Luna hele a co kopyto a mnouk, ja ty knizky milovala:D
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
rasaNori Prosím tě, já teda Kopyta a Mňouka taky milovala, ale požadavek byl na hororové prvky a temnou atmosféru ![]()
Luna Já mám takové tajuplné a lehce strašidelné příběhy ráda. Kdybys ho náhodou někdy přece jenom napsala, ráda bych si ho přečetla.
![]()
Garfie obcas tam nejake napeti bylo, asi si to budu muset osvezit:D
Kopyto a Mňouk, ta prvni, je úžasná. Jako dítě jsem ji četla furt dokola a záviděla jim. Skvělej humor. Ale co se strachu týká, tak připomínám Chatu v jezerni kotlině. To jsem se klepala.
Komu nevadí YA a má rád scifi, doporučuji trilogii Nyxia. Je to něco jako Enderova hra, ta je podle mě sice o něco lepší, ale Nyxia mě bavila taky hodně.
nonemy juu, to zkusim. Enderova hra se mi libila moc
711990 tak doufám, ze nebudeš zklamaná
Dotaz, kromě hanišový, bolavý a novýho aaronowitche je ještě něco zajímavýho, co v poslední době vyšlo? (Mycelium už sem teda vzdala, to asi nevyjde nikdy) - dostala jsem poukázky, musim je vybrat.
Ounz Vysla nova sofi oksanen - psi park, ale jeste to nemam, tak nevim, jake to je....
nolita děkuju za tip, kouknu na to :)
Ounz A toho Aaronovitche už máš? Jaký je? Nerecykluje se? A k Tvému dotazu, co Noční klub Mars? Už tady byl několikrát zmiňovaný.
Mám teď rozečtený Manuál pro uklízečky, ale jak to jsou krátké povídky, tak mám problěm se začíst.
Ounz Pokud čteš scifi/fantasy(soudím podle Aaronovitche a Mycelia), vyšel čtvrtej díl space opery Algor, Chlad chiméry, ale pokud jsi četla předchozí díly, asi víš.
brrr Stín nad Trevírem mi přijde typický Aaronovitch, po dočtení si nepamatuju zápletku , ale průběžně si užívám hlášky a úvahy. Je to takové dokreslení universa, co se týče Německa, hlavní hrdina je podobný Peterovi, trochu chybí vývoj postavy.
Ounz Já mám teď v košíku Mlíkaře od Anny Burns, to je vítězná kniha Man Booker Prize 2018, vyšlo česky teďka začátkem října, a pak Normální lidi od Sally Rooney, od ní jsem četla Rozhovory s přáteli a líbilo se mi to dost.
Karoleena Mlíkaře mám už doma, akorát jsem se k němu ještě nedostala. Na ty Normální lidi jsem se dívala, tak by to mohlo být dobré, jo? ![]()
brrr toho aaronowitche sem objednala, jsem taky zvědavá. Noční klub mars sem tu doporučovala já, za přečtení stojí jistě :)
Isca Právě scifi a fantasy plánovaně moc ne, až na vyjimky, který mě zaujmou i něčím jinym :) to od tebe neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.