožte ma trochu prebrať? Predsa len to ponocovanie sa prejavuje na mne.
Sťažujem sa na seba, že som pozerala dlho seriál a ešte taký, za aký sa skoro hanbím priznať že ma chytil. ![]()
Prozraď své guilty pleasure
.
tak šup šup do přiznání;-)
idem do priznania, ale beda vám ak sa budete rehotať.![]()
Já se musím Mutzi trochu zastat, když to tak čtu zpětně, přijde mi to trochu hysterický. Když odhlédneme od extrémů, spousta věci se dá fakt vysvětlit. A to mám taky svýho obtěžovače :) Ale nechci to zlehčovat.
...souhlasím.
A mohu přidat vlastní zkušenost![]()
Rozvedla jsem se. Z x důvodů.
A když pominu následné nyvé pohledy, pohledy "jak když mu nadloube" a pohledy "zralý na pěst" pokaždé, když jsme na sebe někde narazili,
tak po pár letech od rozvodu mu "došlo", že jsem byla jeho osudová/rozuměj ta nej, úžasná láska, a že bychom to mohli zkusit znovu, a promluvit si a zajít - "jen tak"(cha chá) - na jídlo a probrat to a bla bla blaaaa...
No, také jsem ze začátku zopakovala - opravdu mile, upřímně příjemně, a několikrát! - proč jsem odešla a že když odejdu, NIKDY se nevracím.
Bez účinku.
Desítky smsek, emailů na celou stránku, telefonáty(období, kdy mi za den přišlo několik desítek telefonátů, přes 60 sms, několik emailů, bylo opravdu náročné na psychiku, vnitřní klid. Člověk neví, co s tím.!?!..).
Tak jsem své stanovisko zopakovala už pouze asertivně, stručně, jasně, bez emocí.
Nic. Bez účinku.
Tak jsem přitvrdila -
ve výrazech slovníku, hlasové dikci.
Pak jsem byla i hodně drsná, sprostá, zlá.
A pak - zaplaťpánbůh(!) za radu od jedné úžasné osoby(takový anděl, který s podobnými typy někdy musí nechutné věci řešit) -
prostě
NEREAGOVAT.
Nereagovat.
Na nic.
Mazat, típat, nebrat...
Ano, je to náročné. Velmi náročné.
Ale funguje to.
Tedy u mě to zafungovalo.
Ale trvalo to velmi dlouho.
A určitě tomu pomohlo i to, že se pak obejvil jiný muž.
Také mám ráda na všech frontách klid, pohodu, vyřešené vztahy.
Jsme přece dospělí a rozumní lidé, že. A snažím se prvotně vždy se domluvit, v dobrém.
Jenže někomu prostě "cvakne", nebo co, a vše je marné.
Pak je to ten stalking.
A je to opravdu hodně nepříjemné, vysilující, jde z toho až strach...
U mě to skončilo v podstatě relativně dobře.
Ale znám případy, kdy jednoho známého naopak stalkuje žena již několik let.
A nedá se s tím dělat nic víc než ignorace. Totální.
(po počátečních - a velmi často naivních představách - reakcích, že po dobrém to přece vyřešíme...).
Dá se to dát k soudu.
Ale to už musí jít opravdu o život.
Pokud jde "pouze" o psychiku, chce to - vydržet...
Zcela souhlasím, radikálnímu kroku předcházel pokus o racionální domluvu a řešení, po dobrým i po zlym, nevím v čem to dělá z člověka naivního debila, když se pokusí věc bez hysterie a emocí vyřešit, že to ne vždy lze je samozřejmě jasný.
Kam na ty magory chodíte? Jednou se řeklo Zdarec, tvá Máňa a byl klid. Ve všech případech.
Akorát jeden mě dodnes nezdraví, což jsem ráda, páč ho mám na fb a jen by střílel uprchlíky, šmarjá. Takže jsem ráda, že zde je oboustranná ignorace.
Jinak normálně, potkám, pozdravím, jdu dál. No, ale zas mám bordel v jiných věcech, že.![]()
No vždyť o to tady celou dobu šlo - domluva nezafungovala, ne všechno se dá vyřešit po dobrém a tak se našlo jiné "řešení".
Já teda ale pak nechápu, v čem je to zablokování horší, než ignorování. Výsledek je stejný (dotyčný nedostane odpoveď), ale já si ušetřímám právě to típání a mazání.
Mě třeba leta stalkovala nebožka mého partnera, to je teprv psycho, to by tady některý holky rozhodně nedaly![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.