letfenixa Taky jsem ho měla jako highlight, akorát o pár tisíc kilometrů jinde, byl boží 
Cestování
Mermaid priznám sa, že som ani nevedela, že je v zoo, a najskôr bol schovany, až neskôr vyliezol.
letfenixa to je super, já mám pocit, že v ČR snad už ani nikde v zoo nejsou, asi jen ve Dvoře Králové?
Mermaid v Lešnej sme boli.
Já mám takovou stížnost nestiznost: Vegas jsem propasla a mám další pokus: Santa Barbara. Je to na tři dny pracovat. Mohla bych si to prodloužit o vikend (nebo možná oba), ale musela bych jet sama a na to fakt nemám. Takže hledám výmluvy proč ne.
![]()
Takže že stanta barbary je Santa Clara a to trochu mění situaci, protože je to prakticky Frisco, co je lepší jak dopravně tak z hlediska atraktivity pro mě.
Takže na mě hrňte, co vše mám řešit (program už mám vymyšlený, budu tam mít dva dny max,), spíš takové ty věci jako je ESTA a doprava.
continuity Neblbni a jeď, nebo vem někoho s sebou! Jela bych, ale víš jak. :-(
continuity a proc nechces sama?
Je to 22 hodin na cestě, když poletím z Vídně a abych viděla to, co mě zajímá, musela bych si tam půjčovat auto a tak podobně. Což zas v jednom nijak extra levné nebude.
Archivářka vsak oni to taky umi barevne, pokud si vzpominam, v Bergenuu na nabrezi se barev neboji :) A videli jsme dost barevnych domu, hlavne cervenych v tech rybarskych vesnicich a mesteckach, pak zlute a bilych nejmin. Bila barva pry byla nejdrazsi a vyhrazena pro "lepsi lidi".
Bergen potrvzuji. A i jinde to bylo ve městech barevné.

Mermaid krása! Kde jste?
letfenixa to je super, já mám pocit, že v ČR snad už ani nikde v zoo nejsou, asi jen ve Dvoře Králové?
ještě jsou v plzeňské ZOO
Muj vcerejsi highlight, konecne jsem dohnala skotskou nahorni kravu a mohla jsem ji pomazlit!!!

711990 Ale ňuňu!!! ![]()
Archivářka To je v rezervaci Bandia v Senegalu, ale byli jsme tam už v březnu ![]()
ještě jsou v plzeňské ZOO
V plzeňské ZOO jsou indičtí nosorožci. Nejsou to sice "afričáci", ale krásní jsou!
Prosim, nemate tip na jednodenni vodu? Aby to bylo v rozumne dojezdove vzdalenosti z Prahy a aby se v bode A dala pujcit lod a v bode B vratit?
Gatita Berounka od Dolanského mostu do Liblína. Snad je dost vody. Nebo nějaký nižší úsek. Půjčovny zajistí všecko.
Archivářka Aha, tak to jsem nevěděla.
Gatita Naprostá klasika Sázava z Týnce n/S do Pikovic, je to asi nejhezčí část Sázavy, bez volejů, jezy většinou sjízdné, na některých super koupání. Půjčovny (Samba nebo Bisport) zajistí komplet. Výhodou je i to, že těsně podél Sázavy jede vlak, takže z Pikovic se pohodlně dostanete zpět do Týnce. Pokud byste mohli v týdnu, určitě lepší, o víkendech bývá narváno. Akorát vůbec netuším jak to teď vypadá s vodou.
Na té Berounce je o něco víc voleje, méně svezení, ale je to taky pěkný. Jela jsem naposledy úsek Roztoky - Račice, taky dostupné vlakem. Nebýt to školní výlet, natáhla bych to určitě do Nižbora, to je taky moc krásný úsek, ale to by časově nedali.
Gatita Jizera z Malé Skály nebo z Podspálova (ale tam to začíná peřejemi, které umí pěkně "kopat")
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje