Sweet Potato ta fotka s lodí je barevně naprosto dokonalá
edit: a dobře, že je ti už dobře
Sweet Potato ta fotka s lodí je barevně naprosto dokonalá
edit: a dobře, že je ti už dobře
Sweet Potato tyhle silne zazitky by si clovek rad odpustil, tak at to uz v pohode dojedete! Fotky jsou paradni.
continuity než se natvrdo odbavis, tj. 24 hod před odletem, tak můžeš měnit a upgradovat cokoliv, dokonce chodí výzvy do mailu, abys si něco přikoupila, změnila...
Sweet Potato já. Mada jsem letos zamítla právě kvůli tomu riziku a kvůli tomu, ze sice ercefuryl, potažmo antinal funguje, ale mají určitá specifika, kvůli kterým je teď nechci užívat. Každopádně dobře, že problémy byly relativně rychlé a už je ti dobře. Užij si poslední dny ![]()
Mermaiddíky moc
continuity vůbec není zač. Já Ryan miluju, za cenu jízdenek od CD se dají sehnat lety po celé Evropě, létají fakt na čas, letadla jsou pohodlná a čistá (smartwings by se mohl ucit), naposled jsem s nimi přilítla teď v úterý a opět vše úplně ok...nedám na ně dopustit
Mám dotaz k Maltě. Jedeme tam jen na prodloužený víkend. Konkrítně do Mellieħy. Co se tam vyplatí vidět? Vyplatí se zajet do Valletty? Mě zatím napadla jen tůra kolem pobřeží ![]()
A dá se tam platit kartou? Jsou tam nějaké obchody s potravinami? Jezdí tam autobusy?
Mulen Mam informace z pocatku roku 2022, autobusy jezdi, o videndu mene casto, ale jezdi. Jizdni rady jsou spis orientacni, ale aplikace Tallinja funguje dobre. Listky se daly kupovat primo v autobuse v hotovosti i kartou, ale nekdy platba kartou nefungovala a bez listku te do autobusu proste nepusti. Takze doporucuju mit s sebou pro tento pripad drobne, presnou castku, nevraci. Ja jsem tehdy byla ubytovana ve meste Msida, takze jsem to mela do Valletty kousek, je to hezke mesto, podle me za to stoji. Hezke mesto je taky Mdina, ale nevim, jak dobre to tam jezdi, ja si matne vzpominam, ze cestu tam jsme dost planovaly, ze to tam moc nejezdilo. Tam, kde budete je pobliz vesnicka Pepka namornika, Popeye village, je to spis turisticke, ale i tak pekne misto. Taky je tam Cervena vez, ale tu jsem videla jen z dalky. Pokud pojedete do Valletty, tak autobus nejspis pojede pres mesto Mosta, kde velky krasny kostel a kryty z druhe svetove valky. Platit kartou se vetsinou da, ale nekde az od urcite castky. Obchody s potravinami tam normalne jsou, ruzne samosky, maji i Lidl.
Trevi je na suchu,
Jak to?! Nevíš, na jak dlouho? Doufám že ne na celou zimu... Totiž zřítelnice dostala od otce k narozeninám výběr města dle vlastního uvážení - já doufala že si vybere NY anžto tam ji já nevezmu, ten dlouhej let by mě zabil... no chtěla kupodivu Řím, pojedou v lednu, a Trevi samozřejmě zmínila mezi tím co nutně musí vidět. Tak jen aby to nebylo na suchu dlouho (letošní leden tam voda byla) ![]()
Friga děkuju moc ![]()
barbucha celej Řím je v rekonstrukci pro Svatý rok 2025. Di Trevi by měla být omezená teď na pět týdnů, a jestli jsem to pochopila, je tam průhledná lávka. Takže v lednu by to snad už mělo být ok.
Tak super, dík za info!
Mulen taky me napadlo, ze se da jet na nejaky vylet lodi. My tehdy jely okolo Valletty, vyjizdelo se ze Sliema, tam taky jede autobus. Mely jsme to tehdy soukrome, nikdo dalsi tam nebyl. Bylo moc pekne videt Vallettu a okolni pevnosti z vody. Jinak Malta je mala, presuny moc dlouho netrvaji. Hrozne zajimave misto bylo tohle, listky je nutne koupit predem, byvaji vyprodane. Kousek odtamtud je pak prehistoricky chram Tarxien temples.
barbucha jak psala andulka01 , Trevi je snad jen dočasně, mě naštvala hlavně fontána Čtyř řek, na tu jsem se těšila, fakt jsme viděli v celém Římě snad jen jednu jedinou tekoucí, to samé památky, sochy, vše pod lešením nebo plachtama, tak snad už to v lednu bude ok. Za mě bych si teda taky radši vybrala NY ![]()
Chce Řím, dostane Řím, to se nedá nic dělat. (osobně jsem ale ráda, jakože zájem o historii a tak) Teď v tom lednu to bylo v cajku, voda zurčela všude a opravoval se snad jen Andělskej hrad... no budu doufat, že to po novým roce už budou mít všechno připravený.
Friga já zatím koupila lítky do podzemí ve Vallettě. no ale jsem zvěavá, jestli se tam tím autobusem dostaneme Zjistila jsem, že se tam jezdí vlevo, tak určitě nasednem na opačnou stranu ![]()
Garfie Kde všude jste byli?
Mulen Na Maltě? Asi úplně všude, půjčili jsme si auto a projeli ji křížem krážem. Tím že se nedalo koupat, tak nám ani nic jiného nezbývalo. Ale moc si z toho nepamatuju, je to už dávno. Jen dojem, že to bylo (v rámci možností) fajn. A pamatuju si na neuvěřitelně krásnou opuštěnou vilu nad mořem, kterou jsme prolézali...
Mulen jo, na to je treba davat pozor, kterym smerem to jede. Zvlast kdyz nektere silnice se prechazi hodne blbe. Taky jsme meli u bytu zastavku na takovym obrim kruhaci, kde stavel autobus obou smeru te same linky! Takze se clovek musel divat i na konecnou, ne jen na cislo. Nastesti nas napadlo se zeptat ridice a ten nam poradil. Celkove ridici umeli radit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.