Díky všem za tipy, radši jsem si to všechno poctivě vypsala na papírek, mezi těma šulínama bych to už nikdy nenašla ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Jos to je stejné jako já nemůžu číst krimi o hackerech a muž je celý ricny, kdyz je ve filmu letecká katastrofa
Mi připomíná, že kamarádka molekulární bioložka zase miluje scény v krimifilmech - uchošťour se namočí do růžové vodičky, tím se pošmrdlá cokoliv a za půl minuty vyjde najevo DNA všech, kteří se na dotyčný předmět jen koukli. ![]()
Díky všem za tipy, radši jsem si to všechno poctivě vypsala na papírek, mezi těma šulínama bych to už nikdy nenašla
Teď jsem chtěla poslední asi čtyři strany přeskočit, že nemám čas tolik toho dočítat a fantasy mě stejně nebere, tak jsem skončila na poslední stranu, ale tenhle komentář mě donutil se vrátit a dočíst to ![]()
Pinot Noir Ale stalo to za to? Po celé délce? ![]()
Pinot Noir Nemáš zač, já se docela zasmála ![]()
nellielovett jo, knizky ukazujou skoro vsichni stejne, ale u te lucie mi nektere jeji projevy nesedi (treba jak dokaze neco zhejtit a v dalsim prispevku byt strasne dotcena, ze nekdo hejti ji). To ta penny and books proste mluvi o knihach
baltik aha, tak to až tak nesleduji. Spíš mi přijde, že se ráda poslouchá.))
Díky za tip.
Mha ja cetla vsechno, fantasy, detektivky, divci romanky i horory ...ale cim jsem starsi, tim jsem omezenejsi a treba fantasy, sci-fi, ducharinu nebo cervenou knihovnu uz vetsinou nejak neskousnu, i kdyz je dobre napsana. Mam problem i s humornou literaturou, mne uz ted proste neprijde nic vtipne
. Treba Stoparuv pruvodce. Ne ze bych to neocenila, ale cist to v patnacti ,smeju se nahlas, ted mi to prislo uz takovy vlazny. Ted se tu morim se Spolcenim hlupcu, protoze nic jinyho tu nemam, a teda nevim nevim, vtipny mi to prijde tak jednou za 200 stran. Na nektery veci se mi uz asi zavrela zaklopka nebo co.
Vidím, že už se diskuse posunula o kus, dál, ale nedá mi to nezmínit autora, u kterého jsem spolehlivě smíchy slzela - Tom Robbins. I na kovbojky občas padne smutek, Parfém bláznivého tance, Hubené nohy a všechno ostatní atd. Není to přímo vtipné, spíš spojuje nespojitelné takovým způsobem, že v mozku začnou lítat jiskry a hluboký smích je jediný způsob, jak nastolit rovnováhu.
Jitka77 toho vubec neznam! Dekuju za tip. Uz aby otevrely knihovny...
Jitka77 já od něj měla doma Další dálniční atrakce a vůbec jsem to nezvládla číst. Nic dalšího už jsem nezkoušela, teda..
Jitka77 Jé, Kovbojky jsem kdysi četla, už si vůbec nepamatuju, o čem to bylo (matně si pamatuju teda peyotlový koláčky) , ale dojem zůstal, asi jak popisuješ.
A to mi připomnělo jinou knížku, ze stejné oblasti, kterou jsem si před rokem chtěla po letech přečíst, zjistila jsem, že z KJM v Brně vysublimovala, a není po celým Česku k sehnání, ani v antikvariátech - Kojotí stesk od Ch. Moorea - takže pokud byste některá měla a byla ochotna prodat, koupím, jinak doporučuju, pokud je ještě v nějaké knihovně.
Jitka77 Když se z teplých krajů vrátí rozpálení invalidé![]()
Ale Parfém...byl asi nej.
Jos to je stejné jako já nemůžu číst krimi o hackerech a muž je celý ricny, kdyz je ve filmu letecká katastrofa
A teraz si vezmi, že "psychologický román" je celá kategória
...
Ale musím povedať, že už pomerne dlho som nebola uzemnená vetou "ja tej psychológii rozumiem, čítala som Kunderu"...ale obávam sa, že je to skôr tým, že Kundera vyšiel z módy ![]()
711990 to mě mrzí, mě se to líbilo moc.
continuity jeste tomu dam pokus, preci jen ten mozek mam ted takovej vymytej no:D
Jitka77 tak to bývá..hlavně některý knihy musí člověk natrefit ve správnej čas :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí