Josno ten tvůj odkaz je pěkná rána za ubytko, jsem tomu dala chvilku a spočítala, že loni jsme měli v Polsku průměr 130euro noc za dva dospělé a dvě deti a kromě dvou noci vždy dost Fancy apartmán se dvěma loznicemi. U moře to bylo 140, ale v baráku byl bazén.
Cestování
continuityjasne, dej vedet. Ja pak zjistim, kde jsme bydleli. Ale okoli Chinatown nam bylo doporuceno. Hotel nebyl extra luxus, protoze jsme byli na cestach uz delsi dobu ale ani spinavy nebo tak.
continuity no Taky me ty ceny celkem prekvapily, kdyz jsem zadala ze chceme parkovani, blizko more a nejakou terasu...ale koukala jsem jen na ubytovani 9hvezd a vic a moc casu jsem s tom nestravila, ze tech variant je dost. V italii jsme meli ubytovani vzdy kolem 100e za nas tri, jednou vyrazne mene, jednou o neco vic. Ale nebyla sezona no....Loni Polsko bylo taky levnejsi, ale uz to byl prelom zari a kupovali jsme to treba ten den. No mozna to zase necham vyhnit.
Najbližších 14 dní budem na otázku - čo budeme dnes robiť? odpovedať: kúpať sa v mori ![]()
Jos na bookingu můžeš s klidem hledat ubytování 8+. Úplně to stačí, v drahé lokalitě hledám 7+ a po pečlivém čtení recenzí se to taky dá.
Často těch 9-10 hvězd mají mali provozovatele, kteří si s hosty dobré hodnocení domluví a úplně to neodpovídá 500+ recenzím v hotelu nebo komercnim apartmanovem komplexu, ktery má profesionální správu.
Jos jinak jo na poslední chvíli člověk často narazí na pecku za pár korun, ale je to pak hodně o štěstí. Teď jsem to na Kanáry hledala měsíc předem a za cenu, že jsem těch 12 dní rozdělila na dvě části, mám hodně dobré ubytování levněji než v tom Polsku. Ale budeme se muset přestěhovat, což mě zas tolik nevadí.
Náš výhled z apartmánu

Ja mam dotaz taky k tomu Polsku, Helu. Vyplatí se menit zloty? Nebo se da všude platit kartou/eurama?
loni jsme je za 6 dnů nepotřebovali, nebo možná jednou, takže co jsme vezli z domácí zásoby, tím jsme částečně zaplatili poslední nákup před hranicemi. Dcera byla letos na týden. Jela bez zlotých a par jich přivezla
. Prostě zaplatila kafe eury a vrátili ji zloté.
edit: nebyli jsme na Helu
Mulen nam se zlote na helu hodily na parkovani... zejmena blizko toho opevneni si takhle privydelavaj bytovy druzstva, kdy nechavaj turisty parkovat na trave kolem panelaku. A tam byly zlotuwky potreba. Jinak tam uz dost jedou karty :))
razorblade Makara diky. Autem nejedem, parkovat nepotrebujem. Tak mozna jen par pro jistotu ![]()
Mulen Vidíš, díky za otázku, už si tady tak nenápadně sbírám tipy a triky na výlet do Polska v druhý polovině září a tohle se hodí.
Pár si jich rozměním, se štěstím je pak případně utratím v zimě v Jakuszycích a na Orle!!
Hrad Helštýn konečně jsem se tam dostala po rekonstrukci (mám to totiž "moc" daleko
).
Fakt se mi to hodně líbí.
Jestli ještě hledáš ubytování v Polsku, můžeš zkusit Natura Park Ustronie Morskie, asi by to mohlo splňovat tvoje požadavky, pláž byla asi 400 metrů od ubytování.
Ja mam dotaz taky k tomu Polsku, Helu. Vyplatí se menit zloty? Nebo se da všude platit kartou/eurama?
nevím jak na Helu konkrétně, ale v Polsku jsne se teď týden zcela obešli bez hotovosti, platba revolutkou úplně všude. Na jediném parkovišti někde v lesích trochu byl problém, ale vyřešen předáním eura. Pár kovaku bych si vzala kuli parkování, jinak je to zbytečné
Myslim, ze lotysi budou mozna trichu prekvapeni spoustou hlasu z ceska pro jedno nenapadne estonske mesto, ale kdybyste chtely pojmenovat letadlo po oblibenem meste milose zemana, tak muzete tady: https://vote.airbaltic.com/

razorblade Hotovo!
razorblade ale Eišišiskèz byl teda dost vážným konkurentem.
razorblade v jiném vláknem to zaujalo taky...každopádně hotovo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje