continuity ionicera Vykladačka je fajn, ale štval mě konec čtvrtého dílu. Zůstal otevřený a autorka posléze umřela, takže se nedovíme, jak to dopadlo.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
brrr Díky, že jsi to napsala. Jsem si teď tu Vykladačku dala na seznam a zase ji smažu. Nesnáším otevřené konce ![]()
notna Četla jsem to v aj, tak je docela možné, že mi ve finále něco uniklo. Třeba bude víc vědět ionicera nebo continuity
Já jsem teprve u 1. dílu, teď mi dalo zabrat sehnat všechny 3 další, ale màm je- ukázala se sila fb
. A někde jsem četla, že snad bude pokračovat dcera. Ale notna- jsou to uzavřené díly. Klidně čti, přišla bys o pěkné knihy!
Dík za tip na Vykladačku a další z posledních stránek. Souhlasím, co jste některá napsala výše, poslední rok jsem přečetla dost knížek, kdy jsem měla pocit, že se autoři snaží trumfnout, kdo napíše něco sadističtějšího. Např. zavřené dítě do pračky - to bylo asi nejhorší. A pak jsem si fakt ráda přečetla Klevisovou, to je pro mě klasická detektivka. Navíc když se ten příběh odehrával v České Kanadě, měla jsem chuť tam hned jet si projít ty lesy
Ale Nesbo se mi taky líbí, zrovna Království teda tolik ne.
Tak mě napadlo, odradí vás někdy obal knížky nebo název? Já jsem několik let neměla chuť si přečíst Prsatý muž a zloděj příběhů od Formánka, a teď patří mezi moje srdcovky. Ale ten název mě prostě děsně štval.
Marbuša Mě rozhodně ano a určitě muzu mluvit i za Pinot Noir
Jak má něco pitomej název, blbě to koušu (viz Hubelino a podobný zvěrstva).
Marbuša Já zas podle Klevisové chci do Beskyd. :-)
A kamarádka bydlí v Kašperkách a říká, že od kriminálky Modrava to tam stojí za h...., není si kam ani dojít na kávu, všude narváno. :-)
Marbuša Já zas podle Klevisové chci do Beskyd. :-)
A kamarádka bydlí v Kašperkách a říká, že od kriminálky Modrava to tam stojí za h...., není si kam ani dojít na kávu, všude narváno. :-)
Já jsem jezdila skoro 20 let do vesnice poblíž Modravy a už před tím seriálem mi ta Modrava přišla moc oblíbená=plná. Takže ani nechci vidět, jaký to tam je teď.
Já mám na prvním místě Lasocky, Hubelino taky nic moc. Úplně tragický jsou někdy názvy potravin, piv... teď mě na první dobrou napadají rajčata Nelinka ![]()
Marbuša Tak není to hrozný. Jen ráno, když se parkuje a potom už každý vyráží na ty své túry. :-) Po 11 o sezoně už nezaparkuješ.
Dnes mam tip na takovou jednohubku. Hladovy lan. Neni to uplne horor, ale kniha ma tisnivou atmosferu a tezke tema zivotni ztraty. Uplne malicko mi to pripominalo Les mytag. Staveni na samote, vliv starych legend a tezce zkouseni hlavni hrdinove. Kniha ma uplne uchvatnou obalku, to se Argu moc povedlo.
Jos Tak jsem se teď poměrně dlouho pokoušela vyhledat knihu HLADOVÝ IAN... ![]()
quebrada Sweet Potato ja taky. I jsem si myslela, ze jsem ji našla ![]()
Mulen Tak to jsi fakt dobrá!
A obálku má pěknou?
Mulen Mně to našlo Hladový vesmír od Iana Douglase.
Ten Lán nevím, jestli chci číst, je to moc velká depka?
Sweet Potato ja jsem si to oznacila a dala vyhledat, takze to naslo ten lán. Ale vubec jsem si toho nevsimla a kdybych si to ted neprecetla... ![]()
Mě to láká, ale právě se bojím toho, že to bude moc depka..
Omlouvam se vsem, jsem na mobilu lina pouzivat znamenka. A depka je to poradna. To tema ztraty je hodne silne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje