jako suverenka dobry no, obcas ti to hapruje s vedomostma:P
Stěžovací vlákno
Přijeď, ale nedomluvíš se ![]()
Prosim tebe, este ji hecuj:-D
Prej vice jak 60 let tradice, ale na webu zadna banka, jen ozdoby. :-)
Taková to byla pěkná debata o strastech a radostech Vánoc, a je z toho nicneříkající úmorné opakopvání "já nechápu, jak někdo může něco dělat jinak, jak já"... už zase!
Sledujem to tu a rehním sa. To je jak ked sa vyhodnar baví so záhorákom.
Co hucoriš, Ta neznam, co mi hucoriš.
Ále nyšt, len si tak vypráviam.
![]()
![]()
Uz se zase nasrala!
Presne, ja bych to vubec nezdobila, stromek bych povesila z vrchu nad stul, kazdej by dostal jako darek pet vlasskejch vorisku a ctyri krizaly, zadny rozezranosti s bankama a intelect ballama!
Kto? Kde?
no ale šariština ![]()
Klidně dojeď, ukážem ti stromky s baňkama
jen se neptej po baňce na Valachoch , po dvou třech bys taky nemusela odjet.
Miluju dávat a vybírat a dostávat dárky, takže ne
žádné oříšky a křížaly :D
Druhej komentar nade mnou, vsude kam se vrtnu tam se na*ere a je pak mocinky sprosta vetsinou![]()
Já nemám u sebe v bytě na stromeček místo, tak si zdobím jen větve. Před dvěma lety jsem si koupila nádherný bílý háčkovaný vločky, ale nemůžu je nikde najít
. Bojim se, že jsem je s nečím vyhodila.
Minulý rok jsem jenom uvázala bílé a lila mašle, ale taky to vypadalo pěkně.
Akože nemáš kde, veď tam kde sa fotíš máš miesta habadej. ![]()
Tak mi to asi nakoupis.:-). Ne, letos mi pomuze Lidl eshop, decka maji prej nadbytek vseho, takze se vracim do svych detskych let a nakupiji kalhotky, slipy, natelniky, ponozky....jesteze si mzslej, ze to od Jeziska:-):::
Só to baňky, velký só baně, malý bančičky a na vrch patří špica. Ešče nějaké dotaz, tygřico?
Si dám žufánek čehosi ostrééého včil asi už!
Špica se dává první, pak už by se u nás nikdo přes hromadu baněk až na špicu neprobojoval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.