Sweet Potato Krásné fotky. Potom prosím napiš, co sis přivezla i když zážitky a fotky jsou nejlepší vzpomínka.
Cestování
Archivářka Díky. Já se teda celou dobu tluču do hlavy, že jsem foťák přeci jen měla vzít. Mobil fotí dobře, ale větší přiblížení neumí. Takže třeba na ptáky jsme krátký.
Já foťák nemám, protože manžel fotí na ty svoje objektivy mnohem líp, ale stejně mám mobil plnej "svých" fotek. Za důležitější ale považuju dalekohled. Pozorovat teď a tady ![]()
Sweet Potato No tedy, to je úplně jiný svět! Krásné fotky, magická krajina, užijte si to:-)
Archivářka Souhlasím. Z toho, že musím všechno nacvakat, už jsem trochu vyrostla. Dodnes se smějeme při vzpomínce, jak před dvaceti roky muž po několika dnech na safari konečně sundal kameru od oka: jé, ono je to barevný... ![]()
Victoria Díky. Už se bohužel vracíme. ![]()

Slow food po africku. Objednávku nás šesti chlapec zapisoval asi 10 minut, třikrát kontroloval, třikrát to měl špatně, pak dalších deset minut řešil, jestli chceme colu light nebo normal, aby se nakonec ukázalo, že light není light, ale malá. Malá měla 300ml, velká 330! Po půlhodině přešel, že naši objednávku ztratil. ![]()
Hakuna matata!

Sweet Potato Tak jo, trochu mi ta Afrika začíná chybět! :-) Začínám spřádat plány...je teda zvláštní, že jsem si to naplno uvědomila až s těmi lavorky na vodu, asi toužím po dobrodružství!!! ![]()
Garfie Haha, já už včera začala vymýšlet, že by byla věčná škoda všechna ta očkování nevytěžit co nejvíc.

Sweet Potato
Jen se nerouhej!
Garfie Tak jsem to ale vůbec nemyslela! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje