No já to měla na tři dny, tak to taky musím nechat na někdy příště... Vilnius a okolí bych chtěla určitě.
Cestování
barbucha
My taky tak. A ještě dámská jízda, takže poměr památky vs. drinky v baru byl poměrně vyrovnaný...
Jojo, na airbnb jsem se taky dívala, to jsem dřív docela využívala. Ale tam si můžou podmínky nastavit co chtějí, zrovna v tomto případě tam už tam tu možnost storna taky neměli. Ono to airbnb taky už není co bývávalo, dřív to bylo oproti jiným platformám fakt levnější a takové volnější ohledně těch podmínek.
To jsem schopná vyrovnávat sama
to si takhle uděláš známost v nejbližší osvěžovně za rohem... ![]()
Tak já si vybírala právě s ohledem na tu možnost...
barbuchaCož jde v Rize samo, jak jsem taky poznala....![]()
GarfieBalt krásný ![]()
continuity já už doma nadhodila Gdaňsk, Mazury a Lebu na příští rok, tak uvidíme
Ale je to dost kilometrů v autě no.
Evaeva Mazury jsem loni zavrhla, je to hrozná zajizdka.
continuity hm, je. No je to zatím jen vize, někde po cestě se musíme zastavit. A asi i zpět.
Evaeva Mazury fakt nejsou po cestě.
Garfie Já mám po Estonsku a části Lotyšska v plánu jestě Litvu a Rigu, ale nikdo se mnou nechce. Mimochodem Tallin byl super!
Tallin je boží![]()
brrr Já všechna ta města dost studovala a srovnávala a Talin z toho jednoznačně vycházel jako nejhezčí! :-) (ale taky jako nejdražší a nejvíc turistický) V našem případě teda nehrál roli, letenky byly skoro trojnásobně drahé, šly jsme dost po ceně a byly vázané na termín.
Garfie ja muzu srovnavat jen Talin a Rigu, ve Vilniusu jsem nebyla, ale Talin se mi taky libil vic.
Kokoska Talin vyhrává jednoznačeně v těch různých komentářích. Ale my se spíš rozhodovaly mezi Vilniusem a Rigou, Talin jsme hned vypustily kvůli ceně letenek. Nakonec vyhrála Riga z nostalgických důvodů, babička od kamarádky tam byla před padesáti lety a moc se jí tam líbilo.
(já hlasovala pro Vilnius).
Garfie to jsem nejak prehlidla, ze Talin nebyl. Tak priste!
Kokoska Ono se to dá i hezky spojit, ale to nás v době plánování nějak nenapadlo, ona to byla dost hurá akce. :-) Ale příští prázdniny!
barbucha Kdybych si mohla vybírat úplně svobodně, taky bych brala Talin!
Já se obávám, že ten Vilnius bude spíš takový lepší okresní město, v českých poměrech (nic proti samozřejmě, i tak bych ho chtěla vidět).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje