My si na advent dáváme do oken červené žárovky, ani nevím, kde jsme je vzali
No super barva, zvenku to vypadá jak bordel, ale v pokoji dělají báječnou atmosféru. Ale jak už jsou letité, jedna řada přestala svítit, tak jsme náhodou při nákupu v Albertu minulý týden narazili na nové - měli různé druhy, bílé, žluté, barevné, klasický tvar plamenu nebo kouličky... tak my pečlivě vybrali ze zvyku s červenými a oražovými světylky, že jo, a doma jsme je vybalili a zjistili, že na druhé straně šňůry, kde nebyl průstřih, jsou modré a zelené!
Stěžovací vlákno
Jo! Měla jsem. Než byl u mě nějaký věřírek a potřebovala jsem je jinam (mám prosklený stůl, tak jsem ho nasvítila). A už jsem byla lína to tam nainstalovat znova. Je to zkrátka diagnóza ![]()
Jak děláš tu polevu? Já ji prostě neumím ![]()
To je tvoje???????![]()
No tak asi máš toho doma malo keď si musela ťahať svetlá z botníku . No smejem sa pod stolom len to píšem. Svetlá v botníku ![]()
Achjo, co mi to dneska děláte. Můj droid sice keksíky nepapá, ale tohle asi taky potřebuju.

klidne je lifruj semka, my uz si je tu preberem, fajnovko![]()
mám stížnost.
začala jsem s předvánočním ultra deep úklidem. už jsem vynesla tři obří pytle hader, dvě banánové krabice papíru, dva pytle plastu, dvě tašky věcí do kanceláře k dalšímu třídění...a ono to skoro nikde nejde poznat
je neuvěřitelný, co jsem schopna sama za rok nahromadit.
"na baňu" = "na hubu", takže, áno facka...
jojo, ale bana je ta huba tim padem?
Všichni sme baňa!
to je super! musim mit, kde se to da sehnat?
jinak ja uz nakoupila krasny minibanky a o vikendu je poprve naaranzovala na stul, krasne se vyjimaly kolem betonovyho svicnu ![]()
To by moh bejt Daniel Craig a Brad Pitt v jednom a říct mi baňka tak ho ženu klackem!
Jo! Pověsit je za baňky do průvanu!
Já vám dám baňky, holoto tatarská! Dyk to jsou normálně KOULE!
Přesně! ![]()
Jo! Pověsit je za baňky do průvanu!
![]()
![]()
![]()
nejenze mi celej kancl smrdi hnojem, este se tu rehtam jak kun
Prej vice jak 60 let tradice, ale na webu zadna banka, jen ozdoby. :-)
No nazdar, ta mě dycky utáhne va vařený nudli, já se tady biju za vsetínský mistry skláře, sežeru jí že baňky jsou baňatéééé to je přece jasnéééé, děti tady mlátim, že chtěj hrát fotbal s míčem a je to přitom baňka a voni to tam nemaj????
Já tady zas teď kvůli mucině kapku chrochtám
ale nesmrdí mi tu nic!
Myslim, ze 15 dkg mouckovyho cukru, jeden bilek a lzice citronovy stavy (nevim z hlavy presne, doma kouknu). Uslehat do pomerne huste konzistence. Ten mouckovej cukr to chce velmi velmi jemne prosat, jinak se ucpava zdobitko. Ke zdobeni pouzivam pergamenovej papir (takovej ten potravinarskej) stocenej do kornoutu nebo igelitovej sacek bez toho svu dole (sikovny jsou ty se zipem, neleze to nikde vrchem) a ustrihnu malinkou dirku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.