Ounz Kroniku pračka na klíček jsem ještě nečetla. Jinak se mi od něj líbí všechno. Kromě těch nejslavnějších. Sputniku a Norského dreva. Radši to dřevo. Pro mě top. 1Q84.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Fakirka mně se nakonec líbil dost Hardboiled wonderland a to sem ho dočetla až napotřetí (nebo napodruhý, mezitím sem na něj furt koukala, že bych jako měla a nechtělo se mi) a hodně se mi líbilo to Dřevo, ale já ho četla jako první, už kdysi dávno a byl to dárek. Ale líbilo se mi dost.
OunzDřevo nebylo úplně špatné. Jen mi k němu zas tak moc nepasuje. Moc sentimentální.
Fakirka já Kroniku ptáčka na klíček četla nedávno a byla to jedna z těch knih, kdy jsem si přála, aby neskončila.
Fakirka no pravda, dřevo mi přijde takový trochu jiný, ale já nečetla všechno
Nedávno jsem poslouchala rozhovor s autorkou knížky Probudím se na Šibuji a padla tam myšlenka, že většinou lidi za nejlepší Murakamiho knížku považujou tu první kterou od něj četli, já zatím mám za sebou jen Dřevo a teď jsem si rozečetla Běhání, tak ještě nevim :)
Karoleena tak já jsem asi jako první četla právě to 1Q84.
Karoleena To sedí , jako první jsem četla Norské dřevo, druhou Kafka na pobřeží, a asi v tomhle pořadí to mám.
Dočetla sem Tma o polednách, určitě stojí za přečtení. Akorát to není úplně veselý čtení no..
Ounz díky za tip, to si přečtu.
Já teď dočetla Dopis Alexandrovi od Renaty Laxové, jedné z Wintonových dětí. Zajímavé vyprávění.
Tak jsem dočetla Veselí a za mě teda výborný, strašně vtipný, zrovna jsem o tom mluvila s kamarádkou a má stejný dojem.
A naopak teď čtu knihu Jutta a nemám na to žaludek, autor nebo hlavní hrdina nebo oba mi připadaj deviantní a nechutně slizký, to se nedá, byť jinak je to psaný poměrně čtivě.
Mutziputzi to sem ani do teď nevěděla, že vyšlo..někdy mi přijde (a ano teď je možný mě obvinit ze zapšklosti), že vždycky, když má nějaká kniha víc úspěch, tak pak všichni ‘jedou’ to daný téma..teď sme zřejmě udělai krok od severskejch detektivek z válečným dramatům..
jinak já odložila Susanin efekt, mám pocit, že to je asi parodie na thrilery? Kromě toho, že je mi hrdinka (a celá její rodina) nesympatická, je to pro mě osobně nudný čtení.
Ounz Já jsem na to taky narazila náhodou, podle mě to nebylo nijak extra promovaný, ale nemůžu to číst. zlatý Veselí!! Nerada se opakuju, ale fakt je to děsná prdel![]()
Lars Kepler teď má vyjít nebo už vyšel, to by mělo bejt fajn.
Karoleena Taky to tak víceméně mám, ale bude to i tím, že jsem Norský dřevo četla cca v osmnácti a hrozně moc to sedlo.
Mutziputzi já Keplera nemusím, nějak sem tomu nepřišla na chuť. Teď čtu Úzkou cestu na daleký sever, sem v půlce a zatím dobrý...
(a pak se zřejmě půjdu kouknout na to Veselí do knihkupectví..)
Ounz běž, nenech si ti tady vymluvit![]()
Mutziputzi no mně nejvíc utkvělo, jak to propaguješ
máš provizi..?
Ounz bohužel ne, to bych eště zabrala!![]()
Mutziputzi śkoda, něco byz toho určitě káplo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my