Našla článek/reportáž na hospodářských novinách, tak ti to odemykám
Cestování
continuity díky, díky.
continuity me osobne prijde indonéska kuchyně strašně fádní. Vse takove na jedno brdo, smažená ryze, smažené nudle, na vse vajíčko, to koření takové pořád stejné, nacestovali jsme se tam dost a sice ted uz mam x letou pauzu, ale nevzpomínám zrovna na stravu dvakrát libe, a to jsem milovník "asijske" stravy obecně
Muslik Ono taky fakt hrozně záleží, jak dlouho tam jsi. Pamatuju, že když jsme byli poprvé na Filipínách, vrátili jsme se z jídla hrozně nadšení, dokonce to muž uváděl jako jeden z důvodů pro druhou cestu (jako jo, trochu to byl asi krycí manévr, podezřívám ho, že hlavní důvod byly nejlevnější letenky), ale při druhé cestě už jsme tak nadšení nebyli a dnes mám ty Filipíny v kategorii "žádná sláva". Co se té Indonésie týká, chutnalo mi teda jenom na Bali
, ale my to celkově jen tak proletěli.
pred casem jsem se tu ptala na tipy na jizerky, diky vsem!
o vikendu jsem konecne uskutecnila vylet, rano vlakem do zitavy a pak na kole do hejnic, malej trek, prespani v kempu a dalsi den zpet. je tam takova super sterkova cesta primo na hranici tech jizerskych bucin, perfektni na kolo! (to jsem asi objevila ameriku, ale ja vyrostla v olomouci takze tuhle cast republiky vubec neznam).
bylo to super a ty hory jsou fakt pekny a ani tam nebylo moc narvany :)
je tam teda vic lidi nez v luzickych horach ale zas jak jsou ty hory takovy kompaktnejsi, tak je to proste vic hor a je tam fakt hezky, urcite jsem tam nebyla naposledy.
Rozhodli jsme se , ze zitra vezmeme kola a odjedem k Balatonu, mate nekdo tipy, co videt,je to vubec dobry napad ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY