olte Ten třetí teprv vyjde, letos v dubnu. Myslela jsem, že už je venku a jen já zas klasicky ještě nečetla. ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
nellielovett baltik Ja mam radsi Hlava plna knih, ta holka neni afektivana a nefoti akorat sebe jako ta Lucie. A cte fakt zajimave veci...A pak Jama recenze. Ten kluk teda cte jen vysokou literaturu a je strasne chytrej ![]()
Karoleena Escapismus je mnohem lepší označení, než úpadek, díky ![]()
Karoleena Sexy mlékař... to by mě možná napovědělo, co mám čekat
.
Lenka22 I obálka dost napoví!! A právě koukám, že autorka už vydala i další díly, Sexy farmář a Sexy hoteliér!

Karoleena bestseller Nabíječ?! ![]()
Karoleena uf:D to uz ani nemuze bejt guilty pleasure! Moje oblibena cervena knihovna byla vzdycky Lenka Lanczova!
A jeden cas mi kamarad nosil z tiskarny takovej sesitek, KPK-Krimi pro kazdeho. Byly to uplne absurdni jakoze krimi povidky...no a jednou mi k tomu prinesl i erotickou variantu tehoz puvodu.... A teda!!!! To bylo fakt husty
byly tam zarucene nazhavujici vety obsahujici vyrazivo jako: " a tak vytáh šulína z kalhot" a podobne. Skoda ze to nemuzu najit, jak se to jmenovalo, to by trumflo celyho mlikare i s hotelierem!
Karoleena
ta obalka je silena! To bych treba v metru nevytahla nikdy! Moje zkusenosti s touto literatury skoncily u Lady fuckingham ![]()
711990
šiš já z toho úplně slzím, šulin je fakt těžkej kalibr, jak jde o erotický názvosloví!
Karoleena no prave, prisaham ze do ty doby by me to ani nenapadlo takhle romanticky pouzit!![]()
711990Tak to já si pamatuju na nějakou historickou romanci, kde hrdinku děsně rozpálilo, jak hrdina odvážně zašlápl myš :o)
Já se teda k četbě červené knihovny taky přiznám, někdy jsou to fakt vtipné oddechovky, ale ty erotické scény jsem nikdy nedokázala brát vážně a pokud jsem je rovnou nepřeskakovala tak jsem se jim musela celou dobu pochechtávat. Vůbec napsat dobrou eroticku scénu je kumšt, kterým autoři červené knihovny většinou neoplývají.
DruI no to muselo bejt primo zhavy, takova rozslapla mys
je to jak pises, no, musi to bejt dobre napsany:D ale treba komiks Ztracene divky, ten je hodne dobre napsanej:)
Jos Nežádoucí je výborná kniha. Ještě jsem si na to margo vzpomněla na knihu o prvnich transplantacích. Nebyl to úplně roman, ale takové faktografické povídání. Vůbec si nepamatuji, jak se to jmenovalo.
MP Meri Už jsem to tady propagovala, nevím, jestli jsi četla českou sérii Algor od Hlávky a Vybíralové? Zatím čtyři díly, má to btý pentalogie. Je to spíš space opera než sci-fi, tak trochu červená knihovna included.
711990 No pozor, on to byl skotskej horal! Ty jak maj kilt, tak jsou prostě sexy ať dělaj, co dělaj ;o)
Se přiznám, že Ztracené dívky jsem se styděla půjčit v knihovně ;o)
Karoleena nabíječ ![]()
Já to poslala muži, ten to myslím využije ![]()
DruI my je mame cz i eng, tak ti je muzu pujcit![]()
continuity Kdyby sis vzpomnela na nazev, byla bych vdecna. Mne se loni hodne libilo Umeni rezniciny, ale to je spis uz pro nadsence teda. Treba lekarske krimi nectu vubec...
Oooo... Já si na chvíli odskocim do práce a tady už se vytahují... Obálky knih.
Knihu tohoto stylu jsem četla jednu, ale děj byl poněkud nudný. Mladá slechticna přijíždí na své panství a neustále zakopava a padá, ze schodů, z koně... A pak náhodně na ni padnou postupně všichni sloužící a bližší sousedé. Přestala jsem číst, když hlavní hrdinka přijíždí, pozor na koni, do místního mužského kláštera a vstříc ji jde seřazená skupina mnichů.
711990 Nene, šulín!![]()
Zatím mi jako top v této terminologické oblasti připadala zadnice v 50 odstínech šedi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí