Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 18. července 2024 14:06

barbucha My máme na seznamu výlet letět do Helsinek, lodí do Talinu a odtud zpět do Prahy. Letos právě začala linka Praha - Talin, přišlo mi to v novinkách z pražského letiště.

Offline Myrtila
5183 příspěvků moje polička 18. července 2024 15:29

Kokoska Garfie barbucha My jsme byli už před mnoha lety ve všech těch třech městech v rámci jedné dovolené, a teda pokud bych si měla vybrat, Rigu i Tallin bych si klidně zopakovala, ale Vilnius mě nijak neuchvátil, to přirovnání s okresním (no dobře, možná krajským ) městem je docela trefné. Ale pokud by bylo na dovolené dostatek času, vyloženě bych od něj neodrazovala. Spíš je v těch ostatních dvou městech víc věcí k vidění. 

Offline barbucha blogger
35447 příspěvků moje polička 18. července 2024 18:20
Reakce na Victoria:

barbucha My máme na seznamu výlet letět do Helsinek, lodí do Talinu a odtud zpět do Prahy. Letos právě začala linka Praha - Talin, přišlo mi to v novinkách z pražského letiště.

​Tak to nevím... koukám na Skyscanner a bez mezipřistání (ve směru Praha-Tallin) tam nic není. Zpátky už to jde, tomu moc nerozumím. Nechce se mi jezdit oklikou, a trávit s přestupem na (jinak relativně krátké) cestě zbytečně x hodin taky ne...

Offline Brutální_Nikita
88 příspěvků moje polička 18. července 2024 19:35

barbucha Skyscanner mi ukazuje normálně oba směry (přímý let, 2 h 10 min., Eurowings).

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 18. července 2024 20:07

barbucha Je to opravdu Eurowings, ale nelítá určitě každý den, proto to asi ten Skyscanner nenašel... Scyscannwr neznám já vůbec. Doporučuji juknout se na stránky pražského letiště do přehledu letů, tam vám ukáže kam se lze z Prahy dostat přímo a kdo tu linku lítá:-) 

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 18. července 2024 20:09
Offline barbucha blogger
35447 příspěvků moje polička 19. července 2024 12:19

Brutální_Nikita Victoria 

Díky, kouknu na ty Eurowings rovnou. (až to bude fungovat, dneska mají letiště i aerolinky nějakej problém jsem zahlídla...)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2024 12:28

barbucha nejenom letiště, je nějaký velký výpadek Microsoftu a nefunguje kde co

Offline continuity
42327 příspěvků moje polička 19. července 2024 12:33

Evaeva kdyby Microsoft, ale objevil se kritický problém na takovém speciálním antivirovém systému v kombinaci s MS platformou. U nás to teda nějak pofixovali, sama jsem zvědavá, co tomu bylo. 

Problém mají všichni, co to používají ne všude to bylo hned vidět. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. července 2024 07:16

Garfie jaky jsi mela pocasi? Ja v rize mokla, mokla, mokla

Offline Garfie
28239 příspěvků moje polička 20. července 2024 07:21

razorblade Ty jo, já měla báječné české léto mého dětství! Úplně suprově, tak 24 stupňů, chodily jsme v šatech, akorát poslední den bylo trochu vedro, ale pořád žádná hrůza v porovnání s ČR. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 20. července 2024 07:42

Naše cesta po Norsku se chýlí ke konci. Bylo to úžasné včetně koupačky v moři v Trondheimu. Čekají nás dva celodenní přejezdy z Trondheimu do Čech. Vstanem v 6:00. Ok. Hotel nám dal časnou snídani. Ok. Muž šel v 6:30 do garáže pro auto. Platební terminál na garáž je v benzínové pumpě, která otvírá v 8:00, protože Norové ctí víkendy. Tak si na to příště dáme pozor Ještě že dneska nemusíme stíhat žádný trajekt.

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 20. července 2024 10:41

Archivářka To byla ale dlouhá cesta, ne? Tři týdny? Pokud ano, tak jste toho museli vidět strašně moc! Kam nejseverněji jste dojeli? A jeli jste po ikonické Atlantic road? A byli jste na Lofotech? Každopádně šťastnou cestu domů:-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2024 10:46

Archivářkašťastnou cestu! A přidej po návratu ještě nějaké fotky

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 20. července 2024 10:47

Parádní předpověď nás přivedla na prodloužený víkend do Kodaně. Pokud se zde někdo ocitnete, moc doporučuji návštěvu Grundtvig kostela je to dechberoucí krása. Protestantský kostel v duchu gotické katedrály.

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 20. července 2024 10:49

Kostel nemá žádnou vnitřní výzdobu. Je to jen čistý prostor z béžových cihel. A takto vypadá zvenku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2024 10:50

Victoria krásné! Teď mně mrzí, že jsem ho loni v Kodani nezvládli.

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 20. července 2024 10:55

Evaeva Třeba bude ještě někdy příležitost:-) 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 20. července 2024 11:28

Victoria nádhera 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 20. července 2024 11:29

Archivářka to ste male teda super výlet. Nórsko závidím, nebola som tam roky, ak dobre počítam, tak 14 rokov a už tam nemam ani za kým ísť .