Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 26. srpna 2026 10:21

Evaeva

Našla článek/reportáž na hospodářských novinách, tak ti to odemykám

https://vikend.hn.cz/c7-67918760-11rrfj-2b1b275675ab0b2

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2026 10:24

continuity díky, díky.

Online Muslik
584 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 07:58

continuity me osobne prijde indonéska kuchyně strašně fádní. Vse takove na jedno brdo, smažená ryze, smažené nudle, na vse vajíčko, to koření takové pořád stejné, nacestovali jsme se tam dost a sice ted uz mam x letou pauzu, ale nevzpomínám zrovna na stravu dvakrát libe, a to jsem milovník "asijske" stravy obecně 

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 13:54

Muslik Ono taky fakt hrozně záleží, jak dlouho tam jsi. Pamatuju, že když jsme byli poprvé na Filipínách, vrátili jsme se z jídla hrozně nadšení, dokonce to muž uváděl jako jeden z důvodů pro druhou cestu (jako jo, trochu to byl asi krycí manévr, podezřívám ho, že hlavní důvod byly nejlevnější letenky), ale při druhé cestě už jsme tak nadšení nebyli a dnes mám ty Filipíny v kategorii "žádná sláva". Co se té Indonésie týká, chutnalo mi teda jenom na Bali , ale my to celkově jen tak proletěli. 

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 14:57

pred casem jsem se tu ptala na tipy na jizerky, diky vsem!

o vikendu jsem konecne uskutecnila vylet, rano vlakem do zitavy a pak na kole do hejnic, malej trek, prespani v kempu a dalsi den zpet. je tam takova super sterkova cesta primo na hranici tech jizerskych bucin, perfektni na kolo! (to jsem asi objevila ameriku, ale ja vyrostla v olomouci takze tuhle cast republiky vubec neznam).

bylo to super a ty hory jsou fakt pekny a ani tam nebylo moc narvany :)

je tam teda vic lidi nez v luzickych horach ale zas jak jsou ty hory takovy kompaktnejsi, tak je to proste vic hor a je tam fakt hezky, urcite jsem tam nebyla naposledy.

Offline amalfi
52 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:11

Rozhodli jsme se , ze zitra vezmeme kola a odjedem k Balatonu, mate nekdo tipy, co videt,je to vubec dobry napad ?