Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Karja
44192 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 00:20

continuity

Tak přeju, ať vám to vyjde, spousta mých známých jezdilo do těch lázní přímo ve městě, ale už je to x let, té krát byli spokojeni, třeba dva dny couracka, pak den lázně. 

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 00:26

Karja no tak nějak si to představuji. Hlavně my máme ty děti už velké, tak můžeme třeba do sauny i bez nich. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 03:23

Trevi je na suchu, značná část památek pod lešením, do Vatikánu jedině ráno, antické památky jsou dechberoucí. Moc se mi tam líbilo. 

Offline Garfie
28243 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 03:25

continuity Moji srdcovku jsem poznala ve vteřině. Mám Budapešť moc ráda. 

clothilde Díky za tip, to vypadá moc zajímavě. Já byla v Athénách někdy po maturitě, s holkama a mám na to super vzpomínky, vrátila jsem se tam asi před třemi lety s rodinou, někdy kolem jarních prázdnin, na Akropoli nám sněžilo Ale bylo to super a hned bych jela znovu! 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 06:12

Mermaid a i počasí krásné! Dobře, že jste si Řím užili.

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 07:33

Garfienení zač.

Ostrov Egina je krásný. Kombinace pláži, památek a spousty pistácií.

Offline notna
9258 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:48

999 clothilde díky za zmínění Athén. Zmiňovala jsem je hned v tom prvním příspěvku. Uvažuji o nich už dlouho. ale ani nevím proč, nějak nejsou v popředí zájmu. Teď jsem i propásla dobu, kdy by se dítěti hodily k učivu. Možná je to tím, že je mám v hlavě spojené jen s historií a ta několik dní v kuse zase není pro mě tak lákavá. Ale tohle je určitě jen problém mého malého rozhledu.  Momentálně o ní uvažuju a rozhoduji se mezi Paříží, kterou bych způsobila dítěti obrovskou radost.

MaeGandal Děkuji za čerstvé informace. Ač jsem Paříž původně úplně zavrhla, díky Victoria je teď momentálně můj favorit a zjišťuji si podrobnosti. Ubytování bychom určitě řešili přes hotel právě kvůli těm negativním dopadům Airbnb ve městech. Barcelonu jsem definitivně vyloučila.

continuity Provance by se líbila mně. Ale dítě prahne po velkoměstech a bude to dárek na Vánoce, tak to chci zohlednit.

Budapešť jsem poznala hned podle mostu. My tam jezdili už v dětství s rodiči, mám ji moc ráda.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 09:52

continuity těch lázní je tam několik, určitě něco vybereš. My byli v nějakých těch historických u centra, bylo to fajn, ale sauny tam nebyly, mají tam ty termální prameny, tak nevím, jestli tam ty sauny vůbec frčí.

Offline Janulik03
19995 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 16:31

notna my sme boli Paríž pred mesiacom na 3 noci.

Dve noci v centre a presun do Disneyland. Decká ochotne chodili , staršieho nadchol Louvre, jasné ze chxel iba Monu vidieť, malá bolo nadšená z večernej Eiffelovky a samozrejme obaja disney.

No ako s deťmi. My sme si dcérou naplánovali úplne iný program, tak uvidíme či sa nam podarí ísť samým bud rok

A ulice normálne, iba pri tych pamiatkach bolk viac ľudí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 17:20

Byl jste někdo v zimě u krimmelských vodopádů? Máme ubytování deset minut od nich, tak jsem si myslela, že se tam podíváme, ale našla jsem, že mají otevřeno jen přes léto. První vyhlídka je deset minut chůze od parkoviště.

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 18:25

Evaeva v první řadě je tam turniket, takže pokud mají zavřeno, nedostaneš se na tu vyhlídku, co mají v popisu. 

Z druhé strany se tam dá dostat jakoby zboku s ne tak dobrým výhledem, ale to by asi nevadilo, na těch placených vyhlídkách jsme v létě létě docela "zmokli". Počítám, že to bude jeden z důvodu, proč mají v zimě zavřeno

Úplně nevím, jestli bych v to zime s malýma dětma pokoušela,  Je totiž dost možné, že tam bude namrzlo a ledovo. ale když budete kousek, za pokus to možná stoji.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 18:46

continuity já právě chtěla jít jen ten jeden kousek dole. Samozřejmě v případě dobrých podmínek, poslední roky bývá nad nulou a spíš bahno. Ale jestli je tam turniket, tak to asi nic

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 19:36

Evaeva na mapách jak jsou ty lístky. 

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 19:44

Ale u ty první vyhlidky bylo fakt extra mokro. 

To je fotka zhora. 

Panenkamariaskakava my tam byli před 4. roky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 20:21

continuity ale ta vyhlídka na té východní straně by asi šla, to bude po asfaltu nejspíš Díky, uvidíme v zimě 

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 15. listopadu 2024 20:35

Evaeva jo no ta by šla, proto ti to píšu. Ta modrá je v zimě podle mapy upravena na běžky, tj. je nutné se tam nějak dostat. 

Offline continuity
42330 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 11:34

Došel na psa mráz a potřebuji letet Ryanairem. Prosím vás, dá se ta "cestovní třída" změnit i dodatečně? To je, že bych teď koupila Basic a doplatila si na family nebo regular až když dořešíme další věci? 

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 17:02

Hlásím, že stále žiju!

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 17:06

Hledej kačenku

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 16. listopadu 2024 17:08

Kdo psal o strachu z cestovatelských průjmů?
Před dvěma dny jsem zažila peklo na zemi. A to už jsem zažila leccost. Ale bylo to rychlé. Vivat ercefuryl!