Muslik to bych taky našla spíš nějaký last minute kamkoliv. Je to teda pěkná darda!
když já do letadla nechci... My to s naší dcerou prostě momentálně nechceme opakovat:( já sem na to slabá povaha
Muslik to bych taky našla spíš nějaký last minute kamkoliv. Je to teda pěkná darda!
když já do letadla nechci... My to s naší dcerou prostě momentálně nechceme opakovat:( já sem na to slabá povaha
Muslik jasně, to chápu
Muslik to letadlo je překážka a docela škoda. A co jí přesně vadilo? Uši?
Vůbec to neznám, moje děti se samozřejmě do letadla těší, resp. bylo nám jednu dobu neustále vyčítáno, že létají málo. Teď už jsou snad konečně spokojené.
Muslik to letadlo je překážka a docela škoda. A co jí přesně vadilo? Uši?
Vůbec to neznám, moje děti se samozřejmě do letadla těší, resp. bylo nám jednu dobu neustále vyčítáno, že létají málo. Teď už jsou snad konečně spokojené.
tak dceri ještě nejsou tři a letěli jsme zatím trikrát a pokaždé to byla strašlivá hrůza všech hrůz. Ona je velmi vztekla, hystericka a nepoddajna a nejhorší jsou chvíle kdy prostě musí být chvili připoutana, sedět atd. Ted do toho kazdou chvili blba situace na ruzyni, zpozdeni cekani atd. Já na to prostě momentálně nemám chuť to opakovat.
Navíc na vánoce chceme zase letět na dlouhou větší dovolenou do tepla a už tak to pro mě s ní bude stres (mam sice fakt prolitany svet ale i ja osobne letadlum a tomu prostředí letist proste uplne neholduji) a nechci si ho zvětšit teď aktualnim blbym zážitkem, ktery do vanoc nevstrebam. Ono už to třeba teď s ni bude lepší ale já to prostě kvůli par blbym dnům u moře (po kterých navíc já osobně až tak netouzim) nechci riskovat
Btw, viděli jste teď ceny za last minute? Včera sem koukala na nějaké Turecko a takovy ten standard all incl 4 hvezda na týden od třiceti tisíc na osobu jako uplne minimum...
Muslik Už to mám. Vloni jsme bydleli s lpdtours a letos v tom městě co jsme si vybrali neměli apartmány, tak nám doporučili https://www.jadran-holiday.com/.
Já jsem to teda v mezičase objednala jinde.
Jako vloni jsem té první poslala požadavky a jestli mi můžou nějaký takový apartmán nabídnout, tak mi něco poslal, dokonce jsem napsala, že aha, že jsem měla trochu jiný cenový strop, jestli mají něco za nižší cenu a oni mi to na to stávající nabízené dali slevu:D, ale byl to první týden v září. Letos mi to přijde našponované dost, ono je to taky podle mě tím, že ted o prázdnínách je to už probraný. Takže bude bydlíš za těch 30k týden a nebo jdeš s nároky hodně hodně dolů.
Karja děkuji moc mrknu na to
Muslik autem je to pro ní lepší? Zase to bude celý den. Já bych se na to vykašlala úplně, jak to čtu ![]()
Muslik Jo, tak pokud jí nejsou ještě ani tři, tak bych se slibem nějakého toho moře moc nezabývala:-D. A jela třeba někam do bazénu, do vodního světa nebo tak;-). Pokud nejste do té dovolené žhaví i vy. Já myslela v prvním příspěvku že píšeš o nějakém školním dítěti;-)
Muslik tento rok som zajednalA na hrvatska.sk. ceny nižšie ako na booking. Aktuálne je vedľa nás prázdny apartmán od nedele.
Muslik co nějaké teplejší jezero v Rakousku? Nebo Balaton?
Kdo byl v gdansku? Máte nějaký tip, co určitě nepřehlídnout? Díky
za me z pamatek/zajímavých mist Westerplatte, vylezt na věž toho vysokého kostela Wieża Bazyliki Mariackiej, muzeum 2.sv.v., pocourat se u vody kdekoli.
Dále doporucuji na jídlo Montownia FoodHall, nedaleko je Yard cafe z kontejnerů v loděnici s výhledem na místní chemicku (bez ironie skvělé misto), odtamtud organizují i různé plavby lodičkami (např na západ slunce atd), případně blizke Mała Sycylia, či Mielżyński Gdańsk - Wine Bar & Sklep z winem - vše v lodenicich mimo echt centrum ale v pěší dostupnosti, všechno asi pohltí v blízké době nová moderní zastavba
Muslik Jo, tak pokud jí nejsou ještě ani tři, tak bych se slibem nějakého toho moře moc nezabývala:-D. A jela třeba někam do bazénu, do vodního světa nebo tak;-). Pokud nejste do té dovolené žhaví i vy. Já myslela v prvním příspěvku že píšeš o nějakém školním dítěti;-)
no ono je to vlastne i přání muze a ještě se přidají jedni kamarádi, vlastně jediná žhavá nejsem já:)) ale nakonec asi něco poskládame v tom Chorvatsku mimo Istrii, která je hodně drahá oproti čemukoliv více na jih; abych byla upřímná, vše jsem hodila včetně těch tipů na ubytko muži, ať si to zorganizuje sám. Pojedeme přes noc, takže doufám že to dítě nějak zaspi no
Ounz námořní muzeum a přístav (stačí cestou lodi na Westerplate). Ostatní už vypsala Muslik. Ještě muzeum solidarity mne napadlo, ale tam jsem nebyla, jen synové. Já musela vybírat jantarové šmuky
.
Muslik No tak vidíš, tak to je super, že to zorganizuje muž;-). Bude to fajn!
Ounz K tomu, co tu už padlo, ještě doporučím molo Brzeznie. Je stejně krásné jako to slavné v Sopotech, jen trochu kratší, ale mnohem méně lidí.
V centru skvěle vaří v Bistru Pomelo. Dělají polskou kuchyni v moderním pojetí.
vďaka! tak ako ono minulý rok smw vychytali aj chorvatski tak, že den po príchode začali lejaky aj so zápkavami, s tým človek musí rátať, skôr ma zaujímalo, že co je ta viacmenej norma.
Je to úžasnej křižáckej hrad, cca 50 km
Muslik No tak vidíš, tak to je super, že to zorganizuje muž;-). Bude to fajn!
no kéž by to s tou organizací tak dopadlo, haha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.