Marbuša Tohle dělám u čtení běžně, že se při něm dívám do mapy, naposledy jsem takhle u jedné série detektivek docela nakoukala Island
Pěkně prosim, o jaké serii detektivek jde?
Dekuji.
Marbuša Tohle dělám u čtení běžně, že se při něm dívám do mapy, naposledy jsem takhle u jedné série detektivek docela nakoukala Island
Pěkně prosim, o jaké serii detektivek jde?
Dekuji.
černá káva Hodím ti odkaz na databázi knih, protože ve jménu autora i té série jsou speciální islandské znaky
přečetla jsdm od něj všechno, co máme u nás v knihovně, jsou to takové oddechové detektivky, kde se nestřílí, nejsou moc drsné, ale pěkně se čtou a jsou zasazené do islandské přírody.
Myrtila Děkuju moc.
černá káva Není zač ![]()
Myrtila Už mám seznam![]()
černá káva Tak snad se ti budou líbit ![]()
Arnaldur Indridason je už klasika!
Indridason je super
a nakoukáš pomocí nich nejen mapy, ale prakticky i celej islandskej život... osobně mám teda nejradši ty starší díly, s Erlendurem
a dost lituju, že kromě výbornejch Severních blat nebyla zfilmovaná nějaká další.
Těch Pět životů už mám doma, začala jsem číst a vypadá to velmi zajímavě! Život tý městský chudiny a vůbec prostýho lidu teda tehdy nebyl z nejlehčích, podmínky děsný... jako Dickens nás už lecčemu naučil, ale tyhle suchý fakta a popisy jsou nejlepší. Přitom se to dobře čte. Super tip to byl ![]()
barbucha dekuju! Já z toho byla nadšena, hodně jsem se přiučila, protože mám mezery i v tom Dickensovi, ale teda od druhého osudu mi to začalo splývat...
Tak já jsem u první, uvidíme... ale i ten úvod byl zajímavej.
Lenka22 díky za upozornění!
S Malými ženami jsem se poprvé seznámila, když se mi asi ve 13 dostala do ruky knížka Táta Sekáč
Judy Abbotová tam lamentuje: "Jsem snad jediná žena v koleji, která nebyla odkojena Malými ženami?"
Knížku mám moc ráda a filmovou verzi z roku 1994 z Winonou Ryder a spol.
Archivářkamě se líbila nová filmová verze, má odpich a jiskru.
Čtu nového Cormorana Strike, jsem sice teprve na straně 100, ale uz mně nerozhodnost Robin zase notně s..e a přidává se i Strike. Já chci detektivní příběh!
brrr Nestraš. Mám to ve čtečce, ale ještě jsem nezačala.
A jinak je vtipný "teprve na str. 100". Já jsem fakt ráda, že ten špalek nevidím fyzicky ![]()
Táta sekáč, to byla jedna z lásek mého dospívání. Malé ženy jsem poznala až jako dospělá.
brrr Mne ti dva štvou už dopředu.
Náhodně jsem v knihovně půjčila Krajinu černého kosa a hodně se mi líbí, autor má hezký styl vyprávění.
https://www.databazeknih.cz/knihy/krajina-cerneho-kosa-482831
brrr joo ti dva mě štvou taky :) a to je ktery- ten s tou sektou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.