Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. července 2024 20:49

letfenixa Taky jsem ho měla jako highlight, akorát o pár tisíc kilometrů jinde, byl boží 

Offline letfenixa
10806 příspěvků moje polička 22. července 2024 21:04

Mermaid priznám sa, že som ani nevedela, že je v zoo, a najskôr bol schovany, až neskôr vyliezol.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. července 2024 21:12

letfenixa to je super, já mám pocit, že v ČR snad už ani nikde v zoo nejsou, asi jen ve Dvoře Králové? 

Offline letfenixa
10806 příspěvků moje polička 22. července 2024 21:23

Mermaid v Lešnej sme boli.

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 22. července 2024 21:46

Já mám takovou stížnost nestiznost: Vegas jsem propasla a mám další pokus: Santa Barbara. Je to na tři dny pracovat. Mohla bych si to prodloužit o vikend (nebo možná oba), ale musela bych jet sama a na to fakt nemám. Takže hledám výmluvy proč ne. 

Takže že stanta barbary je Santa Clara a to trochu mění situaci, protože je to prakticky Frisco, co je lepší jak dopravně tak z hlediska atraktivity pro mě. 

Takže na mě hrňte, co vše mám řešit (program už mám vymyšlený, budu tam mít dva dny max,), spíš takové ty věci jako je ESTA a doprava. 

Offline Garfie
28239 příspěvků moje polička 22. července 2024 21:58

continuity Neblbni a jeď, nebo vem někoho s sebou! Jela bych, ale víš jak. :-(

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 22. července 2024 22:00

continuity a proc nechces sama?

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 22. července 2024 22:08

viktorka_od splavu

Je to 22 hodin na cestě, když poletím z Vídně a abych viděla to, co mě zajímá, musela bych si tam půjčovat auto a tak podobně. Což zas v jednom nijak extra levné nebude. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 23. července 2024 06:50
Reakce na Kokoska:

Archivářka vsak oni to taky umi barevne, pokud si vzpominam, v Bergenuu na nabrezi se barev neboji :) A videli jsme dost barevnych domu, hlavne cervenych v tech rybarskych vesnicich a mesteckach, pak zlute a bilych nejmin. Bila barva pry byla nejdrazsi a vyhrazena pro "lepsi lidi". 

​Bergen potrvzuji. A i jinde to bylo ve městech barevné.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 23. července 2024 06:51

Mermaid krása! Kde jste?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. července 2024 07:20
Reakce na Mermaid:

letfenixa to je super, já mám pocit, že v ČR snad už ani nikde v zoo nejsou, asi jen ve Dvoře Králové? 

​ještě jsou v plzeňské ZOO

Offline 711990
18286 příspěvků moje polička 23. července 2024 07:22

Muj vcerejsi highlight, konecne jsem dohnala skotskou nahorni kravu a mohla jsem ji pomazlit!!!

Offline Garfie
28239 příspěvků moje polička 23. července 2024 07:54

711990 Ale ňuňu!!!

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 23. července 2024 07:56

Archivářka To je v rezervaci Bandia v Senegalu, ale byli jsme tam už v březnu

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 23. července 2024 08:58
Reakce na Raduza:

​ještě jsou v plzeňské ZOO

​V plzeňské ZOO jsou indičtí nosorožci. Nejsou to sice "afričáci", ale krásní jsou!

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 23. července 2024 09:38

Prosim, nemate tip na jednodenni vodu? Aby to bylo v rozumne dojezdove vzdalenosti z Prahy a aby se v bode A dala pujcit lod a v bode B vratit? 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 23. července 2024 09:58

Gatita Berounka od Dolanského mostu do Liblína. Snad je dost vody. Nebo nějaký nižší úsek. Půjčovny zajistí všecko.

Třeba tady

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. července 2024 10:23

Archivářka Aha, tak to jsem nevěděla. 

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 23. července 2024 10:27

Gatita Naprostá klasika Sázava z Týnce n/S do Pikovic, je to asi nejhezčí část Sázavy, bez volejů, jezy většinou sjízdné, na některých super koupání. Půjčovny (Samba nebo Bisport) zajistí komplet. Výhodou je i to, že těsně podél Sázavy jede vlak, takže z Pikovic se pohodlně dostanete zpět do Týnce. Pokud byste mohli v týdnu, určitě lepší, o víkendech bývá narváno. Akorát vůbec netuším jak to teď vypadá s vodou.

Na té Berounce je o něco víc voleje, méně svezení, ale je to taky pěkný. Jela jsem naposledy úsek Roztoky - Račice, taky dostupné vlakem. Nebýt to školní výlet, natáhla bych to určitě do Nižbora, to je taky moc krásný úsek, ale to by časově nedali.

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 23. července 2024 10:46

Gatita Jizera z Malé Skály nebo z Podspálova (ale tam to začíná peřejemi, které umí pěkně "kopat")