Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:15

Já mám takovou stížnost nestiznost: Vegas jsem propasla a mám další pokus: Santa Barbara. Je to na tři dny pracovat. Mohla bych si to prodloužit o vikend (nebo možná oba), ale musela bych jet sama a na to fakt nemám. Takže hledám výmluvy proč ne. 

Takže že Santa Barbary je Santa Clara a to trochu mění situaci, protože je to prakticky Frisco, co je lepší jak dopravně tak z hlediska atraktivity pro mě. 

Takže na mě hrňte, co vše mám řešit (program už mám vymyšlený, budu tam mít dva dny max,), spíš takové ty věci jako je ESTA a doprava. 

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:36

continuity Hlavně nevěř, když ti z nějaké immigration bureau příjde, že "šetříme naše lesy" a není nutné ta lejstra tisknout. Je.

Frisco je totálně boží město.

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:46

brrr no přijde mi to mnohem lepší než LA, navíc do ty Santy Barbary je to ještě pomalu na letadlo. 

Offline Garfie
28239 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:47

Makara No to máš ale úplnou pravdu!!!! V obém! 

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:52

continuity Mi přišlo, že v Santa Barbaře dohromady nic není. Podle mě nemá LA žádné centrum narozdíl od SF, kde se jde v klidu pohybovat i bez auta pěšky.

Zkus si vyvolat 999 , ta tam nějakou dobu žila

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 24. července 2024 20:55

brrrNo naštěstí jsem se preslechla a je to Clara. 

Jinak bych to fakt skrečovala, toto trochu dává smysl, když už se tam potáhnu. 

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 24. července 2024 21:23

continuity SF je fakt super, bude se ti tam líbit :-).

Offline rasaNori
8796 příspěvků moje polička 24. července 2024 22:20

continuity jinak výlet dopadl následovně, začali jsme v solných dolech ve Wieliczke, pak Gorcansky NP, přejezd na spissky hrad, hned pod ním lezeni Drevenik, další den koupacka na liptovske mare, muž s holkama si půjčil kajak a já paddle, a další den výšlap v Roháčích, přes přední salatin, banikov, tři kopy a smutnou dolinou dolů okolo ples. Od tama jsme to měli domu 3 hodky,  takže o půlnoci jsme byli doma:D

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 24. července 2024 22:24

rasaNori to vypadá hezky. My to máme strašně daleko. 

Offline rasaNori
8796 příspěvků moje polička 25. července 2024 07:21

continuity a krom té velicky bylo lidí málo, naštěstí. Měli jsme původně jet na Balkán, ale byli jsme dost ujezdeni z práce tak jen okolo komina:) 

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 25. července 2024 08:58

rasaNori ja tomu úplně rozumím. My jsme letos taky nějací vyřízení, koupila jsem letenky a letadlo nás za pět hodin vyplivne na pláži. A to normálně fakt nedělám. 

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 25. července 2024 09:23

Evaeva ty jsi tu hledala odpocivadla a benzinky se zazemim pro deti v Nemecku? Narazila jsem na tenhle web. Do Routeplannung si zadas start a cil a do filtru Familie/Spielmoglichkeiten (herni prvky) a Wickeltisch (prebalovak) a vyjedou ti ty spravne benzinky. Je to teda omezene jen na nejaky retezec benzinek, urcite toho bude po trase vic.

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 25. července 2024 14:26

brrr ja jsem minuly mesic byla v LV a nic jsem netiskla. Ani tam ani zpet.

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 25. července 2024 14:26

continuity frisco je nej

Ty domy ...

Co chces s Esta? Potvrzeni prislo do hodiny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2024 21:02

Pár dnešních výhledů 

Jedna divoká voda 

A údolí kam jsme hnali děti dva kilometry do kopce na koláč a oni měli zavřeno. Ale bylo tam krásně a téměř vylidněno 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2024 21:07

A děkuju za tip na museum zvonůLíbilo se jak dětem, tak dospělým. (I mužovi, který akorát uspal mimino a pak měl volno) Bohužel jinak jsme Innsbruck trochu organizačně nezvládli.

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 25. července 2024 21:11

Candance Jo, tak to je fajn, že už to funguje. Já jsem tam byla před třema rokama a ještě za covidu, takže vůbec se tam dostat byl docela nadlidský výkon.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 25. července 2024 21:40

Evaeva z těch fotek na mě dýchá příjemně vlhko, chladno, čerstvo..

Ne jako tady v tom hnusným,  upoceným a přehřátým městě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2024 21:48

Mermaid jo, zchladili jsme se. Včera nám i půl den pršelo, mlhy/nízká oblačnost je každý den. Ale v údolí je odpoledne horko.

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 26. července 2024 08:18

brrr jj, funguje to rychle. Mela jsem 4 Esta do hodiny. Mela jsem je i vytisknute ale ani je nevytahla.  Plati se 20 dolaru.

Ani kontrola v USA nebyla nejaka prisna. Horsi je momentalne do Nemecka , mi prijde.