To bylo asi v jiném vlákně o těch rozlícených prodavačkách z Libeřských lahůdek, ale zrovna včera jsem padla na inzerát, že Libeřské lahůdky hledají usměvavé prodavačky. Asi to tady čtou.
Cestování
Friga Víš co, proto možná byla ta nádražačka tak preventivně protivná, protože to s těma dveřma, co šly otevřít mimo nástupiště, byla jejich chyba. Mají to mít blokované. Nám se takhle jednou podařilo přejet stanici, protože jsme se vehementně snažili otevřít dveře na špatné straně, až se z toho vlak znova rozjel (naštěstí to byla lokálka a stanice od sebe nebyly moc daleko, tak jsme se zpátky prošli ;o)
Sweet Potato nebožtíka ![]()
Friga na tohle vyžadování bezchybnýho jazyka (ať češtiny nebo němčiny) domorodcema od cizinců naskakuju bez vyzvání. Jak tak nad tím přemejšlím, tak jsem pěkná fůrie. ![]()
Tabea teď už jdou lístky platit kartou. A doufám, že se v dopravním podniku našlo i pár řidičů, co umí anglicky pět frází, a ty jezdí na letiště. Ale to je možná přehnaný požadavek ![]()
Friga na tohle vyžadování bezchybnýho jazyka (ať češtiny nebo němčiny) domorodcema od cizinců naskakuju bez vyzvání. Jak tak nad tím přemejšlím, tak jsem pěkná fůrie.
No, mě hlavně dere, že ten požadavek - ať se dotyčnej naučí (pro něj) cizí jazyk - vychází vždycky z huby tvora, kterej z jakýhokoliv cizího jazyka neumí ani vorta ![]()

Rychlá akce - ve středu jsme kupovali letenky
.
Kokoska poznáváš?
To je krása!
Tabea tad je to chování k cizincům příšerný obecně.
Nejen k cizincům. Zrovna jsme se s mužem bavili, co nám chybí v JP a co nám bude chybět doma a první věc, která ze mě vypadla, byli lidi a jejich chování. Musím říct, že bych raději tu proslulou americkou neupřímnost, než to, co je ve veřejném prostoru většinou u nás.
Par momentek z predvanocniho Hamburku, kde uz naplno jely vanocni trhy, ktere jsme s mamkou naplno vyuzivaly
Bydleli jsme hned vedle Reeperbahm, takze stanky na tamnim vanocnim trhu byly i plne erotickych pomucek a tak :))
Mym top mistem byl druhovalecny nadzemni bunkr predelany na hotel a kulturni centrum. Dokonalej byl i Chilehaus a namorni muzeum..

listopad hodnotíme jako výborný termín pro cestu po Sicílii. Dnes v soutěsce byli 4 zaměstnanci a my dva.
Jen mám potíže s dopravními předpisy. Způsobila jsem zácpu, když jsem na 50 jela 75 a byla tam dvojitá čára. Jakmile skončila, tak mě všichni předjeli. Poslední byli policajti
. Já v tu chvíli na tachometru 81 a oni my zmizeli v dáli
.
razorblade ooo ty lodě![]()
Tak na Maltě bylo krásně. Počasí pro mě úplně ideální (v létě bych tam asi umřela). Bydleli jsme v Mellieħa, jeden den jsme obešli ten poloostrov na severu a koukali na ptáky v Għadira Nature Reserve (počítám, že to byli většinou naši ptáci na zimním bytě
a druhý den jeli autobusem do Vallety. Tam jsme se koukli do podzemí na vodní rezervoáry a úkryty, kde se lidi schovávali za druhé světové války.
Pak ještě námořní muzeum, to bylo trochu zklamání, bylo tam toho dost málo.
Ale jinak je tam krásně. Rozvody elektřiny tam ale mají šílené, revizní technik by zaplakal ![]()

A zaujalo mě, že tam dost často měli okenice vevnitř 
A vánoce tam frčí v plném proudu. Všude betlémy, stromečky, vánoční palmy ![]()
MulenKrásné okno a okenice zevnitř jsou praktický, tedy v kombinaci mříže venku. :D Trošičku hnusný jsou ty plastový květináče, bych asi zvolila terakotu.
Kan No ty mříže všude nebyly ![]()
Mulen Malta je nádherná, ač malá, dá se tam jet několikrát a furt je na co koukat. A ty rozvody :-), no bylas někdy na jakémkoliv řeckém ostrově ? ![]()
o Balkáně nemluvě...

Něco pro brrr
Segesta a Agrigento
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje