Gellnerova ja uz jsem to cetla dost davno, cetlo se to lehce, ale zadny velky dojem to ve me nezanechalo. Kdyz jsem si to ted osvezovala na databazi knih, tak by to mozna mohla byt ta kategorie young adults. A ma to tam 86%.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Blížím se k polovině Lethal white od Galbraitha (Rowlingové). Nečetl to tu někdo? Mutziputzi , moonlight ? Trochu mi vadí, že se z toho stává čím dál větší červená knihovna a Robin mi začíná lézt na nervy.
brrr koupila, ale ještě neotevřela
edit: ale ta byla protivná místy v tomhle duchu už od začátku, ani mi nenaznačuj, že tam bude melodrama!!![]()
Mutziputzi Dělá podložku tašce s COS šaty? ![]()
Tak už to nebudu komentovat, ať Tě neodradím. Dobré je to furt a vypadá to, že to začíná přidávat na obrátkách (po detektivní stránce).
brrr je čtvrtá v pořadí aktuálně, šaty jednou prostě vytáhnu, to bude šok!!!![]()
brrr prestala jsem tak pred pulkou cist, hrozne me to nebavilo. Jako doctu to, ale....
brrr Já jsem to četla. Červená knihovna mi vadí taky, upřímně řečeno, milostný život detektivů mě v detektivce prostě nezajímá
Ale vydrž, dalo se to. Jo, akorát ke konci jsem si u jedný scény říkala, jestli si z nás autorka dělá srandu, ale ta nebyla milostná.
Blížím se k polovině Lethal white od Galbraitha (Rowlingové). Nečetl to tu někdo? Mutziputzi , moonlight ? Trochu mi vadí, že se z toho stává čím dál větší červená knihovna a Robin mi začíná lézt na nervy.
Už jsem to přečetla. Já to beru jako těžkou oddychovku, jinak už detektivky vůbec nečtu. Tak tomu leccos prominu. Ústřední dvojice mi byla sympatická velmi, jako pořád je, ale je pravda, že je z tohoto dílu cítit takové to rozmělňování, natahování... aby to vydrželo na co nejvíc dílů,myslím vývoj jejich vztahu. Ale teda nevím, kolik dílů chce Rowlingová napsat :) Je to prostě klasická technika, která zabírá - udržovat v napětí čtenáře, zda spolu dvojice skončí nebo ne (jako Ross a Rachel např). Samotný případ mě dvakrát nenadchl, ale zajímavé a napínavé to místy bylo, jen myslím se dostavuje klasický nešvar vícedílných bestsellerů, ale přečetla jsem to bez problémů.
Rychlej tip na eknihu, co si můžu stáhnout na dovolenou? Nějak si nejsem schopná vybrat z těch papírovejch, co mám ‘to read’ a tahat jich několik se mi nechce..
No dobře tak Chudí v lodži anebo Hon na ovci? Já se rozhodovat umím, ale mám toho doma nějak moc..
Ounz Zrovna ctu ve vane to Veseli a je to vtipny...zde jsem ale zatim jedina kdo doporuci![]()
Mutziputzi no tak dík
(další kniha do výběru ale asi vezmu tu Ovci, Lodž je dost tlustá na cesty..)
Ounz Lodz hlavne neni dobra na cestu do Berlina
Ja jsem tam precetla Tatera z Osvetimi a neoprostis se.
Mutziputzi to máš taky pravdu..nechám to na pak.
No dobře tak Chudí v lodži anebo Hon na ovci? Já se rozhodovat umím, ale mám toho doma nějak moc..
Hon na ovci je dobrej a taky divnej
Fakirka no, já nakonec vzala Tma o polednách a Dlouhá cesta na daleký sever
ale Ovce si přečtu pak taky..
Ounz hon na ovci je asi jediná knižka od murakamiho, do které jsem se nějak nemohla začíst a úplně mě neoslovila...
Dlouhá cesta na daleký sever je dobrá, tmu o polednách mám, ale ještě jsem nečetla...
a teď čtu jednu knížku od toho patrika hartla, co někde výš padl, a teda docela slabota... okamžiky štěstí se to jmenuje. dočtu to, ale do další už asi nepůjdu...
nolita díky za info, já od murakamiho nedočetla Kroniku ptáčka na klíček, ale třeba jednou..o Daleký cestě mám z několika stran dobrý recenze, tak sem zvědavá.
A ja zas ve vane ctu Veseli a je to fakt zabavny, asi ze nejsu z Moravy![]()
Moji matce z podobnyho duvodu prislo vrcholne trapny Diky za kazde nove rano))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my