Lenka22 Je, diky. Moc jich z toho prectenych nemam, ale namatkove knihy Jezero, Vyhnani Gerty Schnirch, Sberatel snehu, skoro cely Hajicek nebo Houbarka se mi libily moc. Zaroven ale jednu urcite nedokazu vybrat a nektere autorky uz me otravily, a posledni rok dva uz ty ceske autory moc nectu. Takovy prototyp Mornstajnova. Z Hany jsem byla nadsena, pak dve knizky jeste dobre. Pak bylo podobnych pribehu uz prilis mnoho a nakonec Listopad uz me skoro nebavil... Hajicka a Stiftera teda vyjimam
, ty kupuju a ctu dal.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Josjá jsem četla jen něco, ale dělám si vypisky a půjčím v knihovně, chci zkusit tu Bianku Bellovou, to je tam víckrát zmíněno, pak toho Rudiše, Denemarkovou, i další. Stiftera vubec neznám, to musím napravit.
Trologii od Š.Javůrla Sudetsky dům. Velmi čtivé a smutné. Povinná četba, klidně.
Musím, nemůžu si pomoci, musím velmi ráda doporučit knihu jménem Kočovný biograf pana Saita. Milý a originální příběh, povedený překlad. Pokud byste si na Vánoce chtěly přečíst kvalitní, ale klidnou beletrii, či ji někomu nadělit, směle do toho.
dzizisketa Na knížku se chystám, líbila se mi před pár lety prvotina autorky (Kodaňská Píseň písní) ![]()
Trologii od Š.Javůrla Sudetsky dům. Velmi čtivé a smutné. Povinná četba, klidně.
přečetla jsem první dva díly a líbily se mi moc, ale do třetího se mi nějak nechce
olte jj...To mám takhle s 3 Šikmý kostel. Už je doma přes půl roku a bojím bojím...
stesAutentictejsi než Sudetský dům (dvojka je za mne lepší než jednička) je Ada od Jonášové. olte s třetím taky čekám dzizisketa Ježíšek by mi ho měl donést a už se těším.
Malvin dik za tip. Jen nevím,jestli chci číst ještě něco autentičnějšiho. Je mi z to pak nepekne, protože to není fikce.
stes tak to radši nečti. Hodolanské peklo byl nazýván sběrný tábor v Olomouci. V knize jsou i úryvky z vzpomínek odsunutých Němců, takže nic pěkného.
Malvin tak to díky za info. To bych nedala.Vzpomenu si na Hanu a je mi strašně.
stes tak to radši nečti. Hodolanské peklo byl nazýván sběrný tábor v Olomouci. V knize jsou i úryvky z vzpomínek odsunutých Němců, takže nic pěkného.
to mě zaujalo, v Hodolanech jsem kdysi bydlela
- četba na pokračování
- byla tu před časem řeč o Klevisové a detektivkách, tohle je jedna z nich. Přijde mi vcelku slabší, ale pouštím si ji k úklidu, a možná se na ni proto tak nesoustředím.
Docetla jsem dalsi z cyklu rozhovoru od Moravce - Mluvi k vam kapitan (D. hecl) a bavilo
me to moc. Mam celkem srovnani, cetla jsem nedavno vysetrovatele Marese a predtim i Prof. Benese. Benes me neprekvapive zaujal
nejvic, ale pro laiky je asi nejvic narocny ze vsech. Mares me bavil asi nejmene, velka cast tech veci je celkem znama. Ale rozhodne nejvetsi sympatak je kapitan. Ted vysely nove rozhovory s vyjednavacem, to bude asi super tez. Jen na zachranare Dvoraka se nechystam, z ruznych zdroju mam, ze uz mu ta popularita vlezla na mozek a chova se misty dost pres caru.
Lenka22 Anema Taky jsem poslouchala obojí a líbilo se mi to.
Jos Muž ty rozhovory taky čte a vyjednavače mu tradičně koupím na Vánoce. Dvořáka známe jen z IG, ale prý muže bavil úplně nejmíň. I mu to trvalo dost dlouho, než to dočetl. Mama, která si ty knížky od něj pak bere, se ptala několikrát, jedtli už ma přečteno. Možná to bylo i tím, ze ho na IG sledujeme skoro od začátku, než byl populární, tak už člověk skoro všechno ví a tak moc ho to nebaví.
Lenka22 akorát jsem to začla poslouchat moc brzo
. Teď budu muset ještě dva dny čekat, jestli se náhodou nepotvrdí určitá moje teorie...
Lenka22 jo a na tu Jozovu Hanuli se taky chystám, jen čekám, až tam těch dílů bude víc a nebude mě to tak napínat. Třináct dílů Klevisové jsem doposlouchala za 2 dny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje