Jos Depka?Tak do toho nepůjdu, i když to může být zajímavé. Čeká mě Pomalu hořící oheň. Četl jste někdo?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Jos Dík za varování. Já se v současnosti bojím vrátit i k tomu Holdstockovi.
Sweet Potato ja les mytag cetla jako decko, ve stare Ikarii jsem nasla kousek z knihy s bozi ilustraci kostliveho kone:D celkove me Ikarie dovedla ke spouste knih, hromadu povidek si pamatuju doted![]()
Sweet Potato Les mytag jsem cetla az dospela a nadchnul me. Ale s druhym dilem uz jsem se nepotkala a vubec nevim proc. Asi kniha, na kterou clovek musi mit spravnou naladu a spoustu casu si ji vychutnat. Rozhodne se ale ke zbytku vratim...
Jos Hloubení? To bych právě asi teď nedala, ty ztracené děti. Ale napsané je to geniálně.
Sweet Potato Lavondyss, mam ty knihy, jak vychazela ted ta nova vydani. A psalo se poradi takto, ale mozna to neni dobre?
Jos Jo, máš pravdu, v L. Se ztratí Tallis, v Hloubení už je zmizelá.
Jos jak se ti to cetlo, jako detne? Ja jsem zjistila ze neco uz nedovedu odfiltrovat![]()
rasaNori Hladovy lán? No tezce, to ani jinak nejde. Ale u literarni fikce dost veci odfiltruju, ze je to jen "jako".
Cetl nekdo neznama spolecnost od pavla pospecha? Shanim jako eknihu, bohuzel na to nemuzu narazit..
Lilly_Ku já jsem došla k závěru, že to vyšlo jen tištěné. Což je hlavní důvod, proč jsem to ještě nepřečetla.
Lilly_Ku continuity Jako ekniha to vyšlo, četla jsem o Vánocích. Lze zakoupit na www.kosmas.cz
Je to skvělé!
Victoria moc dekuju za tip, uz mam koupeno!
Lilly_Ku Přeji pěkný zážitek, je to opravdu dobře strávený čas, byť je to spíše smutné čtení. Ale této knize by se rozhodně měla věnovat mnohem větší pozornost.
A pokud sem mohu dát ještě jeden tip, tak rozhodně Pavel Klusák a jeho Gott, to je naprosto skvělé a skvěle napsané. Četla jsem jako eknihu na ipadu, což mi umožnilo vše si najít na youtube, všechno tam je, ty jeho prostoduché písně a obzvlášť jeho dlouhý a entuziastický projev z divadla hudby - akce Anticharta.
Victoria Tak dlouho jsem odkládala koupi (chci papírovou), až mi to vyprodali. Dotisk má být snad 6.2.
Victoria děkuji!
Neměl by tu prosím někdo doporučení na knihy pro 13 letého kluka? Ségra zjistila, že by synovec pohořel na přijímackach z porozumění textu, tak nastupuje čtecí tuhý režim. ????. Jen tedy ani jedna nemáme inspiraci. Poseroutku přečetl celého, Foglara také. Tak teď se tedy pustil do Agaty Christie, ale třeba by bylo něco pro něj vhodnějšiho. Harry Posser- pardon, ale musela jsem ho citovat
- ho nebaví. Což nechápu, protože já ho miluju. Ale už jsou ti mladí asi někde jinde. Přeci jenom to bude skoro 20 let, co vyšel 1.díl.
ionicera
Náš 13letý zhltnul s největším zájmem sérii Prašina, Hunger Games a Baladu o ptácích a hadech.
Bavil ho Marťan od Andyho Weira a od stejného autora teď čte knížku Spasitel.
Inspekce - Josh Malerman
HP ho taky vůbec nebaví, ani mě ne :)
ionicera Co třeba Řada nešťastných příhod ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my