Černá kočka my loni tu kartu využili, ale když jsme si to pak počítali, asi nás to vyšlo o trochu dráž. Ale s dětmi jsme využili pár vstupů, jinak hlavně na mhd. Pokud navštívíte víc objektů, kde platí, myslím, že se vyplatí. Plus máš vlaky v ceně po poměrně velké oblasti okolo,my byli třeba na vikinských lodích (doporučuju) a dalo se zajet i dál, případně to nakombinovat s autobusy a zajet třeba na křídové útesy. Do toho už jsme se s dětmi nepouštěli.
Cestování
Karja já myslím, že je to takové nevyzpytatelné. Že můžete mít 25 stupňů a krásné koupání, ale taky 18 a déšť. Vy jste takové koupací typy, tak abyste nebyli zklamání. (Já bych jela, ale nám by stačilo to "okoupání")
Victoria Ty tvoje fotky Kodaňe jsou opravdu kouzelné, až tak, že přemýšlím nad tím, že bychom tam koncem srpna nebo v září zajeli. Na kolik dní jste tam byli? A využili jste tu jejich Copenhagen card? Co jsem se dívala, tak je sice drahá, ale myslím, že bysme to asi využili. A koupali jste se v moři u toho Kastrupu?
Děkuji. Byli jsme na tři dny, ve čtvrtek odpoledne letadlem tam, v neděli v podvečer zpátky, ještě v neděli jsme toho stihli dost. Ale byli jsme v Kodani potřetí, takže už to nebylo poznamenané tím, co všechno musíme stihnout. A protože je Kodaň skvělá při dobrém počasí na zevlování, hodně jsme posedávali a koukali kolem:-)
Copenhagen card jsme nevyužili, kupovali jsme si jednotlivé jízdenky, dvakrát jsme využili taxík. Do Lousiany jsme jeli vlakem, z letiště a zase tam jsme také jeli vlakem, jinak párkrát metrem a hodně jsme chodili pěšky.
Ano, do moře jsme vlezli, bylo chladné. Ale bylo veliké teplo, přestože předpověď byla 24, tak stupňů bylo rozhodně víc. My teď výlety plánujeme vlastně hodně podle počasí, protože byla předpověď na Kodaň skvělá, tak jsme vyrazili tam. Všechno jsem zařizovala pár dní před odjezdem.
Ad Pobaltí - v Kaunasu určitě Galerie Dvorek.
Karja jezdívali jsme vždycky v říjnu do Řecka a vždycky jsme se koupali. Na Krétě v půlce října bylo ve dne ke 30, moře teda pro mě tak na hraně, muž si liboval.
Letos jedem na okruh po Peloponesu od 9. do 17. října a v koupání věřím taky. Nahoře na Chalkidiki už bych si jistá nebyla, ale ten jih, zvlášť kdybyste zvolili Krétu nebo Rhodos, s letošním počasím bude v pohodě.
Tak pokud chcete navštívit nějaké město s dětmi, tak Varsavu vřele doporucuju, vodní prvky úplně všude, městská doprava bozi, všude hřiště pro děti, jsem úplně nadšená:D

rasaNoripíšu si
užijte si zbytek cesty
Já strašně moc doporucuji Polsko. Udělali jsme ted 8 denní autotrip Poznaň - Gdansk - Gdynia - národní park okoli Leby, a úplně perfektní, počasí plne slunce, nějak extrémně nefoukalo, lidi tak přiměřeně na letní sezónu, nádhera
Dali jsme to tedy bez ditete. Jako ty města si s naší necelé tři roky predstavit nedovedu (ale to je i o nature ditete, nějaké prvky pro děti by se našly), ale v okoli tě Leby jsme zahlédli různé zábavní parky atd a to by se určitě dalo.

Muslik důležité je, jestli to dítě má ještě kočár. Kočárové dítě dovezeš tak nějak kamkoliv
Vypadá to krásně, já bych tam ráda příští rok.
Já se k tomu Polsku taky přidávám. Pár let zpátky tam žil chvilku syn, takže jsme byli ve Wroclawi, Štetine, Kolobrehu, Ustce, projeli jsme celý pobřeží, Gdaňsk, Kraków a několikrát Varšava. Ty malý městečka si ani nepamatuji. Gdansk, Malbork a Westerplatte byly opravdu zážitek a ty městečka na pobřeží taky. Jen tedy v červnu zimní vítr,ač sluneční pocasi,takže úplně ne ideál pro mě. A třeba ve Varšavě hodně silnej zážitek v Muzeu dějin polských Židů.
brrr haha díky za doporuceni:D

Muslik Polsko mam taky na seznamu. My ted byli na Rujane a bylo to uplne perfektni. Nadherne koupani, krasna lazenska mestecka, luxusni cyklostezky. Kdyz clovek nechce jen sedet na plazi, tak se to tu da projet na kole nebo nakombinovat vlak/bus + kolo. Byli jsme s detmi, takze jsme vymetli i par hrist a akvarium. Ta pristavni mesta jsou atrakce sama o sobe.
rasaNori Počkej, to je nějaký omyl. To jsem asi nedoporučovala já, protože nevím, kde jsi
Ale moc si to Pobaltí a Finsko užijte!
Muslik a kde to doporucujes nejvic? Chceme jeste na cca 6-7 dni nekam k mori. Se synem 4 roky. Ale v Polsku jsme byli i loni, dva dny v Krkonosich, pak dva dny Torun (nejkrasnejsi mesto), po ceste hrad Malbork a nakonec dva dny v okoli Helu. Na Hel uz asi nechceme, smerem na zapad nam ty plaze prisly krasnejsi (nez jsme to stocili na dalnici pres Stetin). Tentokrat bychom asi radsi na jedno misto, my jinak jsme dost blazni a porad se presouvame. A uz jsem unavena, chci si ciat, sedet na plazi a vecer si dojit na dobrou rybu...
Jos me se loni dost líbilo v těch Medzizdrojich.
continuity medzizdroje potvrzuju. Naopak svinoústí mně moc nezaujalo. Pěkná je taky ta Rujána.
Evaeva zlate svinoústí oproti sopotam. Tam je vstup na molo placený, no celé takové divné.
Lidi, kde (jaká lokalita) v tom Friscu hledat hotel? Ty 3-4 dny než se přesunu na konferenci si budu muset cvaknout sama, tak nepotřebuji zrovna Hilton.
Měla jsem vyhledlej hezkej, ale měnilo to majitele a podle recenzi to už taková hitparáda není a teď tápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje