Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:20
Reakce na Pavlena:

no a co myslis ze by asi po tech mnoha letech mohl chtit?

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:22
Reakce na Mutziputzi:

Moc nerozumím, jak to myslíte, tak se zkuste soustředit na ten první odstavec..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:23
Reakce na Pavlena:

Chapete spatne vy, ja s vami naprosto souhlasim

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:28

no a co myslis ze by asi po tech mnoha letech mohl chtit?

Vysvetlit si co s kdysi stalo, narovnat vzajemny vztahy, small talk z nudy??

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:30
Reakce na Pavlena:

jinak k dotazu - to záleží jaký má telefon. nejspíš mu budou hovory padat do hlasové schránky, případně se zobrazí "hovor odmínut" nebo něco podobného. pomatená tetička zjistí akorát že se nedovolá, větší koumal by možná přišel na to čím to je

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:30
Reakce na Mutziputzi:

nevím jak ty, ale já bych ani o jednu z těch věcí neměla zájem.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:37
Reakce na Mutziputzi:

Vysvetlit si co s kdysi stalo, narovnat vzajemny vztahy, small talk z nudy??

Ty jsi fakt naivni 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:41

Tak žádost o schůzku je opravdu dost divná. Na druhou stranu, pokud někdo dávný třeba teoreticky po mnoha letech popřeje k vánocům, tak bych si asi nepomyslela, že je zm..d.

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:42
Reakce na jinx:

Dost prosim te, lepsi nez paranoidni, chapu ze to neni tak dramaticky k vypraveni jako stalker  z*rd vyderac

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:43

No a blokované SMS nevíš? Ty mě zajímají asi víc.

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:45
Reakce na Pavlena:

tak to by mě a) nevyděsilo b) pokud by se jednalo normálně o číslo z adresáře tak bych si řekla že poslal/a přání automaticky všem, třeba. ovšem žádost o setkání a různé to "vyříkávání" to je prostě... no nic. pro ilustraci poslední větší scénka co jsem měla se "svým" stalkerem kterýho bohužel zablokovat nemůžu se točila okolo strašlivé životní rány a téměř sebevraždění se... až mi ho snad fakt začlo být líto no samozřejmě jsem se poté dozvěděla že sice základ byl pravdivý, ovšem udávaná "strašlivá rána" se udála už asi půl roku zpět a dávno byla zapomenutá - ovšem jako záminka k hysterické scéně a vzbuzení lítosti dobře využitelná.

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:48
Reakce na Pavlena:

vím jen iphone, tam zpráva z telefonu dotyčnýho normálně odejde - tj. on se nic nedozví (nevím jestli teda za ni zaplatí:-) ale tobě nikdy nepřijde. takže návod k telefonu nutný:P

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:49
Reakce na Pavlena:

S kolegyní jsme to nedávno zkoušely, pokud si člověk nezapne v mobilu u SMSek takový to posílání doručenek, tak na to, že si ho druhá strana zablokovala, nepřijde. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:52
Reakce na Karoleena:

Bezva, to jsem potřebovala vědět!

viktorka_od splavu také díky, ale předpokládám, že tetička má nějaký tlačítkáč, iphone to určitě nebude..

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:56
Reakce na Pavlena:

ne na telefonu osoby blokované, ale na telefonu blokující osoby to záleží:-)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:57

Mno, já mám zase v portfoliu pár chlapíků, které jsem opustila trochu nečestně, shodou okolností 2 z nich občas náhodně potkám a jsem ráda, že jeden mě alespoň zdraví, ten druhý se mnou zapředl i velmi milý hovor. Nevím, asi se cítím líp, než kdyby si přede mnou uplivovali..

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:01
Reakce na Pavlena:

a jak by ses citila kdyby se chteli sejit, treba durazne opakovane, a "vyjasnovat" si to?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:04

No, pokud jiná osoba po několik let nechápe, že ji nechci vidět, nechci s ní mluvit, nechci o ní nic vědět, nnechce mě nechat bejt , tak si ji s klidem a zároveň hystericky zablokuju.Protože bez těch připomínek bych si vůbec na její existenci nevzpomněla a nemuselo by mi být opakovaně na blití.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:05
Reakce na paktofonika:

Do me se kdysi jeste v puberte zamiloval syn od kamaradu mych rodicu, nakych 15-16 mi bylo asi. To bylo strasne, jak se jezdilo na ruzne akce, furt se ochomejtal, kdykoliv jsem se zastavila, uz si chtel ohromne povidat, nenapadne dotyky, nedalo se ho zbavit. Na moje durazne posilani do haje vubec nereagoval, porad mi psal smsky, maily. Fuj jeste ted se otrepu kdyz si na neho vzpomenu. Nasi to taky tenkrat zlehcovali, az do doby kdy jsem natvrdo prohlasila ze bude-li tam i on, rozhodne tam nebudu ja. Nastesti jsem mela oporu v ostatnich klucich z nasi spratelene skupiny pubertaku (vsechno decka znamych a kamaradu rodicu), ti ho na jedne z poslednich spolecnych akci zpracovali tak, ze se bal priblizit na dva metry :D ale ta bezmoc byla strasna. Takze drzim palce at to zvladnes nejak zpracovat.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:06

No to by mělo být opačně, ne? Já nečestná, já bych měla chtít kontaktovat a vyjasňovat.

No to by mě tedy opravdu ani nenapadlo..!