olteDrak je hlavně obchodní thriller, takže plno času je věnováno této lince.
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
olteDrak je hlavně obchodní thriller, takže plno času je věnováno této lince.
aha, no uvidím
Já jich zvládla 78 nebo 79, dvě jsem přečetla teď během svátků, ale zápisník je uvězněn za stromečkem ![]()
Že bych si na příští rok dala závazek 100?
Vcera me informovali z Goodreads, ze konec roku se blizi, a ze jsem splnila zavazek. Ale ja ze sebe moc radost nemam, protoze jsem dala jen 114, coz je vyrazny pokles proti roku minulemu (152) a predminulemu (140).
Vinim z tohoto upadku Netflix, YouTube a podcasty, zejmena Crime Junkie ![]()
Hele, ted jsem docetla detektivku, takze 115 ![]()
Doporučuju k poslechu Až uvidíš moře, je to příběh řeckých emigrantů v Československu. Ještě nejsem na konci, ale vtáhlo mě to a téma hodně zajímavé.
Jitka77 Tak já myslím, že Hájíček víceméně píše pořád dokola to samé a kdo to má rád, těší se.
Ježíšek nedonesl, tak jsem si novou Soukupovou koupila sama. První kniha, na kterou jsem použila embosované razítko ex libris
(nevím, jak se tomu správně říká, ale není to razítko s inkoustem, jenom "vytlačovací"). Těším se.
Aranel nechceš ukázat fotku razítka? Mě se to moc libi. Já mám taky svoje ex libris, klasické inkoustové. Ale nepoužívám je, neboť hodně knih po přečtení pouštím do světa. A když ne hned, tak do pár let. Takhle ho mám aspoň na bookstagramu
.
Ja mam letos 86, cil byl 90.
Nejlip jsem hodnotila: Letnice, A laska samotna, Rozlozis pamet, Detaily, Moskva-hranice, Hard land, Zavojnatky, Zlozvyk, Kde ciha vlk
Anema já to četla, krásný příběh
I já jsem letos poprvé zapisovala přečtené knížky. Mám jich na kontě 95, poslední je České cizinky (dárek).
Já jsem si začala přečtené knížky štosovat na prádelník vedle knihovny. Jakmile dosáhnou její horní hrany, hromádku si vyfotím a potom ji rozbourám - něco do knihovny, něco do knihobudky. Kolikrát když jdu kolem, připomenu si nedávné zážitky... nebo když nahoru přidávám další kousek. Tohle je letošek cca od března do půlky září:

Taky jsem si letos počítala knihy v Databázi knih, vyšlo mi dobré číslo, příští rok budu míň číst![]()
Z letos přečtenych byly dobré
Až na ten konec dobrý od Tomeše
Neviditelný od Havlicka
V zajetí zimy od Novik
Slečny od Baronove
Kniha o venkovanech, ilustrace Sempe
A samozřejmě Kainova čelist, která teď rozhodně zpomalila mé čtecí tempo.![]()
Jak jsem si přečetla, kolik jsem kniham dávala bodů /hvězdiček, jsem vlastně ráda, že si knihy až na výjimky nekupuji, ale půjčuji, asi by mě to přišlo dost draho a podruhé bych to stejně nečetla.
Jitka77 Letnice se mi dost líbily.
Mha V zajetí zimy jsem četla a je to fakt povedene fantasy.
Už loni jsem si říkala, že bych si začala dělat seznam, protože si nepamatuju, co jsem četla. Určitě čtu míň, než před érou chytrých mobilů a Netflixu. Na druhou stranu, počet knih pro mě není moc vypovídající, třeba loni jsem přečetla dvoudílnou Velkou knihu Zeměmoří, což bylo kolem 1400 stran.
Jo, já taky nečtu o závod, jen jsem byla zvědavá. A protože nemám Netflix ani televizi, tak jsem četla.
Ta Velká kniha to je kompletní Ursula leGuine? Je to jedna kniha nebo box s více knihami?
Moje nejtlustsi kniha byla letos Černočerne srdce od Galbraith, to jsem mohla číst jen v určitých pozicích a dvě hodiny po jídle :))
Mha je to box s dvěma knihama.
Tím Černočerným srdcem jsem se raky prokousávala dlouho, to je slušná bichle.
Vcera me informovali z Goodreads, ze konec roku se blizi, a ze jsem splnila zavazek. Ale ja ze sebe moc radost nemam, protoze jsem dala jen 114, coz je vyrazny pokles proti roku minulemu (152) a predminulemu (140).
Vinim z tohoto upadku Netflix, YouTube a podcasty, zejmena Crime Junkie
To je úctyhodný výkon, nevím, jestli jsem tolik četla ve svých nejčtivějších letech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje