andulka01 Nebo Rakvere ![]()
Cestování
andulka01 Ešiši a Kunda![]()
razorblade no a ted uz jen hlasovat kazdej den...![]()
Hotovo, ale konkurence je dobrá, třeba do Lihuly nevím, jestli by se mi úplně chtělo sednout.
Keď sme pri tom Balte....je tu niekto, kto tam chodí pravidelne?
Totiz práve sme sa vrátili (Lotyšsko + Estónsko) a bola som neskutočne prekvapená príjemným počasím. Dokonca more bolo príjemné, síce teplota vzduchu 22-24 a teplota mora 20-21 ale pocitovo to bolo také, že aj mne to bolo na kúpanie príjemné a to v stredomorí zvyknem skúmavo strciť v pondelok palec do mora a zhodnotiť, či sa v stredu doňho symbolicky namočím.
Je to tam tak v lete normálne, alebo sme mali proste šťastie?
(totiž zvažujem budúce leto znova tam...)
slniecko to příjemné koupání dela maly rozdil mezi teplotou more a vzduchu. Pro mě je horší 36/25 než těch 24/22.
continuity ja zas potrebuju, aby mi bylo horko nez jdu do vody. 24 je pomalu na mikinu, kdyz fouka;-)) to by me nelakalo se ochlazovat..
viktorka_od splavu na slunci je 24 dost, horší když je zataženo. Já jsem teda fanda spíš chladné vody, abych se osvěžila.
prozatimni vysledky hovori jasne
3 tisice obyvatel mestecka musi byt nadseni podporou z Ceska![]()

Jsem s vnukem v Treboni a ze vsech planu, co jsem mela, moc nezustalo. Byli jsme na safari, obepluli Svet, ale naprosty top je Vodni svet, bazeny na plavani i dovadeni, jedine tam se da to sileny vedro vydrzet. Na zitra a ctvrtek mame zamluvena kola, ale fakt nevim, kam dojedem, leda nekde lesama k Majdalene.
Kokoska to je ale taky dobrý plán ![]()
Jsem ráda, že jsme, kde jsme. Tady je sice horko, ale tak nějak normálně letně
Kokoska ja si ani neviem predstaviť, že by sme išli niekam teraz na bicykloch. Tu je dnes 34, zajtra má byť 35, pojdeme k deckam na bazén. Chceli sme ešte niečo podniknúť s krpcami, ale uz len ten bazén bude.
Janulik03 vsak taky nepocitam s necim velkym, jen me mrzi, ze by se tu dalo delat tolik veci a to dite v tom horku nechce nic. Ja se mu teda nedivim, ale je to skoda. Vloni nam tyden krome jednoho dne proprsel, my si teda umime vybrat!
Kokoska hele a co kdybyste dojeli do Tuště nebo Františkova a naplánovali cyklotrasu tam po lesích? Jako k vidění je les, Dračice (nevím, jak je na tom s čistotou, my tam na jaře a podzim máčíme psa), je tam výběh daňků nebo něčeho takového, ale mohl by tam být trochu víc chládek než po silnicích k Suchdolu. Ale vy asi nebudete mít nosič, jestli je máte půjčená, že ![]()
Kokoska ale normálně bych se vykašlala na kola a kolem tý Dračice se šla projít. Vyrobte z kůry lodičky, pusttě si jí tam a ve Františkově si dejte limču a smažák. Já to tam mám hrozně ráda :)
Kokoska no to verím, tak možno vam to vyjde napriek ojomnostiam.
Zu jj, kola budeme mit zdejsi. Na ta mista se kouknu. Puvodni plan byl objet Rozmberk, ale uz jsem si rikala, nez se tahnout po tech silnicich, ze bych tam sjela autem a aspon se prosli po hrazi, no. Aby videl nejvetsi rybnik v Cechach. No uvidime, ve ctvrtek by snad melo byt o par stupnu min, treba neco vyjde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje