Ale ja by som chcela upiecť keksíky pre psov
Stěžovací vlákno
Gratulujem!!!
a nakonec jsem tu spravne se stiznosti...
jsem totiz nutne musela zkusit Rasheiku, ze se mi urcite bude strasne libit. jo. dokud nevyleze oud, ve sve cistokrevne podobe stajoveho hnoje![]()
Mně se líbí, že se tu řeší baně a nikdo si v tom stěžovacím vlákně nestěžuje.![]()
Fakt to vypadá? Já mám minicimřičku.
Mám tam vlastně jedno volné místo, na které jsem teď pořídila knihovnu. Jen ji sestavit.
Uklikla jsem se, pardon, ale jistě to je v tvé situaci neocenitelná informace ![]()
Krásný baně![]()
Mne príde tvoja kuchyna(fotíš sa v kuchyni nie?) obrovská. Pred zrkadlo by ti strom nevošiel? Pekne by sa ti v ňom odrážali gule a svetlá. ![]()
já dělám nějaký z kuchařky pro dceru, teď nevim, jestli z vánoční nebo jsou i v normální, mám obě, a jmenujou se něco jako perníčky ihned měkké a fakt teda jsou, když je člověk nespálí na uhlí...
zdobit neumim
U nás odjakživa ozdoby a kouličky...a pak jsem si vzala baňkéře!
Ale brzy to vzdal![]()
no protoze ma chudak koule na stromku![]()
PERNÍČKY
400 g hl.mouky
140 g cukr moučka
2 vejce
2 lžíce medu
50 g másla nebo Hery
1 lžička jedlé sody
2 lžičky perníkového koření a kakaa
1 žloutek s trochou vody na pptření
Smíchat vše suché, pak přidat zbytek. Těsto zabalit do folie a nechat v ledničce odležet přes noc. Pečeme na 160' C 8-10min. Ihned po vytažení z trouby potřeme rozšhleným žloutkem s trochou vody.
Tohle je recept od mojí mamky, když se udělají na začátku prosince, tak do Vánoc jsou krásně měkké :)
![]()
to je fakt hřeb této poučné debaty.
Takú baňu ti lištím!
Fotim se v kuchyni, v jídelně, v pracovně, v ložnici, všude najednou ![]()
Na stromeček jezdím k rodičům, doma postačí větve - taky mi to přijde pěkný.
Myslím, že ještě víc světýlek můj byt neunese - už teď je to hotový Las Vegas.
Já jsem perníčky dávno vzdala. Několik let jsem zkoušela různé recepty, ať na hned měkké nebo klasické, co se musejí nechat změnknout, i dle Grossularie, a dopadlo to vždy stejně: byly tvrdé jak štolverk!
Dones. U nas se z kazdejch do rana da zdimat voda

Botníko-skrinku máš tiež osvetlenú že? ![]()
Mám recept na perníčky hned mäkké a vonavé, lebo tam ide nastruhaná pomarančová šupka.
To by moh bejt Daniel Craig a Brad Pitt v jednom a říct mi baňka tak ho ženu klackem!
Ach jo, budem musieť tento rok skúsiť aj ja tie perníčky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.