Aranel Slepé skvrny jsou ale sociologie?
Gatita od pavoučí sítě jsou slepé skvrny docela daleko.
Aranel Slepé skvrny jsou ale sociologie?
Gatita od pavoučí sítě jsou slepé skvrny docela daleko.
to vubec nevadi, nemusi to byt nic o financnich krizich, nebo neco vylozene ekonomickeho. Ale aspon nejaky presah by tam byt mel, coz tady podle anotace bude.
Gatita Já jsem to teda nečetla, přiznám se, jen jsem zažila diskusi s autorem, nějaké články a rozhovory. A všichni to hodně chválí.
Gatita takto kniha je to dobrá, ba výborná.
Někomu může přijít trochu levicová ( kdybych to měla směřováním někomu přirovnat tak Hansi Roslingovi). a ekonomicke dopady tam nejak rozebrány jsou, ale z toho sociologického pohledu. vůbec ekonomie je tam poskromnu.
Jinak je to kniha pár měsíců stará, žádná horká novinka.
Mám rozečteného Mlíkaře a teda, je to fuška. Příběh zajímavý, ale ta forma (žádná jména, žádné odstavce). Rozhodla jsem, že to něčím proložím, tak jsem včera večer přečetla Rozhovory s přáteli. Bylo to přesně to, co jsem di aktuálně chtěla přečíst, ale jinak je to taková lehká slaďárna.
Protože k tomu Mlíkaři se stále nemůžu dokopat, tak jsem otevřela tohle, protože to měli v KOsmasu jen za kilo.
prosím poradily byste mi nějaké fajn oddechové audioknihy pro maminku, ne úplně blbé, čtené příjemným hlasem ale nic echt hlubokomyslného, a hlavně snadno dostupného - ideálně kdybych jí to mohla poslat na telefon? má teď nějaké potíže s očima, což je samo o sobě dost depresivní a navíc je zvyklá dost číst, takže jí chybí zábava. věk 70+. díky moc!
viktorka_od splavu Saturnin, čte Svatopluk Beneš.
brrr děkuju, to by bylo fajn, ale mám představu spíš něčeho co ještě nečetla
viktorka_od splavu My teď cestou do Itálie poslouchali Wericha a Italské prázdniny, překvapivě dobré to bylo. Nebo klasiky jako Já Claudius nebo Egypťan Sinuhet. Saturnina znám načteného Víznerem
. Být tebou, mrkla bych na Audiotéku, co je k mání. Je to tam docela přehledné a můžeš si poslechnout ukázku.
Garfie audiotéka bezva, děkuju!
V aktualni liberature tipy na knizni darky vsech zanru
Na věky věků od Kena Folleta.
Nádherný epický Roman že středověké Anglie, z doby morkove epidemie.
Skvělé se to čte. Moc doporučuji! ![]()
Naopak první díl jeho trilogie Stoleti mě tak nechytil, ale dočetla jsem. I když jsem občas dlouhé teoretické pasáže preskakovala.
Dadoo Follet je vyborny cely. I když tady me malinko rusilo, že to všechno spělo k takovému dobremu az pohádkovému konci. No zas to alespon není depresivní.
Ale velmi doporučuji Trilogii století. To bych dala jako povinnou četbu někam na střední školy a může se prakticky zrušit dějepis 20. století.
continuity já právě přečetla ten první díl a chtěla začít druhý a omylem jsem otevřela něco jiného.
Maš pravdu, není to depresivní. Ale strašně zajímavé.
Přesně to potrebuju ![]()
continuity Folleta miluju, jeho Století je skvělé. Zatím každý, komu jsem jeho knihy doporučila, souhlasil. Neznám tedy ty jeho trilery, ale asi budou taky dobře napsané. Kdo umí, ten umí.
Dadoo Objednáno. Děkuji za tip. :-)
Fakirka co se týče thrilleru alespoň to není plně nesmyslů, je velmi pečlivý, co se reálii týče a ma dost dobře zvládnuté to psaní jako řemeslo, takže to čtení hezky plyne.
Jinak ještě k tomu Na věky věků. já mám doma ještě jednu faktografickou knihu o dopadech středověkého moru na společnost a Follet je opravdu historický přesný v těch realich, na to, že to je románová fikce.
Co jsem si objednala toho Folletta, tak mi vpravo bliká reklama na Počátek od Browna a svrbí mě prsty. nečetl někdo?
continuity Dadoo dík za tip na Folleta, ja ho mylně měla za autora triviálních románů.
Docela dlouho jsem četla Kunderu od J. Nováka, pro mě jako příznivce obou zmíněných to bylo zajímavé :) překvapilo mě, ze to skončilo v okamžiku Kunderovy emigrace, ta jeho adaptace ve Francii mě zajímala hodně. A pak jsem vlastně vytáhla z knihovny Nesnesitelnou lehkost bytí a Žert :)
Teď čtu Anxious People od F. Backmana, přijde mi to velmi vtipné a jsem zvědavá, jak se to vyvine.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.