Garfie Četla jsem Bábovky a Osm, není to zas tak špatný, dá se to číst.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Mutziputzi Dík, myslím, že Osm mi už někdo doporučoval, tak já něco konečně(!) vyberu :-)
Garfie Osm a Bábovky dobrý. Tohle se jí teda nepovedlo.
Tak má to být jakási reflexe jejího vztahu k městu, kde vyrůstala... a četla jsem s ní rozhovor v novinách právě k vydání Veselí, a jasně z něj vyplynulo, že toto téma prostě nemá ještě zpracované. Takže že je to kravina, mne vlastně vůbec nepřekvapuje. Nic jsem od ní nečetla, je mi hodně nesympatická už svým jiným veřejným působením, třeba na socsítích, ale půjčím si něco od ségry, ta od ní má všechno.
A podobný dojem, jako máš ty z Třeštíkové, jsem měla já z počinu Ani Geislerové - jako fejetony do Elle nebo kam asi dobrý, ale na knihu to prostě nevydá.
dzizisketa Velice sofistikované kritizovat něco co jsem nečetla, od někoho od koho jsem vůbec nic nečetla, ale je mi nesympatickej na sockách![]()
BTW ten rozhovor ze kterého jasně vyplynulo, že téma o kterém dopsala knihu nemá ještě zpracované bych si moc ráda přečetla![]()
@Garfie Já mám přečteno dost a z Bábovek jsem zvládla 40 str., po nichž jsem došla k závěru, že mě vůbec, vůbec nezajímá, co se s těmihle postavami a tímhle příběhem bude dít dál. Knihu jsem odložila a k Radce Třeštíkové se myslím jen tak nevrátím. ![]()
dzizisketa Tak tak bych to viděla po přečtení. Vlastní nedořešený vztah k rodičům a ke vztahům. Sepsané v knize bez příběhu, takový úryvek ze života ve stylu maturitní písemky.
Mutziputzi tak ale takhle člověk čte a dělá si úsudky (nebo i volí) - podle toho, kdo je mu sympatickej nebo ne, ne? Mně třeba viewegh přijde konstantně roky jako idiot, četla jsem dvě knížky a klidně ti řeknu, že bude debilita cokoliv, co vydá, číst to fakt nebudu. Od toho článku, cos postovala, jsem četla jen titulek a mám jasno, číst to ani nemusim :-))))
dzizisketa jo, ta knizka Ani me taky zklamala, prislo mi tam blbe, jak se snazi psat o svem soukromi a pritom nic neprozradit...
Trestikovou jsem jeste necetla, nejak jsem zatim nemela pocit, ze by to mohlo byt zajimave, ale svagrove jsem na zaklade recenzi loni davala To prsi more, tak doufam, ze to nebyla az tak exemplarni blbost
Potrefenáhusa tak prece jenom Viewegh uz vykazuje objektivni znamky upadku a rikas ze neco jsi precetla, zde chapu
Mutziputzi Mně je třeba Třeštíková nesympatická a nic od ní číst nehodlám, navíc jedna kámoška je z jejích knih úplně u vytržení a to mi stačí jako dostatečný varování
Jsou to předsudky, pro správné hodnocení bych si to přečíst měla, ale nechci. A co jako?
Pinot Noir Vubec nic, neni to povinna cetba, nepis na ni recenze a nebudes se mnou mit problem![]()
Mutziputzi Recenze psát nebudu, ale klidně můžu říct, že si myslím, že ty knížky stojí za prd ![]()
Pinot Noir Na tom se muzeme domluvit![]()
Teď čtu Podobu od Tany Frenchové. Zatím se s příběhem sžívám, ale začíná mě to bavit. Četli jste od této autorky někdo něco?
Cetla jsem od ní všechno a je fakt dobrá....nejvíce mě zasáhl Ztracený přístav....velice nečekané rozuzlení. Na můj vkus píše moc pomalu
Tak jsem to dočetla a hodnotím to určitě pozitivně, nikde jsem nečetla, že by to mělo být původně scénář k filmu, ale naopak je to v podstatě dokumentárně převyprávěný život, výpověď bez nutnosti nějaké vysoké beletrie, prostě se tam snažil dostat maximum vzpomínek a detailů. Z dané tématiky na mě určitě Hana zapůsobila víc, to je úplně dokonalý, ale tohle není vůbec špatný.
Tak sto ľudí... je jasné, že niekomu sa to páčiť musí, keď to má všade také vysoké hodnotenia. Ja som už svoju poslala ďalej a vôbec ma to nemrzí.
Fakirka Ano, děj se odvíjí pomalu, což mě lehce irituje.![]()
Mutziputzi tak ale takhle člověk čte a dělá si úsudky (nebo i volí) - podle toho, kdo je mu sympatickej nebo ne, ne? Mně třeba viewegh přijde konstantně roky jako idiot, četla jsem dvě knížky a klidně ti řeknu, že bude debilita cokoliv, co vydá, číst to fakt nebudu. Od toho článku, cos postovala, jsem četla jen titulek a mám jasno, číst to ani nemusim :-))))
Jak ja ti zavidim! Ja si to precetla - a jsem nasrana jako uz dlouho ne.
kniha Gentleman v Moskvě (která se mi dost líbí a kterou zrovna čtu) má moc pěknou reklamu na youtube

Potrefenáhusa Gentleman v Moskvě je skvělý! A to jsem si na začátku říkala, co proboha bude v tom hotelu celou dobu dělat. Líbilo se mi to o dost víc než Pravidla zdvořilosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my